Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Ciddimisiniz yok artık ya resmen ne koparirsak mantığı .
Embrıyoları donduruyolar ya ona ücret veriyosun. Bnde sordum ben kena
Yoktur inşaşalh bir sıkıntı canım içini ferah tur dualarım seninle elhamdülillah bebeğine sağ sağlam kavuşacaksın Allah’ın izniyle, ama dikkat et yat dinlen ahır işler yapma[/QUOkena
Allah razı olsun kuzumm. Yok yapmıyorum iş falan. Rabbım bu gunleri sanada göstersin herkese bu yolda uğraşan herkese insallah

Fulya Bahceci için gecerli.
Memorial başlığını okursanız raporlulara %20 indirim yaptıklarını görürsünüz. Yani rapor gecmiyo ama indirim var
Aradım rapor olduğunu söyledim öyle birşey demediler tekrar sorayım teşekkürler

canım umut klniğinde rapor geçerli %50 indirimli olmuş oluyor raporlu olunca fiyat

15 tutar mı bilemiyorum arkadaşım. Ama gercekten zorlayıcı bi süreç. Görüşmeye gittin mi? Muhasebeyle de görüş, pazarlık yap, indirim alanlar oluyomuş. Tabi bi de genetik teste falan gidecekse iyice külfetli oluyo. Öncesinde test sonrasında test. Hep para hep para anasını satayim:)
Kız bana bak sana çocuk yapiyolar şikayet etme :)))

Her klinikte var galiba bu fiyat. Yine de siz görüşmede sorun bunu, dediğim gibi pazarlık yapın mutlaka. Pazarlık sünnettir dersiniz :))

Sağol tatlım bilgilendirme için . Çok şükür tedavimi oldum sonucum da pozitif . Bir şey okumak için bakayım dedim topige görünce dikkatimi çekti sormadan edemedim . Memorial da böyle bir uygulama yok o yüzden şaşırdım .

Rapor geçmiyor evet ama indirim uygulanıyor . Eski rapor da olsa indirim alıyorsunuz.
Aradım menekşe hanım diye biri ile görüştüm sadece devlet hastanelerinde denenmiş tüp bebek varsa 6000 e geliyor dedi ben de artık bahçeci umut u düşünüyorum. Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla gelsin devamı inşallahh.. siz nerde hangi doktorda tedavi oldunuz

Aradım menekşe hanım diye biri ile görüştüm sadece devlet hastanelerinde denenmiş tüp bebek varsa 6000 e geliyor dedi ben de artık bahçeci umut u düşünüyorum. Hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla gelsin devamı inşallahh.. siz nerde hangi doktorda tedavi oldunuz

Evet indirimli fiyat 6000 oluyormuş şuan giden arkadaşlara da öyle söylemişler .

Ben şişli memorial da oldum tedavimi . Çok çok memnun kaldım .

Evet indirimli fiyat 6000 oluyormuş şuan giden arkadaşlara da öyle söylemişler .

Ben şişli memorial da oldum tedavimi . Çok çok memnun kaldım .
Hayırlı olsun her seferinde başka doktorun muayene etmesi de garip geldi..benim ilk denemem negatif oldu bulunduğum şehirde 10 bin tuttu şimdi rapor çıkarmaya çalışıyorum memorial da geçerli olmadığına üzüldüm raporla inidirim de yokmuş. Sadece devlette yaptırdığına dair evrak getirdiğinizde inidirim oluyor dedi.

Hayırlı olsun her seferinde başka doktorun muayene etmesi de garip geldi..benim ilk denemem negatif oldu bulunduğum şehirde 10 bin tuttu şimdi rapor çıkarmaya çalışıyorum memorial da geçerli olmadığına üzüldüm raporla inidirim de yokmuş. Sadece devlette yaptırdığına dair evrak getirdiğinizde inidirim oluyor dedi.

Her seferinde başka Dr dersek haklarını vermemiş oluruz . Çok disiplinli bir sistem kurmuş Semra hanım herşey onun bilgisi dahilinde oluyor. Kendisi on görüşmede zaten bir tedavi planı çıkarıyor ve arka planda takip ediyor bütün hastaları .
Seçtiğiniz ekip Dr u da takiplerinizi yapıyor . Bazen semra hanim hastayı kendisi görmek istiyor mesela önemli kararlar vs bunları ayarlıyor bu bizim çok önemliydi . Histereskopi gibi müdahaleleri kendisi yapıyor vs vs. Ve labaratuvarı embriyologları kesinlikle çok kaliteli .

Zaten rapor devletin raporu işte ne evrakı başka olur mu öyle şey . İmzalı raporunuz yeterli . Yani bende indirimden yararlandigim için böyle konuşuyorum rahat rahat .

Sağol tatlım bilgilendirme için . Çok şükür tedavimi oldum sonucum da pozitif . Bir şey okumak için bakayım dedim topige görünce dikkatimi çekti sormadan edemedim . Memorial da böyle bir uygulama yok o yüzden şaşırdım .
Çoook sevindim hayırlı olsun arkadaşım :)
Valla bence de olmaması lazım, helal olsun Memoriala o halde :)
Ben ilk Emre beyle görüşmüştüm Memorial da, o da rahim dinlendirme yaparız demişti. Ama ücret konusunda bişey dememişti tabiki.
Bahceci de rahim dinlendirme diyince, heryerde var galiba diye düşündüm ben de :))

Çoook sevindim hayırlı olsun arkadaşım :)
Valla bence de olmaması lazım, helal olsun Memoriala o halde :)
Ben ilk Emre beyle görüşmüştüm Memorial da, o da rahim dinlendirme yaparız demişti. Ama ücret konusunda bişey dememişti tabiki.
Bahceci de rahim dinlendirme diyince, heryerde var galiba diye düşündüm ben de :))

Uygulama var tabi ki . Ama rahim dinlendirme adı altında bir para alınmıyor bende buna çok şaşırdım malesef .

Ayrıca çok teşekkür ederim Rabbim tüm bekleyenlere hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah .

24 yasindayim ilk denememiz olucak sorun snden kaynaklimi. Bizdede esimin spermi dusuk tek sorun bu sanirken bu ay buyuk bi gol yedik ve daha once amh degerim 4.3 cikmisdi fakat doktor yanlislik var dedi yumurta rezervin dusuk dedi tekrar yaptrdm orda 1.8 yasima gore dusuk sinirdaym anlican basdan yikildim insallah Rabbim bu mubbarek gecede sesimizi duyar yardim eder kucaklarimizi doldurur insallah Rabbime inandik cikdik bir yola hayirlisi

Back
X