Bakıcı derdi

Masallah ne kadar sanslisiniz. Keske ben de boyle bir yardimci bulabilsem
Şans işi karşılıklı oldu aslında :) Kendisine sorsanız o da çok şanslıyım diyor. Ben onu suistimal etmedim, o da beni. Ben onu mağdur etmedim, o da beni. İyi niyet çerçevesinde gelişti herşey. Derseniz ki iyi niyetli iki insanın yolunun kesişmesi büyük şans, kesinlikle size katılıyorum.

Dilerim siz de en kısa sürede gönlünüze göre birini bulursunuz.

Biz de yeni bakıcımızla başladık. Umarım bu defa sizinki gibi güzel devam eder sürecimiz.

Ben yardımcı abla ararken ev işleri için, öğretmen arkdasm dedi ki,özel hayatını anlatmaya bir başlarsa sakın dinlemyin. Sonra şundan gelemem bundan gelemem diye devam ederler. O zaman çok kızdım arkadaşa nasıl insanlık bu diye. Sonra anladım yardımcı abla evdeyken ne demek istediğini. Bilmem ki anlatabildim mi

Gözünüz aydın baştan tüm şartları konustnz umarım

Şartları konuşmak işe yaramıyor ki.

Yaparım diye başlıyorlar sonra fıss oluyor özellikle çocuk kendilerine alıştıktan sonra rahatlık geliyor değiştiremem diye.

Bu defa profesyonel biriyle başladık. Bakıcı teyze konseptinden uzaklaştık.

Ben sizin bu dediğinize çok katılıyorum. Gerçekten de başlangıçta ne deseniz yaparım diyorlar ama çocuk alıştıktan sonra gerçekten rahatlık geliyor. Ne kadar doğru tespit etmişsiniz.

Fiss olduğu an bye bye o zaman 3 yaşa kadar idare edin sonra kreş başlar kendini ifade de eder güzelce en güzeli.
Para vereceksm degsn dimi en güzelni yapmssnz arada yine yazın örnek alacak annler olur

Fiss olduğu an bye bye o zaman 3 yaşa kadar idare edin sonra kreş başlar kendini ifade de eder güzelce en güzeli.
Para vereceksm degsn dimi en güzelni yapmssnz arada yine yazın örnek alacak annler olur

Valla sitede bebek bakan varsa onlar da yazsın neler yaşıyorlar okuyalım cidden.

Ben hep 2 yaş idare etsem yeter diyordum. Ama bu son bakıcı güven verdi. artık bununla 3e gideriz diye umudum var.

Tesekkurler. Evet malesef iyi niyetli iki insanin kesismesi kolay degil. Ben de elimden geldigince herkese hakkini fazla fazla vermeye gayret eden biriyim. O konuda sorun yok, mesele bulmakta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…