- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.791
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz ücret konuşmadınız mı ?tabi ki uc ogunu ara ogunleri filan hepsini orda yiyecek sonucta onun masrafini da dusunerek bi ucret belirlemek lazim.memurum sabah 8 aksam 17 calisiyorum ama yol uzun oldugu icin malesef 12 saat kalacak![]()
hayir daha 3 ay var diye konusmadik burda hazir sorulmusken merak ettim ben de.Siz ücret konuşmadınız mı ?
Ayri bir konu acip sartlari anlatirsaniz daha cok yorum alirsiniz hem de arkadasin konusu dagilmazhayir daha 3 ay var diye konusmadik burda hazir sorulmusken merak ettim ben de.
+1Asgari ücret+sigorta.
1.400+kreş parası
Yok olmayacakSigorta olacak mı ?
Yok sadece bebeğe bakıyordu geçen sene o uyuyunca ufak tefek şeyler yapıyorduGecen sene 2 cocukla ufak tefek ev isi yapiyormus ve aldigi ucret 1.400 mus. Sizce hakki kalmamis midir?
1000 TL yarım gün iki çocukikizleri krese verdiginizde ne kadar ödüyordunuz aylık? Ona göre bütcenize uygun bir rakam belirlersiniz, bakıcınızla konusup son rakamı belirlersiniz.. aklıma bu geldi
Sadece çocuklara sabah 8 öğlen en geç 1 de çıkacakSadece çocuklara mı bakacak ?
yemek falan da yapacak mı ? Ne kadar sakin olurlarsa olsunlar 3 çocuk bakmak herkesin yapabileceği birsey değil.
Yatılı bakıcı 5000 tl alıyor benim tanıdığım..bilemiyorum fiyatlar değişebiliyorBence turki cumhuriyetlerden bir yatili bakici bulun. 2500-3000 araliginda bulabilirsiniz. Tum gun ve gece sizde kalir, her isi de yapar
Yada 9 - 14Sadece çocuklara sabah 8 öğlen en geç 1 de çıkacak
1000 TL yarım gün iki çocuk3 tane çocuğa bakmayı kabul eden birini bulmanız bile mucize. Tek avantaj bakacağı süre az. Kreşe ne kadar veriyordunuz geçen yıl?
Of ya kendi ne kadar kazanıyor ki valla iyiymiş 5000Yatılı bakıcı 5000 tl alıyor benim tanıdığım..bilemiyorum fiyatlar değişebiliyor
Ben ne kadar alıyorum ki zaten haklısınız bazıları çok abartmışEvi ustune yapmazsaniz buradakiler cok kizar.