Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

5. Gün blast canm, azda olsa bişey çıkar herhalde gerçi herhalukarda asıl test günümde bahçecide de yaptırcam maksat merakımı daha erken gidermek
2 gun daha sabrrt cnm hayirlisi neyse o olur insallah. Ilk denemeenmiydi yas kac

Cnm ayni sorunda bizde benim yasimda 24 esimde sperm azligi var bnde suan gozuken hic bir sorun yok hersey normal amh4.3 rahim flnda iyimis tek sorun esinin spermi onuda halledicez dedi daha kotu gelenler var siz cok iyi grupdasbz dedi bakalim hayirlisi ilk denememiz bizimde Rabbim ikimizinde ilk denemsnde hayirli sonuclar versn insallah. Spermi kac bu arada ilac vs birsey kullaniyormsunz suan
Canım biz geçtiğimiz yaz ayında öğrendik bu durumu. O zamandan beri proxeed kullanıyor. Son sayımda 30 milyon çıktı ml’de. Hareketli sperm ise çok çok az. Opu günü içerisinden en iyilerini seçmeyi deneyeceğiz :) ben bahcecinin lab.larına ve embriologlarına çok güveniyorum o yüzden gözüm arkamda değil. Umarım sizin de problemleriniz çözülür, bu seneyi hamile geçiririz :)

Canım biz geçtiğimiz yaz ayında öğrendik bu durumu. O zamandan beri proxeed kullanıyor. Son sayımda 30 milyon çıktı ml’de. Hareketli sperm ise çok çok az. Opu günü içerisinden en iyilerini seçmeyi deneyeceğiz :) ben bahcecinin lab.larına ve embriologlarına çok güveniyorum o yüzden gözüm arkamda değil. Umarım sizin de problemleriniz çözülür, bu seneyi hamile geçiririz :)
Insallah cnm ama bizim sperm cok dusuk ml de 5 milyon ilaca rahmen artis olmadi hala kullaniyor suan birde nohut suyuna basladim 1 aydir bakalim bir haftaya bir daha twst vericez hareketide yuzde 45 di bizm hayirlisi cnm insallah olur anne olmayi cok istiyorun hamile birini gormek bni cok uzuyor

Cok üzüldüm canım yaaaa, ama herşey Allahtan inşallah bize de nasip olacak üzme kendini ♥️
Evet canım, biz sadece uğraşıyoruz ama asıl takdir Allah'ın, bizim gücümüz ancak bu kadarına yetiyor. Ben de üzüldüm ama kendimi bu sonuca da hazırlamıştım.

Canım opu oldumu, nasıl geçti merak ettim inşallah herşey yolundadır
Bugün oldum canım. Opu sonrası ağrı kesici vurdular hiç sıkıntım kalmadı çok şükür. 11 adet yumurta topladılar. Taze transfer yapacaklarını söylediler. Ben de heyecanla yarın olmasını ve beni aramalarını bekliyorum. İnşallah güzel haberler verirler canım.

Bugün oldum canım. Opu sonrası ağrı kesici vurdular hiç sıkıntım kalmadı çok şükür. 11 adet yumurta topladılar. Taze transfer yapacaklarını söylediler. Ben de heyecanla yarın olmasını ve beni aramalarını bekliyorum. İnşallah güzel haberler verirler canım.
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman bol yumoşlu

Hadı hayırlısı tatlım. Bendende 11 tane toplanmıştı

Kendinmi taze istwdin cnm rahim kalinligin fln istenilen duzeydemi. Hayirlisu olsn insallah sana sımsıkı tutunur

Kendinmi taze istwdin cnm rahim kalinligin fln istenilen duzeydemi. Hayirlisu olsn insallah sana sımsıkı tutunur
Selam canım kendim istemedim doktorumuz önerdi ama az önce aldığım telefon canımı çok sıktı. 11 yumutadan sadece 1 tane kalmış. Diğerleri döllenmemiş hiç. Umudumu kaybettim resmen.

Back
X