Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

bianca_82 bianca_82 ben iyiyim canım bugünde test verdim sonucu bekliyorum dr istemedi ama benim dünden beri kahverengi lekelenmeler başladı onun için içim rahat değil oğlumda da yaşadım bunu ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz bakalım zaman ne gösterecek

Haziran ayı senin ayın olur inşallah

diğer arkadaşlarada rabbim bu süreçte yar ve yardımcıları olsun güzel haberler alırlar inşallah sağlıkla

Yav olan bizim başlığa oldu :)) biz zaten ters bişi yazmamıştık, inanmak falan da istememiştik. Yayın yasağını mı beklicez açılması için:işsiz:
Ay kuzumm dikkat et çok yorma kendini, güzel haberler verin bize keyfimiz yerine gelsinnn:halay:
Yormamaya çalışıyorum bakalım sorma anlamadım neden kapattılar

bianca_82 bianca_82 ben iyiyim canım bugünde test verdim sonucu bekliyorum dr istemedi ama benim dünden beri kahverengi lekelenmeler başladı onun için içim rahat değil oğlumda da yaşadım bunu ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz bakalım zaman ne gösterecek

Haziran ayı senin ayın olur inşallah

diğer arkadaşlarada rabbim bu süreçte yar ve yardımcıları olsun güzel haberler alırlar inşallah sağlıkla
Canım ben de bugün özel mesaj atacaktım sana. Sen yazmışsın çok sevindim ☺️
Lekelenme için endişelenme canım, öyle olup hamile olan çok kişi okudum burda. Kaldı ki oğluşunda da olmuş. İçini ferah tut güzel arkadaşım benim. İşe de başlamıştın, çok yorma kendini.

MERHABALAR , ben yeni başlıcam tedaviye 25 yaşındayım .. HİPO HİPO tanısı vardı. Amh düşğk ve fsh lh vücüt kendi ütetmiyor dışardan alıyorm . Öncelikle benm gibi olan varmı?????? Bülent traşta başlaycaktım ilk ama orası çook fazla yoğun! Şimdi FULYA bahçeci ye EMRE turguta başlıcam önerilerimiz yada dr bilen varmı herkes orda güvenç beye gidiyormuş ama lütfen yardm edin

MERHABALAR , ben yeni başlıcam tedaviye 25 yaşındayım .. HİPO HİPO tanısı vardı. Amh düşğk ve fsh lh vücüt kendi ütetmiyor dışardan alıyorm . Öncelikle benm gibi olan varmı?????? Bülent traşta başlaycaktım ilk ama orası çook fazla yoğun! Şimdi FULYA bahçeci ye EMRE turguta başlıcam önerilerimiz yada dr bilen varmı herkes orda güvenç beye gidiyormuş ama lütfen yardm edin

Emre bey mükemmel bi doktor, çok dogru seçim bence. Çok konuşkan, herseyi açık açık anlatıyor. Bence memnun kalacaksınız

K Kubik90 Valla arkadaşım biz de hep kliniği savunduk ve daha kesinleşmiş bişi yok, yalan haber de olabilir dedik. Ama bi üye gelip esti gürledi başlıkta. Zaten ilk kez yaxıyodu bizim başlığa. Hatta sonra hızını alamayıp 3-4 tane başlık açmış bu konuda. Tabi onlar da kilitlenmiş. Olan bizim başlıklara oldu :skandal::KK70:

Hayırlı olsun canım

Önce Bahcecideymiş, sonra Memoril a geçmiş, şimdi yeniden Bahceciye gelmiş canım. Ben Memorialdayken görüşmüştüm, çok memnun kalmıştım
Ya hayırlı olsun o zaman çok seveni var galiba adını çok duydum son günlerde forumda

Back
X