- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 41
- Konu Sahibi birgaripask35
-
allah bildigi gibi yapsin o yaratigi
bakici bulun ama duzgun biri olsun , sadece referansa bakmayin ic sesinizi dinleyin
gorusmeye geldiginde cocugunuza nasil davrandigina bakin
duzgun bakicilar var , ben cok memnunum bakicimdan , sadece aramak.lazim
bakiciya da mutlaka evde kamera oldugunu ve gun icerisinde izlediginizi soyleyin
cok gecmis olsun
Maalesef öyleNe yapmış oğlunuza lütfen canını yakmış olmasın
bir kere kesinlikle evde her odada kamera olmalı. gizli kamera etik değil ancak haber vererek kamera olduğunu söyleyin, kabul etmeyen olursa zaten onunla çalışmayın çünkü orası bir iş yeri ve herkes denetlenmek zorunda. biz de bütün gün işteyken patronun gözü üzerimizde yani. siz baştan kamerasız bebeğe baktırarak hata yapmışsınız. 200 er tl den 5 tane kamera alın ve bütün gün izleyin telefondan.
eşiniz nasıl anladı tartakladığını onu merak ettim..evde miydi o sırada, evdeyken nasıl tartaklamaya cesare t etti ki?
allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce bulursunz iyi birini.
Bu yüzden sefalet içinde sürünecek kadar kötü değilse durum, kesinlikle çocuk kreşe gidene kadar anne bakmalı diyorum. Ben olsam bi daha hiç kimseye güvenmezdim. Anne ve kayınvalide dahil. Sinirleri çok zorluyor çocuklar çünkü. Anneler bile bağırıyor hatta vuranı oluyor.
Evden yapacağınız bir iş bulup ayrılın diyorum ben.
Pislik. Ben bile sinir oldum iyi kırmamışsınız kafasını o kadının. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Kadının çevresini tanıyorsanız herkese anlatın. İş bulamasın birdaha. Kimsenin canını yakamasın. Ben olsam haber programlarına bile verirdim videoyu.Maalesef öyle
benim kayınvalidem de bakıyor 3 yıldır aynı kıza.
onlarında evde kamera var kv biliyor
ama o sadece çocuğa bakıyor mesela çocukla kv yedikleri yemeğin bulaşığını bile kayınvalidem bazen makineye atmıyorum diyor, onlar öyle anlaştı çocuğun annesi hiçbir iş yapma sadece çocuğumla oyna dedi
onlarında öncesinde bakıcı sorunları olmuş ama şimdi bence her iki tarafta memnun
sizde iyi araştırın ve lütfen anne olan bir bakıcı olsun
Pislik. Ben bile sinir oldum iyi kırmamışsınız kafasını o kadının. Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah. Kadının çevresini tanıyorsanız herkese anlatın. İş bulamasın birdaha. Kimsenin canını yakamasın. Ben olsam haber programlarına bile verirdim videoyu.
Siz de o bakiciyi bi tartaklasaydiniz kovmadan once.
Pislik kadin 14 aylik cocugun canini nasil yakmaya kiyar insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?