- 3 Ekim 2017
- 2.452
- 1.792
- 133
Siz o günü müşterinize hatırlatın ödeme almadığınıza dair. Zaten ödeme yapmış olsaydı mutabık olamazdınız. Muhasebesi ile görüşmesini söyleyin. Ödemeyide muhasebeden isteyin.
muhasebesi dışarıdan tutuluyormuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz o günü müşterinize hatırlatın ödeme almadığınıza dair. Zaten ödeme yapmış olsaydı mutabık olamazdınız. Muhasebesi ile görüşmesini söyleyin. Ödemeyide muhasebeden isteyin.
cuma günü oldu bu olay patron da gelmedi ki
Sen gelince zaman kaybetmeden aktar ki olur da adam atik davranıp seni şikayet etmesin. Telefonu yüzüme kapattı hakaret gibi falan de. Taktik savaşı biraz bu işler..
birazdan gelir diyeceğim ama telaş yaptım umarım kızmaz bana da
olması gereken bu ama ödeme yapacağını sanmıyorum şimdi hiç içime korku girdi
Sana neden kızsın ödemeyen veya ödediyse makbuz almayan o.. Dik dur kendinden emin ol..
dedim az önce. tamam ben konuşacağım gelirse de malzeme filan vermeyin terbiyesiz herif dedi. ohhhhh![]()
Güze gelişme, olması gereken zaten:)dedim az önce. tamam ben konuşacağım gelirse de malzeme filan vermeyin terbiyesiz herif dedi. ohhhhh![]()
Isverenin size güvenine bağlı birazda.Kızlar çok acil fikrinize ihtiyacım var. ön muhasebede çalışıyorum daha önceki zibilyon tane konumda da yazmıştım.
6 ayı geçti işe başlayalı.Şimdi hemen hemen her hafta firmadan malzeme alan bir adam var genel olarak hep malzemeyi alıyor ödemesini yapıyor, makbuzunu alıp gidiyor. Şimdi geçen malzeme aldı ama karttan ödeme yapacaktı o sırada da pos cihazı ofiste olmadığı için ödeme alamadım.
Eylül ayına ait bir faturası daha var onu hiç hatırlamıyorum, ödemesi alınmamış görünüyor.
Ödeme isteyecektim teyit etmek amacıyla muhasebesini arayıp mutabakat yaptım.Herhangi bir sorun yok mutabıkız. Adamı arayıp şu tutarda bakiyeniz görünüyor, ne zaman ödeme yapabilirsiniz diye sordum. Adam kızarak benim borcum filan yok ben hep ödememi yapıyorum dedi. muhasebenizi aradım bakiye görünüyor, yanlışlık yok dedim. Tahsilat makbuzu kesmemişsindir o zaman dedi ben de kesmeden göndermiyorum siz de zaten makbuzunu alıyorsunuz dedim. ben ödeme yaptım açık görünüyorsa makbuz kes diyip suratıma kapattı.
Şimdi o iki faturanın tarihlerindeki banka hareketlerine, pos hareketlerine ve kasa defterine bakıyorum giren para yok. firmada kamera olmadığı için ispat da edemem. Şimdi bu adam çamura yatıp parayı ödemezse ben mi suçlu duruma düşerim?
Simdi bence onun odedigini kanıtlaması filan gerekmiyor. Kimse suclu olmadigini kanıtlamak zorunda degil, sizin iddianizi kanitlamaniz lazim. Yoksa ben de simdi size bana borcun var öde diye suc atabilirim. Elinizde senettir, mali verip parayi almadiginiza dair bir belgeyle adamin sucunu kanitlamaniz lazim diye düşünüyorum.
muhasebesi dışarıdan tutuluyormuş :)
Olsun neticede banka kayıtlarını işliyorlardır mutabık olduğunuza göre. Yada amiriniz patronunuz her kimse adamla ilişkisi iyi olan o çözecektir.
Not. İfrit olurum öyle cins müşterilere