Esnaf iki kuaför,bir aktar işletiyor arkadaşım...Kızlar kuaför zor meslek ama merkezdeysen parayı yastıklara doldurabilirsin..o derece..Of ya kendi ne kadar kazanıyor ki valla iyiymiş 5000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esnaf iki kuaför,bir aktar işletiyor arkadaşım...Kızlar kuaför zor meslek ama merkezdeysen parayı yastıklara doldurabilirsin..o derece..Of ya kendi ne kadar kazanıyor ki valla iyiymiş 5000
Burada her bakici konusunda konu sahibi linclendi, valla buraya sormak iyi cesaret.Ben ne kadar alıyorum ki zaten haklısınız bazıları çok abartmışzaten çocuklardan ikisi büyükdiğeri de 2 saati uykuda geçecek
Ben su anda 3’e calistiriyorum. Milletine ya da tecrubesine gore degisebiliyor. Baska milletten bir bakicima dolarla veriyordum, patrondu kadinYatılı bakıcı 5000 tl alıyor benim tanıdığım..bilemiyorum fiyatlar değişebiliyor
Hiç bakıcım olmadı ama burdaki bazı üyelerin bakıcısı olmak isterdim, burda açılan her bakıcı konusunda uçuk fiyatlar veriyorlar acaba mevzu kendilerine dönse aynı fiyatları vermek isterler mi??
Buraya sormak da büyük cesaret istiyor bana göre buraya sormazdım herhalde ben olsam
Hayaller paris gerçekler tarlabaşı![]()
Ahahaha sesli güldümEvi ustune yapmazsaniz buradakiler cok kizar.
Çalışmayabilirdi.Ayrıca tek çocuk bakmış iki cocuk değil.Gecen sene 2 cocukla ufak tefek ev isi yapiyormus ve aldigi ucret 1.400 mus. Sizce hakki kalmamis midir?
Ama 3 çocuk bakımını üstlenecek . Yemek yiyecek kirlenecek üstü başı değişecek oyun oynayacak oynatacak tuvaleti gelecek ellerini yıkatacak ağlayacak birinin çişi birinin su isteği gelecek belki.bunları örnek olarak veriyorum çocuk kendi de yapabilir ama hepsi ilgi ve takip ister . 2x asgari ücret de verseler 3 çocuğa bakamam .Günde on saat haftada 6 gün çalışıp ancak asgari ücret alınıyor, öyle günde molalarla beraber beş saat çalışıp haftada beş gün değil. Biri haftada 60 saat öteki 25 saat çalışıyor nasıl hangi mantıkla asgari ücret diyorsunuz çok şaşırıyorum![]()