Ben olsam soylemem. Ya kamera olmayan bir yerde cocuklara kötü davranirsa? Cocuklara birsey oldugunda o yasa gelip korumuyor cocuklari yada yeterli ceza verilmiyor. Yasa ozaman onlemini alsin. Ben nasil kanitlicam?
Bunun önlemini yasa almaz, siz almalısınız. Bakıcıyla kalan her çocuğun başına koruma dikecek değil ya yasa.
O zaman çocuğunuza evde kendiniz bakacaksınız yani. Bakıcı dehşeti riski ancak bu şekilde 0'a iniyor. Bakıcının da insan hakkı çiğnenmemiş olur böylece.
Bence en bastan haberi olsun ona gore davransin.
Ben sahsen gizli kayit yapsam izlemeye korkarim cocuga kotu davraniyorsa icim elvermez bakmaya die.
Hatta iyice abart banyoda balkonardada var de heryerde var de coxuga cok iyi baksin.
Bide bakiciya vermeden tart cocugu kilosuna bak sonra bakiciya verince 1 ay sonra tekrar tart nsl besliyor fikrin olur.
Zor ya canini emanet ediyorsun allah merhamet versin
Çocuğunuz denek değil ki
dur bakıcının kameradan haberi olmadan çocuğuma nasıl davranacak acaba diye önüne sürmeniz hatalı.Zarar geldikten sonra o kamera kayıtlarını kullansanız ne fayda.Siz söyleyin samimi olarak yada olmadan evladınıza daha iyi bakar.Ama yerlerini
göstermeyin.Aslında yabancı bir insana kameralı yada kamerası evlat bırakmama
k taraftarının Güçlü referanslar edinerek iyi
seçin kişiyi derim Rabbim iyi insanlarla karsılastırsın
Sonuçta evlat bu