Amin canım isteyen bekleyen herkesin inşallahAyy çok sevindim maşşallah inşallah sağlıkla devam eder
Allah razı olsun Canım inşallah çok güzel geçer pozitif sonucu alırsın mutlaka haberdar etaysent canım çok sevindim, seni takip ediyordum ben de Cem Bey in hastayım pazartesi transferim var çok heyecanlıyım.
Ne demek Rica ederim. İnşallah faydası olur sizede :)Tşk ederim cnm cvbın için
Canım valla güzel beslendim onun dışında çok hayatımı kısıtlamadım eğilip kalkmamaya çalıştımaysent canım çok teşekkür ederim, seninde değerlerin sağlıkla artar inş haberdar ederim. Buarada neler yaptın transferden sonra tavsiyen varsa alırım :)
Kusum kiyamam ins geçer ben takibe bahceciye gitmedim ist yasamiyorum ya yakınımda dr istedim.o perinatolog hakkında fikrimde yok malesefSebiss A anneveoglusu Brave and beautiful aybalam00
Kızlar merhaba nasılsınız ben buralardan biraz uzak kaldım biraz zor bir hamilelik geçiriyorum 2 ay hep kustum bugün 21 haftalık olduk bide sürekli gazım var annemde kalıyorum hatta
Ya bişey soracağım ben Fulya da Kübra hanıma gidiyorum da bu hafta detaylı Usg yaptırmam için beni Prof.Dr.Rıza Madazlı ya yönlendirdi içinizde giden oldu mu o doktora hiç
Peki siz bulunduğunuz il de herhangi bir yerde mi yaptırdınız çok önemli mi sence ne dersinKusum kiyamam ins geçer ben takibe bahceciye gitmedim ist yasamiyorum ya yakınımda dr istedim.o perinatolog hakkında fikrimde yok malesef
Mrb cnm iyi çok şükür. Bnmde bulantı lari vardır ama geçti sanki bikacgundur iyiyim.sanada çok geçmiş olsun cnm bebisler iyi olsunda hepsi geçer Allahın izniyle. Bn daha 13.haftadayım cnm ikili testi yaptırdım bi sorun çıkmadı şükür. Detaylı Usg için yaptir derim bebeğin bütün organları inceleniyor. Bn hepsini yaptircam kafamda soru işareti kalsin istemiyorum. Bol bol dua edip güzel sonuçları alicaz yavrularimizin inşallah.Sebiss A anneveoglusu Brave and beautiful aybalam00
Kızlar merhaba nasılsınız ben buralardan biraz uzak kaldım biraz zor bir hamilelik geçiriyorum 2 ay hep kustum bugün 21 haftalık olduk bide sürekli gazım var annemde kalıyorum hatta
Ya bişey soracağım ben Fulya da Kübra hanıma gidiyorum da bu hafta detaylı Usg yaptırmam için beni Prof.Dr.Rıza Madazlı ya yönlendirdi içinizde giden oldu mu o doktora hiç
Ben medikalde devam ediyorum orda yaptırdım bi sorun çıkmadı. Bnmde prof. Tu 500 tl ödedim. Bence uygun biyerdede yaptırabılirsin 250 e yapan yerlerde var. Devlette yapıo galıba ama önceden randevunu alman lazım geç veriyolar devletteSebiss A anneveoglusu Brave and beautiful aybalam00
Hayırlı olsun tedaviniz. Herkese vermiyor vitamin belki gerek gormemistir. Ama içiniz rahat etmeyecek se sorun bence whatsapdan donus yapıyor saolsun cem bey çok iyi bir Dr. Önce Rabbimin sonra değerli dr umuz sayesinde suan bebisim benimle inş sizde yakında güzel haberi alırsınız.Kızlar merhaba bende cem beyde tedaviye başlıcam inşallah eylül ayında bugün ilaç reçetesini yazdı ama bana vitamin vermedi unutmş olabilirmi onu sormalımıyım ?
Aminn inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla.Amin inşallah çok sağolun güzel dilekleriniz. Teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi
Hayırlı olsun arkadasim ben bahçeci fulya da tedavi oldum bende miyon vardı o alındı ondan dinlendirme oldu genelde bahçeci dinlendirme yapıyor adetin ikinci günü testler ve muayene ile başlıyor yumurta toplama adetin 14. Günü olmuştuSelam Aleyküm kızlar bende eylül ayı için diyarbakır bahçeci tüp merkezine tedavi için gidicem. Aranız da diyarbakırda olan var mı. Aklımdaki bir iki soruyu sizlere danışmak isterim . Tüp bebek tedaviniz toplam kaç gün sürdü. Bide rahim dinlendirme yaptı mı doktorunuz
Canım belki değerlerin iyidir herkese aynı şeyle uygulanmıyor yinede doktoruna bir sor benceKızlar merhaba bende cem beyde tedaviye başlıcam inşallah eylül ayında bugün ilaç reçetesini yazdı ama bana vitamin vermedi unutmş olabilirmi onu sormalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?