- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhabalar Kızım 16 aylık bir yaşına kadar kendim büyüttüm ücretsiz izne ayrılmıştım. Kızım erken doğduğu için beslenmesi konusunda hassasım . Elimden geleni yapıyorum diyebilirim iyi beslenmesi için. İşe başladığım için bakıcı bulmak zorunda idik kızımıza. Bulduk bir tane o kendisi bıraktı Kızının okul durumundan .şimdi bi tane daha var bakan bir türlü içime sinmiyor Kızımın yüzüne yüzüne öksürüyor. İlk zamanlar eve gelir gelmez elini yıkamıyordu kendim uyardım. Mesela dil çıkarmayı öğretmiş kızıma. Mesela Kıızm birşeyi yemediğinde beni aramıyor ısrarla arayın dediğim halde çöpte görüyorum yemediğini. Yani gönülsüz bakıyor gibi çocuğa . Ama ilçede yaşıyoruz eve gelen bakıcı bulamadık bi türlü bi nevi mecburiyetten tamam dedim bu bakıcıya . Başka görüştüklerimiz genel de evde bakmak istiyor. Bir de izne çıkmıştık izin dönüşü bana diyor ki siz virüs getirmiş olabilirsiniz . Çocuğumun yüzüne yüzüne öksüren kendisi . Yani karşıma alıp konuşmak istiyorum gönülsüz mü diye. Mesela eve gittiğimde bitse saat gitsem modunda apar topar . Bu işi gerçekten çocukları seven biri yapmalı . Böyle olunca aklım evde kalıyor