- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
A
anneveoglusu
canim sen nasilsın neler yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm bizim emeğimiz çok Rabbim ona göre mukafatimizi versin inşallah bnde adetimi bekliom transfer olucam ins bu ayAminnn Allah isteyen herkese versin ama tüp sürecini yaşayan biri olarak Rabbim özellikle sizlerin emegini boşa çıkarmasın..
İyiyim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kizceniA anneveoglusu canim sen nasilsın neler yapıyorsun
Ne zman olacaksın ben adet olmayı bekliom bu ay transfer olucak insallahİyiyim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kizceni
Adet olmayı bekliyorum canım
Canım benim mart ayında transfer oldu kimyasal gebelik yaşadim nisan 11de kaybettim dondurulmuşumda yokNe zman olacaksın ben adet olmayı bekliom bu ay transfer olucak insallah
Anladm cnm gecmis olsn ins Rabbim sana uğraştırmdan verir.insallah benim de 4.denemem olcak umarım son olurCanım benim mart ayında transfer oldu kimyasal gebelik yaşadim nisan 11de kaybettim dondurulmuşumda yok
İnşallah senden güzel haberler alırız
inşallah rabbim güzel günler gösterir muradini bu tedavi ile saglikla kucağında göstersinAnladm cnm gecmis olsn ins Rabbim sana uğraştırmdan verir.insallah benim de 4.denemem olcak umarım son olur
Amin cnm sağolasın Rabbim herkese emeğinin karşılığını versin beklemek sabretmek çok zor ama sonucu guzl olsun da bekleriminşallah rabbim güzel günler gösterir muradini bu tedavi ile saglikla kucağında göstersin
Hadi Allah rast getirsin insallah...İyiyim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kizceni
Adet olmayı bekliyorum canım
SelamAnladm yok ben sadece vitamin kullanıyorum ama adet olunca gidicem o zman ek ilaç verck
Kötü düşünme cnm ya bazı embriyola geriden gelebiliyor ins yarın güzel haber alirsn.kac embriyon vardı bugünSelam
Bugun 5.gundu klinikten aradilar dondurulacak duruma gelen bir embriyo olmadigino söylediler yarin a kadar bekleyip tekrar bilgi verecegiz dediler.
Ama 5.gun de boyleyse 6.gun olunca ne degisecek ki![]()
Kötü düşünme cnm çok dua et bugün hidirellez.Allahim yarın iyi haberler almayı nasip etsin inşallah3 dediler canim
Geriden geliyor olmasi kalitesinin düşük oldugu anlamina geliyor cem bey 2 kaliteli almamiz gerekiyor demisti.
Ilk denememde de geriden gelmisti bolunmesi yavasti 1 tane vardi ve tutmamisti simdi de ayni seyleri yasiyor olmak cok zor
Aminn canim insallahhh dualar hic eksilmiyo zaten rabbim hayirlisini nasip etsin inşallahKötü düşünme cnm çok dua et bugün hidirellez.Allahim yarın iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
İns cnm gelirler peki genetik yaptırmayı düşünüyormusnAminn canim insallahhh dualar hic eksilmiyo zaten rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Umarim dondurulabilcek duruma gelirler
Anldm cnm Allah'ım gönlüne göre versin inşalla.sana havuz mu yapılacak amh kaçtıCem bey yapalim derse dusunuyorum cunku okudugum kadari ile tutunma sansi daha fazlaymis.
Umarim yarin orta kalitede olsa 2 tane dondurulmuş olur cunku tekrar toplama yapicaz.
Banada aynisini dediler cnm tam olarak sana ne dediler bana 3 gune kdr iyi demislerdi 5 gun aradiklarinda suan dondurulcak kalitede olmdiklarini 6 gunude takip.edixellerini soylediler merkeze gttm ertesi gun bu seferde dondurucaz bugun blast olmasi icin bekledik fln filan dediler donduruldu yani hakkimizda hayirlisi olsn insalah guzel haber duyariz hepimiz sende Allah yardimcn olsnSelam
Bugun 5.gundu klinikten aradilar dondurulacak duruma gelen bir embriyo olmadigino söylediler yarin a kadar bekleyip tekrar bilgi verecegiz dediler.
Ama 5.gun de boyleyse 6.gun olunca ne degisecek ki![]()
AminnnAnldm cnm Allah'ım gönlüne göre versin inşalla.sana havuz mu yapılacak amh kaçtı
Hiç üzülme tatlım daha düşük amh la hamile kalan cok cem beyde .bol bol dua edelm birbirimize İnşallah sonu güzel olucakAminnn
amh 0.34