Bakalım Kombinimi Beğenecek Misiniz?

Ecednc

dedikoducum.wordpress.com
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
59
0
16
İstanbul
Herkese selaam !
Geçenlerde bir kombin hazırladım. Bizzat da modelliğini yaptım ^_^
Mevsimlik ile kışlık arası bir kombin oldu.son güzel havaları gördüğümüz vakitlere denk geldi çekimler de...
Bakalım beğenecek misiniz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kombin güzel,saçlar güzel,eyeliner çekişin daha güzel,sen güzelsin güzelsin.

ben beğenmedim üstündeki etek mi elbise mi her neyse gece dışarı çıkarken giymeye daha uygun bunun üstüne hele ekoseli gömlek hiç uymamış çok alakasız parçalar olmuş.deri ceketle gömlek uyumlu ama elbise uyumsuz.o ayakkabılarla o tozluklarda olmamış.ya sadece ince çorap topuklu o elbise yada herneyse onu giyip üstünede sade bir kaban giysen güzel olurmuş.böyle herşey içiçe sanki hepsi yeni alınmışta hepsi bi anda giyilmek istenmiş gibi uyumsuz duruyor.gündüz kıyafetinde göğüs çatalının bu derece görünmeside rahatsız edici.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim :)
Yolakescim altımdaki yüksek bel kalem etek, ekose gömleği de içine soktum. Doğru tabii bu gece kombini ama gece fotoğraflar pek düzgün çıkmadığı için gündüzden çekmek istedik. Senin bahsettiğin de çok hoş bir kombin. Sade bir kabanla da kullanılabilirdi elbette ama o zaman stiletto giyilmesi gerekirdi altına. Botları ve gömleği kullanma sebebim biraz daha "back-to-school" bir hava yaratmaktı. O da tozluksuz olmazdı elbet :) Botları sadece ince çorapla kullanmam mümkün olmadı, botların boyu eteğin altına giyilmek için tehlikeli bir yerde bitiyor çünkü. Bileği öyle bir yerden kesiyor ki bütünü bozuyor, bacakları olduğundan kısa gösteriyor. Tozlukları biraz da bu etkiyi kırmak için kullandım.Bu sefer biraz daha sıradışı bir kombin denemek istedim aslında.Çünkü risksiz parçalar zaten her türlü, herkes tarafından kullanılabiliyor. Blogumda bir şey sunacaksam en azından herkesin her gün görebileceği şeyler olmasın istedim. Kombinimi detaylı incelediğin ve yorum yaptığın için çok teşekkür ederim :) Bundan sonraki kombinlerimi de sizinle paylaşmaya çalışacağım ^_^

Ben beğendim, benim tarzım olmasa da. Ben biraz daha klasikseverim sanırım, ama bu kombin de oldukça asi olmuş.
Belki göğüs çatalı görünmeyeymiş, daha iyi olabilirmiş, back to school tarzında bir liseli masumiyeti saklı olmalı.
Bu arada blogunu da çok beğendim!

Çok teşekkür ederim :)
Benim back-to-school tarzım biraz lolitalıktan çıkmış, azıcık daha dişi olmuş galiba
Blogumu beğenmenize çok sevindim, benim için çok önemli çünkü beğenilmesi.Çok teşekkürler ^_^

Ben tesetturluyum, ama acik bir zihniyete sahip olsaydim kesinlikle senin gibi giyinirdim. Saclarin ve eyeliner cekimin bana ilham verdi.Yuz tipinde benimkine biraz benziyor. Daha cok resimlerini beklerim..Sevgiler..

Bende diyorum nerden tanıdık geldi bu kız diye meğersem bloğuna bakmıştım ordan tanıdık gelmişsin :)

Kombin hoş duruyor. Sonuçta modacı değiliz ufak hatalar olur

Yalnız şunu anlamadım. Neden her konuda bir dekolte lafı var ki. Öyle isteyip giymiş yani. Zaten dekolteyi sormamış kıyafetleri sormuş değil mi ??

Ben asagidaki urunu siparis ettim, ona uygun ayakkabi ariyorum. Parmak arasi, duz, sade ama uzerinde birkac tasi olan bi ayakkabi dusundum. Bana yardimci olur musunuz?

parça parça kıyafetlerine bayıldığımı söyleyebilirim ancak üstün spor alttaki ayakkabı daha bi seksi tarz uyumsuzluk var gibi. ancak genel görüntü çok iyiymiş saçlarına da ayrıca bayıldım. blogunu mimledim:)

Ben monta bayildim, hafif mora calan calzedonia corapla da cok hos olur bence..bloguna da tarzina da pozuna da bayildim sekerim cok ozgur ferah ve yaratici

mont ve çantan güzel . ama elbise mi etek mi o kötü durmuş . basenlerin kalın . mini etek olmamış . üstüne ekoseli gömlekde hiç olmamış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…