Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun Canım bende geçen hafta oldum Çarşamba testim var benim deKızlar slm bende bshcecı fulya guvenc hocanın hastasıyım. Salı gunu kısmetse cıft emrıyo transferım varrr heyecanlıyım..
İnşallah tutmustur dualarım seninle Cem bey miydi doktorun? Memnun musun süreçten bir de öncesinde nasıl hazırlandın bana vitamin verdi 2 tane omega ve positive.kendimde arı sütü bal polen çörek otu allah ne verdiyse Eşime de yedirmeye devamCanım benim de 28 yaşım amh değerlerimiz aynı gibi
Çok şükür 12 yumurtam oluştu ilaçlarla 7 diyor döllendik 3 ü donduruldu sonrasında biri 5.gğn Blast evresinde transfer edildi
1 hafta olacak yarın Çarşamba test günümü bekliyorum
Umudunu yitirme canım Rabbim inşaAllah hepimizin yüzünü güldürecek
Evet belkide ama durabilsemBelkide cok arastirmamak gerek arastirdikca be n daha panik atak oldum. Biraz sakin olup oluruna Allaha birakmak lazim belkide ama iste elden gelmiyor Allah hepimize bu mutlulugu yasatsn
Benim doktorum Kübra hanımdı memnumdum şükür evet ilaçları verdi bana daİnşallah tutmustur dualarım seninle Cem bey miydi doktorun? Memnun musun süreçten bir de öncesinde nasıl hazırlandın bana vitamin verdi 2 tane omega ve positive.kendimde arı sütü bal polen çörek otu allah ne verdiyse Eşime de yedirmeye devam
Aminnn canım inşallah sırayla güzel hbtler alırızzHayırlısı olsun Canım bende geçen hafta oldum Çarşamba testim var benim de
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah
Tatlım bizim yumurtalar içerde erkeklerini gibi dışarda değil zarar görmezSelamun Aleykum kzlar birsey soracagim. Yumurta olusumu sirasinda agda yaptnz mi hic zarari olurmu agda yapmanin? Yumurtalara zarari olurmu yani
Canım ınsallah bebıs donmesıdır bızım grup kapalı.. Idrar testı yaptınmı hiç...Kızlar bu sabah kalktığımda başım döndü bi an acaba aniden kalktığımdan mı yoksa bebiş mi son 2 gün geçmek bilmiyor artık Çarşamba büyük gün dua edin kızlar
Sizde durumlar nasıl bizim Fulya kapalı herhalde hala
A anneveoglusuSebiss
aybalam00
Kuzum tansiyonun düşmüştür dikkat et ben beklemedeyim 2 mayısta dr kontrolüm uyu uyan ye iç yat modundayim.anneveoglusu biraz keyfsiz ondan sesi çıkmıyor ii olucak ins.az kalmış sanada hadi hayırlısı olsun insKızlar bu sabah kalktığımda başım döndü bi an acaba aniden kalktığımdan mı yoksa bebiş mi son 2 gün geçmek bilmiyor artık Çarşamba büyük gün dua edin kızlar
Sizde durumlar nasıl bizim Fulya kapalı herhalde hala
A anneveoglusuSebiss
aybalam00
İnşaAllah canım yaCanım ınsallah bebıs donmesıdır bızım grup kapalı.. Idrar testı yaptınmı hiç...
guzel hberını beklıyoruzzz
Aynen az kaldı işte iğne ol ders falan var öyle geçiyor vakitKuzum tansiyonun düşmüştür dikkat et ben beklemedeyim 2 mayısta dr kontrolüm uyu uyan ye iç yat modundayim.anneveoglusu biraz keyfsiz ondan sesi çıkmıyor ii olucak ins.az kalmış sanada hadi hayırlısı olsun ins
Yapma zaten cnm bende 12.gün kanda baktirdim çok sonra 7.haftada sırf çift çizgi testim olsun diye yaptim:)İnşaAllah canım ya
Yapamadım hiç beklemek istedim
Allah razi olsn amin insallah. Cem çelik cnm