Elbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.Bir anne olarak yazıyorum 18 yaşındakı birinin o yaşta derslerini düşünmesi daha iyi olur üniversiteye hazırlanma yaşı seni seviyorsa bekler zaten yılların neler getırecegini bilemesin sonra çok pişman olma
Karşımdaki erkek çok farklı da.Ama yine de haklısınız.Bu ülkedeki erkek profillerini düşündüğümüzde pişman olunması muhtemel.
Saygı duyarım.Haklı olabilirsiniz.Ben de fikir edinmek için açtım konu zaten.Benim bazı değerlerim buna müsade etmiyor (nayalım banlanmayalım). Ha diyelim ki müsade etti o yaşta birinin kandırılmaya müsait olacağını düşünüyorum. Erkek profili genel anlamda güven vermiyor bana ülkedeki. Hele ki o konuda. I ı.
Önce derslerine odaklan ayaklarının üstünde dur bence asla böyle birşey düşünme senin yaşındaki çocugumun eline ben soyup götürüyorum meyveyi oyalanıp dersinden kalmasın diye canım benim ailelenide düşünElbette çok haklısınız,yalnız sevdiğim kişi de böyle söylüyor,derslerle vs.ilgili ve diğer erkekler gibi değil.
Çok teşekkür ederim.Beni asla yanlış anlamanızı istemem.Derslerim hayatımdaki en önemli öge zaten.Sadece son zamanlarda bu konular aklıma takılıyor.Yaşımın verdiği bir merak sanıyorum...Önce derslerine odaklan ayaklarının üstünde dur bence asla böyle birşey düşünme senin yaşındaki çocugumun eline ben soyup götürüyorum meyveyi oyalanıp dersinden kalmasın diye canım benim ailelenide düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?