Bak dedi,baharı getirdim..

sorunlu bir aileden geldim.. annemin dayağı ve zehir gibi lafları... babamın umursamazlığı işsizliği.. okudunda bir hat olamadın die üzerime gelmeleri.. intihara kalkışmam.. 8 ay psikolojik tedavi...

derken melek gibi(!) bir adam ve mutlu olurum düşüncesiyle tanıştığım ve ailemin baskısıyla nişanı atamayıp zorla yaptığım evlilik..

maddi sıkıntılar atanamadım die hakaretler.. evi size bırakcaz diye kandırılıp kaynana yanında yaşayıp birde üstüne çirkef 2 tane görümcenin elimdeki altınlara saldırcak kadar açgözlülükleri... ve bütün bu olaylar karşısında pasif mi pasif bir adam..
sonuç 20 haziran 2012.. 4 kattan kendimi atacakken son saniyede tutular...

ve derken kader döndü.. 25 temmuz 2012... artık memurum.. bin türlü dertle altın parasınıda dahi geri vererek boşandım...
ama kimse yok yanımda.. ailem sırtını döndü bana.. bizi rezil ettin.. işyerimde boşandığımı duyan kaçıyor.. arkadaş çevrem kısıtlı..
ve şimdi bayram.. koca şehirde yanlızım... sabahtan beridir durup durup ağlıyorum.. evet bugüne erdim ama artık psikoljimde bitti..

biri çıkıp dermi banada.. bak, baharı getirdim...

ne dersin?....

Anlattıklarının eksiği yok bende de.
Sadece anlattıklarım özet diyelim.
Baharını kendin getir önce kendine.
Yaşını yazmamışsın ama çok fazla olduğunu sanmıyorum.
Zaten zaman fazla ya da az değildir.
Ne yaşarsan yaşa "GEÇİYOR".
Benim eşim olmasaydı da geçecekti elbet.
Belki daha uzun sürecekti ama sonuç değişmez.
Boşanmış kadın ayrımı yapan bir ülkedeyiz ne yazık ki.
Ama umrumda değildi benim.
Ben kadınım , mutsuzsam, sevilmiyorsam , değer görmüyorsam 1 değil 10 kere de boşarım. Kime ne ?
İnsanların unuttuğu tek önemli şey var. "ÖLECEĞİZ".
Ve ne kadar vaktimiz var bilmiyoruz.
O yüzden vakti nereden çaldığımızın farkına varmamız lazım.
Ağla problem değil.Ne kadar dibe de vursan bitmezsin.
Çünkü başına gelenlerin altından kalkmışsın.
Güçlü ya da güçsüz olmak zorunda değilsin.
Bırak ailen olmasın yanında.
Önce SEN varsın.
Sana söz veriyorum geçecek.

Cnm umarım hayatın boyunca hergün biraz daha fazla mutlu olursun. Mutluluğunuz daim olsun

Yasadiklariniz 'vay be' dedirtecek cinsten.. Ama ne mutlu size ki hayatiniza bom bos ve ben beyaz bir sayfa acabilmisiniz.. Burada bosanma surecinde olan ailesinden kocasindan siddet ogren her hangi bir sekilde artik gucum kalmadi yasamak icin diyenlere umut olsun sozleriniz.. Ve o bem beyaz sayfayi en guzel cumlelerle doldurursunuz insaAllah.. Hayir.. İnsanlik olmemis.. Sadece cok iyi saklanmis.. Allah bundan sonra yolunuzu acik etsin.. Cektikleriniz insaAllah bir bir huzur mutluluk adina size geri donsun..

her karanlığın arkasında bir aydınlık vardır mutlaka.... Seni tanımıyorum ama mutlu olmana çok sevindimm inşallah ömür boyu sevdğin adamla mutlu olursun mutluluklar dilerimmm

hikayen beni cok etkiledi gozlerim doldu inan.. insallah cok cok cok mutlu olursunuz! Rabbim sana simdi neler sunmus ne guzel, cok sukret derim ben :)

Ami
amin. Allah hiç ayirmasin

"Aile için en önemli şey çocuklarını mutlu görmekmiş.." BU SÖZ ÇOK DOĞRU.

Eski sevgilimin ailesi bunu istemedi işte, evlatlarının sewdiği insanla mutlu olmasını istemediler ve benim çocuğum var diye ewlenmemize karşı çıktılar...
Sonuçç ayrıldık hemde sewerekk hasret kalarakkk

Bende söz veriyorum geçecek. Tek birşey ekleyecegim: her dibi bulup çıktığında daha derini olduğunu görüyorsun

Okadar güzel yazılmış ki merak ettim bu yazıyı yazan nerde ve nasıl inşallah çok mutlu dur

Alah im bu nediryuregim ciz etti hop etti rabbim yuzunuze baksinda ins mutlu huzurlu saglikli zamanlar gecirin

lilyana ayrılıdnız mı
sen ciddi misinnn

lilyana ayrılıdnız mı
sen ciddi misinnn
Yaniii eski sewgilimle ayrılalı bayağı oldu.
3 aydır başka biri war hayatımda canım.
Bu bahsettiğim kişinin başından ewlilik geçmemişti ve çocuğum war diye ailesi beni kabul etmemişti.
Bu sebepten ayrıldık işte.
Şu an hayatımdaki kişininde bir kızı war, kriterlerimiz uyuyor yanii

ciddi misin
en son biriyle görüşüyordun sorunlarınız vardı

Aman insallah. Allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…