Bahtsizlik

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Merhaba kizlar yazacağım şey belki o kadar önemli değil ama ne bileyim dert ettim kendime.
20 yaşındayım. Etrafımdaki arkadaslarimin nerdeyse hepsinin erkek arkadaşları var. Benimse yok kimse suratıma bile bakmiyor bahtsiz hissediyorum kendimi ne biliyim herkesten eninde sonunda hoşlanan biri vardır sonuçta diye düşünüyorum ama bende yok .. Bu gidişle yalnız öleceğim. Bu sene universiteyi kazandim baska bir sehirde ailemden uzak. Sanırım bu yüzden de kendimi biraz yalnız hissediyorum.:110:

yirmi yaşındasın ergenliğin son demlerindesin erkek arkdaşım yok diye depresyonamı gireceksin acaba sorun sürekli erkek arkadaş değiştirenlerde olmasın ? ben 28 yaşındayım erkek arkadaşım da yok yetmez gibi evlilikte düşünmüyorum doğru ben yaşamayı hak etmiyorum ölmeliyim :KK53:üzülme gerçekten evham yapmışsın önemli olan erkek arkadaşının olması değil seni anlayan sevebileceğin birini bulman ki daha çok gençsin Allah cc hayırlısını çıkarsın karşına

Acele etmeyin,üniversitede muhakkak teklif eden birileri olacaktır.

Ve dikkatli olun lütfen üniversitedeki çapkınların,4 yıllık fakülteyi bilmem kaçıncı yılında hala bitirememiş kart horozların ilk hedefi olursunuz genelde.

Olsa dert olmasa dert şu sevgili meselesi:) yaş daha 20 güzel kardeşim yalnız ölmek için biraz fazla erken. Allah iyilerle karşılaştırsin

madem kendini yalnız hissediyorsun, ne güne duruyor ingilizce kursları, dans kursları, ıvır zıvır kursları? oralarda bol bol sosyalleşirsin hemde ne bileyim birileriyle yakınlaşırsın belki ha. bak sana şöyle söyleyim, bence sen durup durup turnayı gözünden vuracaksın :)

madem kendini yalnız hissediyorsun, ne güne duruyor ingilizce kursları, dans kursları, ıvır zıvır kursları? oralarda bol bol sosyalleşirsin hemde ne bileyim birileriyle yakınlaşırsın belki ha. bak sana şöyle söyleyim, bence sen durup durup turnayı gözünden vuracaksın :)
Inşallah bu iyimser bakış açın için Sağol

Onlarin var benim yok psikolojisine girdigin an kendine sunu hatirlat. Kafam rahat , kimseye hesap vermiyorum , trip cekmiyorum , tek kisilik yasiyorum:21:.
Cidden ise yariyo. Misal ben yani:p. Utanmasam sukredicem yanlizligima:KK70:.

Merhaba kizlar yazacağım şey belki o kadar önemli değil ama ne bileyim dert ettim kendime.
20 yaşındayım. Etrafımdaki arkadaslarimin nerdeyse hepsinin erkek arkadaşları var. Benimse yok kimse suratıma bile bakmiyor bahtsiz hissediyorum kendimi ne biliyim herkesten eninde sonunda hoşlanan biri vardır sonuçta diye düşünüyorum ama bende yok .. Bu gidişle yalnız öleceğim. Bu sene universiteyi kazandim baska bir sehirde ailemden uzak. Sanırım bu yüzden de kendimi biraz yalnız hissediyorum.:110:

taktığın şeye bak. 20 yaşında ben derslerimden başka bişey düşünmezdm. şimdi 26 yım ve sevgilim yok ona rağmen dert etmiyorum. bi kere olsun son olsun bu yaşta napıcaksın sevgiliyi. olsa da büyük ihtimal bitecek bi ilişki hiç olmasın daha iyi bence.

Bence erkek arkadaşı falan boşver derslerine çalış işini bul ve adam gibi biriyle tanışıp evlen. Erkek arkadaş bulmak asla marifet değil.

Back
X