Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Ne zman olacaksın ben adet olmayı bekliom bu ay transfer olucak insallah
Canım benim mart ayında transfer oldu kimyasal gebelik yaşadim nisan 11de kaybettim dondurulmuşumda yok

İnşallah senden güzel haberler alırız

Anladm yok ben sadece vitamin kullanıyorum ama adet olunca gidicem o zman ek ilaç verck
Selam
Bugun 5.gundu klinikten aradilar dondurulacak duruma gelen bir embriyo olmadigino söylediler yarin a kadar bekleyip tekrar bilgi verecegiz dediler.
Ama 5.gun de boyleyse 6.gun olunca ne degisecek ki:(

Selam
Bugun 5.gundu klinikten aradilar dondurulacak duruma gelen bir embriyo olmadigino söylediler yarin a kadar bekleyip tekrar bilgi verecegiz dediler.
Ama 5.gun de boyleyse 6.gun olunca ne degisecek ki:KK43:
Kötü düşünme cnm ya bazı embriyola geriden gelebiliyor ins yarın güzel haber alirsn.kac embriyon vardı bugün

3 dediler canim
Geriden geliyor olmasi kalitesinin düşük oldugu anlamina geliyor cem bey 2 kaliteli almamiz gerekiyor demisti.
Ilk denememde de geriden gelmisti bolunmesi yavasti 1 tane vardi ve tutmamisti simdi de ayni seyleri yasiyor olmak cok zor

3 dediler canim
Geriden geliyor olmasi kalitesinin düşük oldugu anlamina geliyor cem bey 2 kaliteli almamiz gerekiyor demisti.
Ilk denememde de geriden gelmisti bolunmesi yavasti 1 tane vardi ve tutmamisti simdi de ayni seyleri yasiyor olmak cok zor
Kötü düşünme cnm çok dua et bugün hidirellez.Allahim yarın iyi haberler almayı nasip etsin inşallah

Cem bey yapalim derse dusunuyorum cunku okudugum kadari ile tutunma sansi daha fazlaymis.
Umarim yarin orta kalitede olsa 2 tane dondurulmuş olur cunku tekrar toplama yapicaz.

Cem bey yapalim derse dusunuyorum cunku okudugum kadari ile tutunma sansi daha fazlaymis.
Umarim yarin orta kalitede olsa 2 tane dondurulmuş olur cunku tekrar toplama yapicaz.
Anldm cnm Allah'ım gönlüne göre versin inşalla.sana havuz mu yapılacak amh kaçtı

A
Selam
Ama 5.gun de boyleyse 6.gun olunca ne degisecek ki:KK43:
Banada aynisini dediler cnm tam olarak sana ne dediler bana 3 gune kdr iyi demislerdi 5 gun aradiklarinda suan dondurulcak kalitede olmdiklarini 6 gunude takip.edixellerini soylediler merkeze gttm ertesi gun bu seferde dondurucaz bugun blast olmasi icin bekledik fln filan dediler donduruldu yani hakkimizda hayirlisi olsn insalah guzel haber duyariz hepimiz sende Allah yardimcn olsn

Back
X