Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Kzlar kan iyi cikdi rahimde 8.6 olmasi lazim pazartesi Allah izin verirse transfer edilcek cok heyecanliyim. Ilac verdiler yine bir suru bu criono jel nasil ya can yakiyormu yaparken biraz ondan korkuyrm

Embriyoda en iyisi 4bb mis sizce nasil ? Doktor iyi diyor ama Allabim insallah hayirli sonuclarla sevindirir.

Kzlar kan iyi cikdi rahimde 8.6 olmasi lazim pazartesi Allah izin verirse transfer edilcek cok heyecanliyim. Ilac verdiler yine bir suru bu criono jel nasil ya can yakiyormu yaparken biraz ondan korkuyrm
Cnm ben önceden kullanmıştım ağrı felan yapmio korkma.pazartesi yazmissin şimdi farkettim kbakma tatlim.Allahim yardımcın olsun bu mübarek günlerde Rabbim sana ikiz versin inşallah

Cnm ben önceden kullanmıştım ağrı felan yapmio korkma.pazartesi yazmissin şimdi farkettim kbakma tatlim.Allahim yardımcın olsun bu mübarek günlerde Rabbim sana ikiz versin inşallah
Ah cnm ne guzel soyledin aminnn insallah tek embriyo koyucaklar 2 bile koyin diemedik guya dicekdik. Hayirlisi olsn saglikla tutunur insallah

25 ilk denemem insallah tutar cok heyecanli ve endiseliyim. 3 embriyodan en iyisi 4 bb mis onu cozdurcez iyise onu koycaz dedi doktor Allahım mubarek gunde insallah yuzume guler
Yaşın genç cnm şansın yüksek İnşallah herşey güzel olcak tatlm.Allahim emeğinin karşılığını versin cnm benim

Yaşın genç cnm şansın yüksek İnşallah herşey güzel olcak tatlm.Allahim emeğinin karşılığını versin cnm benim
Amin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbb

Amin insallah cnm insallah. Allahım hepimizin sabrinin sonunu hayir etsin bayrama cifte bayram yasamak nasip etsn insallahhhbb
Amin cnm inşaallah benim de haziran 20.25 gibi transferim olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı

Amin cnm inş. Çok sevindim hadi bakalım önden önden gidiosun bende arkadan geliyorum inş. Sen güzel haberi aldığında bende transfer olmuş bekliyor olurum. Rabbim önce gobuslerimizi sonrada kucaklarimizi doldursun

Senden sonra da ben gelicem ins cnm 3 umuz pes pese guzl haberleri alicaz ben inanıyorum

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn cnm benim aminnn

Kzlar birsey sprucam pazartesi transferim olcak ya. Yarin memlekete gtsem ucakla bir zarari olurmu pzar donsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…