- 23 Ağustos 2020
- 4.950
- 9.652
- 158
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
Maalesef tercih ettiğim bir durum değil, bir de burdan linç gelir şimdi3 aylık bebeği bakıcıya mi bırakacaksınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef tercih ettiğim bir durum değil, bir de burdan linç gelir şimdi3 aylık bebeği bakıcıya mi bırakacaksınız
cevabı vermişsin zaten daha neyi soruyorsun?Bakıcı arayışım var bazı adaylarıyla görüştüm biri diyor ki ben sigara içerim ama bebek uyurken içerim kızlar bu laf normal mi ben mi abarttım ?
Yani bebek bakacak kişi bir zahmet sigara içmesin ya da sigaradan vazgeçemiyorsan temizliğe git
Mecburiyet3 aylık bebeği bakıcıya mi bırakacaksınız
emredersinizBakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım
Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı
Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli
Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?
Hem sağlık hem örnek olması için
Neyse bağımlılar yazmasın
Ve şunu bilmiyorsalar içtikten 20 dakika sonra bile ağzından içerken ki dumanlı hava olduğu gibi pis hava nefes yoluyla karşıya aktarılır. Çok küçük annesi ama bir de lütfen kamera taktirin eve. Benim kanım donuyor küçük cocuklara yapılanları gördükçeAynen bence de içer
işte tam da buİsteyen sigara içer , isteyen içmez. Sigara içmeyen bakıcı arayışınız olabilir bu hakkınızdır fakat kimseye sigara içiyorsan cocuk bakma , temizliğe git deme hakkınız yok.
Yaw he sen her dediginde haklisin ama linc yiyorsun yok oyle bir dunya..kimse kimseyi linc edemez calisiyorsun diye.. hepimiz cocuklarimz cok minikken ise donduk neden linc yiyesinMaalesef tercih ettiğim bir durum değil, bir de burdan linç gelir şimdi![]()
Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım
Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı
Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli
Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?
Hem sağlık hem örnek olması için
Neyse bağımlılar yazmasın
o zaman eş de içmesin sigara. burda birçok kişi eşim de içiyor ancak ben kesinlikle sigara içen bakıcı kabul etmem yazmış e babası çocuğu kucağına alınca çocuğun üstüne sinmiyor mu o koku. Hayatımda ağzıma sigara sürmedim annem de bakıcı değil dalga geçeceklere şimdiden söyliyim. Burda 2 kuruş para verecekler diye bakıcılar hakkında bu kadar atılıp tutulması rahatsız etti. belki çocuk çok güzel bakıyor, sigara içiyorsa bu işi yapmasın nedir. koku konusuna gelince en yakın arkadaşım sigara içiyor küllük gibi kokmuyor, ne kadar içildiğine bağlı. günde 2 defa içen insan kokmuyor. bu faktörler göz önünde bulundurulur kişi istemiyosa yine istemez, bakıcıyı kabul etmez. ama böyle basmakalıp yargılar hoş değilüst baş değişmeyince içmeyene felaket iğrenç geliyor. kavehane gibi kokuyor. kaldı ki bebek. maalesef tene bile işliyor o koku.
Bence haklısınNormal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
sigara içenlerin koktuklarını söyledim. sigara içen bakıcılar çocuk bakamazlar demedim.(konuşulur kadın der ki ben duramam kusura bakma başka birine bak. ya da idare ederim gün içinde içmem der konu kapanır) ayırıcı bir cümlede sarf etmedim. nerelere çekmişsiniz.SİGARA İÇENLERİN!!! dedim. iki cümleden neler çıkarmışsınız. oda o kadınların sorunu benim değil.o zaman eş de içmesin sigara. burda birçok kişi eşim de içiyor ancak ben kesinlikle sigara içen bakıcı kabul etmem yazmış e babası çocuğu kucağına alınca çocuğun üstüne sinmiyor mu o koku. Hayatımda ağzıma sigara sürmedim annem de bakıcı değil dalga geçeceklere şimdiden söyliyim. Burda 2 kuruş para verecekler diye bakıcılar hakkında bu kadar atılıp tutulması rahatsız etti. belki çocuk çok güzel bakıyor, sigara içiyorsa bu işi yapmasın nedir. koku konusuna gelince en yakın arkadaşım sigara içiyor küllük gibi kokmuyor, ne kadar içildiğine bağlı. günde 2 defa içen insan kokmuyor. bu faktörler göz önünde bulundurulur kişi istemiyosa yine istemez, bakıcıyı kabul etmez. ama böyle basmakalıp yargılar ho
haklısınız alıntılama tuhaf olmuş onları konu sahibine ithafen yazmıştım yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın yeni üyeyim hızlıca cevap yazınca öyle oluyor. sizi koku konusu için alıntıladım. ben sigara içmeyen biriyim, ayrıca alerjik rinit hastasıyım kokulara karşı çok hassasım ama her sigara içen kül tablası gibi kokacak diye bişey yok özellikle günde 1-2 defa içiyorsa kokmazsigara içenlerin koktuklarını söyledim. sigara içen bakıcılar çocuk bakamazlar demedim.(konuşulur kadın der ki ben duramam kusura bakma başka birine bak. ya da idare ederim gün içinde içmem der konu kapanır) ayırıcı bir cümlede sarf etmedim. nerelere çekmişsiniz.SİGARA İÇENLERİN!!! dedim. iki cümleden neler çıkarmışsınız. oda o kadınların sorunu benim değil.
olsun=) yanlış anlaşılmalar olabilir. geçmiş olsun Sağlığınıza kavuşursunuz sizde inşallah.haklısınız alıntılama tuhaf olmuş onları konu sahibine ithafen yazmıştım yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın yeni üyeyim hızlıca cevap yazınca öyle oluyor. sizi koku konusu için alıntıladım. ben sigara içmeyen biriyim, ayrıca alerjik rinit hastasıyım kokulara karşı çok hassasım ama her sigara içen kül tablası gibi kokacak diye bişey yok özellikle günde 1-2 defa içiyorsa kokmaz
Konunun sonu nereye bağlandı bilmiyorum henüz sona gelemedim ama çocuğuna bakacak kişide özel hayata müdahil kriterler koyan da evde oturup kendi bakmalıBen tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.
Çocuk bakan dikkat edecek , dikkat edemeyen bu meslekte olmamalı
Ama işte nerdeee