- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
eşin için ne güzel sözler söylüyorsun sen yaa :)) aman aman nazar değmesin cnmm hep böyle olsun..Allahın sevilen kuluymuşsun ki eşin karşına çıkmış canım.ee sende iyi yürekli birisin ki ALLahım dualarını kabul etmiş..inşallah hayırlısınla bebişiniz de olur mutluluğunuz katlanır
evet canım mütevazi olamıcam, saflığım tescillenmek üzere zira
çok yomantik video, mutluluklar
hep demişimdir ailem hayattaki en büyük şansım diye...
ben tam olarak ne istediğini söyleyemeyen (çekingen) insanları kırmaktan çok korkan biriyimdir. eşimde benim bu zaaflarımdan hep faydalanmıştır. konuşmayı beceremediğim için baskın çıkmıştır.
aile için bir şey diyemem ama eşim; ilk evliliğinizdeki gibi kötü alışkanlıkları olan biri
ne güzel kurtulmuşsunuz...
bugünlerde bende çokkk zor zamanlar geçiriyorum. ayrılmak istiyorum ama aynı zamanda çok korkuyorum. ailem (bilmedikleri çok şey olduğu halde) tam destek arkamda çok şükür ki. ama benim cesaretlenmeme bu bile yetmiyor
sizin dualarınız ALLAHın izniyle kabul olmuş. benim için de dua edin lütfen...
sizin mutluluğunuz umudum oldu diyebilirim...
ALLAH istediğinizin herşeyin en güzelini, en hayırlısını nasip etsin inş. eşiniz ve ilerde bebişlerinizle birlikte bir ömür mutluluklar...
Çok duygulanarak, sevinçle okudum öykünüzü... :)
Dilerim çok daha mutlu olursunuz, rabbim size bir melek verir bir de, mutluluğunuz iyice perçinlenir. :)
Allah'ım bozmasın, nazarlardan esirgesin inşallah.
Her gecenin ardından, güneş doğar derler; doğru! Umudunu kesmesin kimse, ibret olsun bu hikaye.
profılınıze cogu kez denk geldım hatta kına resımlerınıze gıptayla bakmıstım nekadar guzel demekkı hayatlarında hıc sıkıntısı olmayan hep mutlu olabılen ınsanlarda var demıstım ama haksız cıkmışım zor zamanlardan bu gunlere gelmişsiniz umarım bundan sonrakı hayatınız hep guzellıklerle gecer darısıda bızım basımıza olur inş
Yaşadıklarınızı okudum hem çok etkilendim hemde inanın sizi tanımasam da çook sevindim sizin adınıza.. Rabbim'in merhameti öyle sonsuz öyle yüce ki ne mutlu sizde bütün zorlukları aşmışsınız.
Eşinizle size bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Huzurunuz daim olsun.
Gözlerim doldu.. Ama eşinizle evlenmişsiniz huzurum demişsiniz.. RABBİM çektiklerinizden kat be kat daha çooook mutlu etsin.. ALLAH daima mutlu etsn sizi canm.. Minik chukyler bekliyoruz inşeALLAH :)
inş gelen baharla yuvanızda çiçekleraçar ömür boyu mutluluklar cnm
Herkesten çok haketmişsin belki de sen mutluluğu, adına çok sevindim dilerim hep mutlu ol eşine de koskocaman bi helal olsun.
Dul diye bakıp geçmişindeki kötü anılarından faydalanmaya çalışan şerefsizlerin yanında ne güzel tertemiz kalmış, Allah iki cihanda da mutlu etsin ikinizi.
İns guzel guzel bebisleriniz olur mutlulugunuz kat kat kat artar :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?