Geçen sene tek çocuk demiş konu sahibi sanırım.Gecen sene 2 cocukla ufak tefek ev isi yapiyormus ve aldigi ucret 1.400 mus. Sizce hakki kalmamis midir?
gunluk 5 saat cok degil ama 3 cocuk ve istanbul gibi yerde her gun git gel yol uzunlugu parasi vs dusunmek lazim. fikrim yok Allah kolaylik versin demeye geldim.
peki hanimlar ben de ankarada 2 yasindaki oglumu akrabamiza sabah 7de birakip aksam 18.30da alacagim haftaici hergun.kendi evinde bakacak yani yol parasi ev isi yapmasi vs durumu dogal olarak olmayacak.ama nerdeyse 12 saat cocuk onda kalacak.ucret ne kadar uygundur ankara icin?
Çocuğunuzun yiyeceği yemekleri de siz mi karşılayacaksınız ? (Eti, başlığı, tavuğu vs vs)gunluk 5 saat cok degil ama 3 cocuk ve istanbul gibi yerde her gun git gel yol uzunlugu parasi vs dusunmek lazim. fikrim yok Allah kolaylik versin demeye geldim.
peki hanimlar ben de ankarada 2 yasindaki oglumu akrabamiza sabah 7de birakip aksam 18.30da alacagim haftaici hergun.kendi evinde bakacak yani yol parasi ev isi yapmasi vs durumu dogal olarak olmayacak.ama nerdeyse 12 saat cocuk onda kalacak.ucret ne kadar uygundur ankara icin?
ise basladigimda tam 26 aylik olacakOğlunuz kaç yaşında ?
tabi ki uc ogunu ara ogunleri filan hepsini orda yiyecek sonucta onun masrafini da dusunerek bi ucret belirlemek lazim.memurum sabah 8 aksam 17 calisiyorum ama yol uzun oldugu icin malesef 12 saat kalacakÇocuğunuzun yiyeceği yemekleri de siz mi karşılayacaksınız ? (Eti, başlığı, tavuğu vs vs)
12 saat çok fazla . Asgari ücretten fazla vermelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?