Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

canım taksit yapılıyor diye biliyorum bende cem hocayı bende takip ediyprum çok başarılı bir doktor benim doktorumda ebru hanım melek gibi birisi
Ebru hanımı da takipteyim belliki cok mütevazı biri... ne güzel bişi iyi hocaların olması aynı merkezde... Allah yardımcınız olsun sizinde

canım evet iyi doktorların birarada çalışması çok güzel bişey hem doktorları iyi hem çalışanları insan kendi evinde gibi hissediyor valla inşallah hepimize umut olur orası

gve nasılsın canım hamislik nasil gidiyor
Selam canım.İyiyim sen nasılsın.Hamilelik biraz yorucu ama çok tatlı geçiyor. Bebeğimin cinsiyeti belli oldu :) Bir oğlum olucak :) Yarında renkli ultrason çektiricem. Meleğimi biraz daha net göreceğim çok heycanlıyım :) sen nasılsın kuzum. Bu arada aramızda 3 hafta varmış sanki daha uzun zaman vardı gibi geldi bana :)

Masallah paşaya bende pazartesi ayrintili ultrasona girdim şükür herşey yolunda
Benim kuzuda erkek kirkimiz karışacak seninle

Kızlar iyi günler. Ben de Cem beyin hastasıyım. Ne yazikki ilk tüp bebek negatif oldu. 3 dondurulmus embriyo var suan. Beni hangi testler bekliyor biliyor musunuz? Allah’ım en hayırlısını versin kısmet değilmiş. Yoksa merkezden cok memnunum aslinda. Daha önce kendiliğinden hamile kalıp dusuk yaptım moralim cok cok bozuk. Allahım sabır versin siye dua ediyorum. Cok zor sınav ama buna da şükür

Canımmm iyiyiz ve artık çok agırız :) Evet belli oldu Oglusum olacak...Sen nasılsın? Sizde buyümüşsünüz bakiyorum da
Maşallah size çok şükür bizde iyiyiz benimde oğluşum olacak büyüdük şükür sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Reactions: gve
Kızlar merhaba bu hafta cem hocayla görüştüm..
fakat muane olamadım adetin 14. Günü gelmem gerekiyormuş.. benim rahimde sorun olduğu için ozamanlar bakmam gerekiyor dedi... yine beklemedeyim yani

Slm kizlar erkek grubuna bizden de bi kız katalim ozmn cinsiyetimizi öğrendik artık ciciler alabilirim. Rabbim yavrularimizi korusun. Sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Ve tum bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı gebelik ler nasıl olsun inş.

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kızlar bende Cem beyle tedaviye başladım pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay olacak rahim dinlendirme uygulayacakmış Cem hocaya devam edip hamile kalanlar kimler

Merhaba kızlar bende Cem beyle tedaviye başladım pazartesi yumurtalarım toplandı ama transfer birdahaki ay olacak rahim dinlendirme uygulayacakmış Cem hocaya devam edip hamile kalanlar kimler
Ben canım başka yerde bir kez tup bebekde olumsuzu yaşamış biri olarak cem beyde ilk denemede hamıleyım çok şükür . Süper bir dr ilgili ve başarılı. ALLAH Ondan razi olsun. İnş sende güzel haberini bizimle paylaşırsın.

Çok saol canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk denemem olacak Cem bey rahim dinlendirme uyguluyor birdahaki ay transfer dedi tabi embriyolar devam ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…