- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
Ebru hanımı da takipteyim belliki cok mütevazı biri... ne güzel bişi iyi hocaların olması aynı merkezde... Allah yardımcınız olsun sizindecanım taksit yapılıyor diye biliyorum bende cem hocayı bende takip ediyprum çok başarılı bir doktor benim doktorumda ebru hanım melek gibi birisi
Selam canım.İyiyim sen nasılsın.Hamilelik biraz yorucu ama çok tatlı geçiyor. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu :) Bir oğlum olucak :) Yarında renkli ultrason çektiricem. Meleğimi biraz daha net göreceğim çok heycanlıyım :) sen nasılsın kuzum. Bu arada aramızda 3 hafta varmış sanki daha uzun zaman vardı gibi geldi bana :)gve nasılsın canım hamislik nasil gidiyor
Masallah paşaya bende pazartesi ayrintili ultrasona girdim şükür herşey yolundaSelam canım.İyiyim sen nasılsın.Hamilelik biraz yorucu ama çok tatlı geçiyor. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu :) Bir oğlum olucak :) Yarında renkli ultrason çektiricem. Meleğimi biraz daha net göreceğim çok heycanlıyım :) sen nasılsın kuzum. Bu arada aramızda 3 hafta varmış sanki daha uzun zaman vardı gibi geldi bana :)
Ne güzel maşallah :) evet 3 hafta farkla abi olucak senin ki :) benimde işallah sonuçlar güzel çıkar :) bebişlerimiz sağlıkla gelsinler işallah :)Masallah paşaya bende pazartesi ayrintili ultrasona girdim şükür herşey yolunda
Benim kuzuda erkek kirkimiz karışacak seninle
Canımmm iyiyiz ve artık çok agırız :) Evet belli oldu Oglusum olacak...Sen nasılsın? Sizde buyümüşsünüz bakiyorum daCircassian girl nasilsiniz Bebişin cinsiyeti belli olmuştur artık
Maşallah size çok şükür bizde iyiyiz benimde oğluşum olacak büyüdük şükür sağlıkla kucağımiza alalım inşallahCanımmm iyiyiz ve artık çok agırız :) Evet belli oldu Oglusum olacak...Sen nasılsın? Sizde buyümüşsünüz bakiyorum da
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSlm kizlar erkek grubuna bizden de bi kız katalim ozmncinsiyetimizi öğrendik artık ciciler alabilirim. Rabbim yavrularimizi korusun. Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Ve tum bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik ler nasıl olsun inş.
Amin cnm çok tsk ederim. Hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah.Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben canımMerhaba kızlar bende Cem beyle tedaviye başladım pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay olacak rahim dinlendirme uygulayacakmış Cem hocaya devam edip hamile kalanlar kimler
Ben canımbaşka yerde bir kez tup bebekde olumsuzu yaşamış biri olarak cem beyde ilk denemede hamıleyım çok şükür . Süper bir dr ilgili ve başarılı. ALLAH Ondan razi olsun. İnş sende güzel haberini bizimle paylaşırsın.
Çok saol canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk denemem olacak Cem bey rahim dinlendirme uyguluyor birdahaki ay transfer dedi tabi embriyolar devam ederseBen canımbaşka yerde bir kez tup bebekde olumsuzu yaşamış biri olarak cem beyde ilk denemede hamıleyım çok şükür . Süper bir dr ilgili ve başarılı. ALLAH Ondan razi olsun. İnş sende güzel haberini bizimle paylaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?