- 13 Aralık 2010
- 399
- 370
- 103
aybalam00
Sebiss
A anneveoglusu kızlar değerim 70.7 çıktı
İlk test günüm güzel dedi Kübra hoca cuma günü artıp artmadığına bakacağız dedi dua edin kızlar inşaAllah artsın ya
Canım 5. Gün emrıyosuydu degılmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aybalam00
Sebiss
A anneveoglusu kızlar değerim 70.7 çıktı
İlk test günüm güzel dedi Kübra hoca cuma günü artıp artmadığına bakacağız dedi dua edin kızlar inşaAllah artsın ya
Evet canım nasıl sizce düşük müCanım 5. Gün emrıyosuydu degılmı
Evet canım nasıl sizce düşük mü
Cumaya İnşaAllah artar
Doğru söylüyorsun canım 50 nin üzeri olmadı gerekiyor zatenDoktor ıyı dedıyse ıyıdır canım. Bır standartı yok degerın sonucta.önemli olan katlanmasıı
Doğru söylüyorsun canım 50 nin üzeri olmadı gerekiyor zaten
İnşaAllah artar bende sizden okudum havuç suyuna ve ananasa başladım
Havuç suyu hiç içmedim ananas 1 dilim kabak çekirdeğini avuç içi kadar tükettim meyve suyu masum gibi görünse de şeker oranı fazlaNe güzel canım yaramış. Bende kullanıyorum şimdi ıkısınıde .bırde kabak cekırdegı yıyorum
Cnm onemli olan artış herkesin bünyesi farklıdırDoğru söylüyorsun canım 50 nin üzeri olmadı gerekiyor zaten
İnşaAllah artar bende sizden okudum havuç suyuna ve ananasa başladım
Yok canım ben daha önce bilmiyordum bugün başladım kullanmayaNe güzel canım yaramış. Bende kullanıyorum şimdi ıkısınıde .bırde kabak cekırdegı yıyorum
Canım havuç suyunu evde kendim yaptım bugün başladım önceden bilmiyordumHavuç suyu hiç içmedim ananas 1 dilim kabak çekirdeğini avuç içi kadar tükettim meyve suyu masum gibi görünse de şeker oranı fazla
Ben hiç su katmadım meyve sıkacağında yaptım içtimCanım havuç suyunu evde kendim yaptım bugün başladım önceden bilmiyordum
2 havuç ve 2 bardak suyu blendrdan geçirip süzdüm öyle içtim şifa olsun İnşaAllah
İnş cnm hiç içmedim havuç suyu meyve suyuda tuketmiyorum.2.deneme öncesi sağlıklı beslenme ve sigarayı bıraktıktan sonra aldığım kg vermek için diyetisyenle çalıştım.şimdi yine başladık hamilelik sürecinde de ins beraber yol alacağız. Önemli olan sağlıklı düzenli beslenmek inanCanım havuç suyunu evde kendim yaptım bugün başladım önceden bilmiyordum
2 havuç ve 2 bardak suyu blendrdan geçirip süzdüm öyle içtim şifa olsun İnşaAllah
Benim sıkacak Yok canım mecbur internetten okuyup öyle yaptımBen hiç su katmadım meyve sıkacağında yaptım içtim
Bende paketli gıda tüketmemeye özen gösterdim işte bu süreçte bakalım Cuma’yı bekliyorum şimdi Rabbim yüzümüzü güldürsün İnşaAllah canımİnş cnm hiç içmedim havuç suyu meyve suyuda tuketmiyorum.2.deneme öncesi sağlıklı beslenme ve sigarayı bıraktıktan sonra aldığım kg vermek için diyetisyenle çalıştım.şimdi yine başladık hamilelik sürecinde de ins beraber yol alacağız. Önemli olan sağlıklı düzenli beslenmek inan
Canım bişey soracağım biliyorum çok üzgünsün ama bu kimyasal gebelik nasıl kaç günde oluyor bi bilgim Yok dacanım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.
beni sormuşsun maalesef benimki kimyasal gebelik oldu sanırım değerim düşüyor benim kanamada başladı
Kan değerlerinin artışından anlaşılıyor cnm şimdi bunları düşünme cuma gunu büyük ihtimalle netleşirCanım bişey soracağım biliyorum çok üzgünsün ama bu kimyasal gebelik nasıl kaç günde oluyor bi bilgim Yok da
Anladım canım iyi yapmışsın ozaman. Rabbim ol desin insallahBenim sıkacak Yok canım mecbur internetten okuyup öyle yaptım
Yaptım otururken yap cnm kendini yormadanaybalam00
Sebiss A anneveoglusu kızlar bişey soracağım siz bu bekleme aşamalarında ütü falan yaptınız mı iki haftadır yapamıyorum artık eşimin kıyafeti kalmayacak
aybalam00
Sebiss A anneveoglusu kızlar bişey soracağım siz bu bekleme aşamalarında ütü falan yaptınız mı iki haftadır yapamıyorum artık eşimin kıyafeti kalmayacak
Canım ben daga yolun basındayım annemlerdeyım hıcbırsrye el surmuyorum. Yapacak kımsen yoksa cok yavas yap canım yada esın yapsın bır sure daha