Bakıcı ücreti

Ben ne kadar alıyorum ki zaten haklısınız bazıları çok abartmış 😊 zaten çocuklardan ikisi büyükdiğeri de 2 saati uykuda geçecek
Burada her bakici konusunda konu sahibi linclendi, valla buraya sormak iyi cesaret. 😄 bakiciyi memnun edersiniz, bazi uyeleri asla.

Hiç bakıcım olmadı ama burdaki bazı üyelerin bakıcısı olmak isterdim, burda açılan her bakıcı konusunda uçuk fiyatlar veriyorlar acaba mevzu kendilerine dönse aynı fiyatları vermek isterler mi??

Buraya sormak da büyük cesaret istiyor bana göre buraya sormazdım herhalde ben olsam

Zam yap ama süresi de uzasın biraz. Sen eve gelince evi toparlamaya ve yemeğe yardım etsin çıksın. 2000 iyi

Geçen sene kreş 1000 + bakıcı 1400 = 2400 oluyormuş. Kreşteki gibi bir faaliyet sunmayacağına göre bence 2000 lira vermelisiniz. Durumunuz daha müsaitse asgari ücret çok daha iyi olur tabi. Bir de yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş sigorta prim desteği, aslında araştırsanız da sigortasını da yatırsanız çok daha iyi ve doğru olur. 😇

8 / 13 arası az bir vakitmis. Zaten uyku da var arada demişsiniz. İşte yok.

Çok uçuk fiyatlara gerek yok bence.

Kendisiyle konuşun, kafasındaki rakamı öğrenin , 3 aşağı beş yukarı karar verirsiniz.

Sigorta prim desteğini de araştırın.

Hiç bakıcım olmadı ama burdaki bazı üyelerin bakıcısı olmak isterdim, burda açılan her bakıcı konusunda uçuk fiyatlar veriyorlar acaba mevzu kendilerine dönse aynı fiyatları vermek isterler mi??

Buraya sormak da büyük cesaret istiyor bana göre buraya sormazdım herhalde ben olsam

Hayaller paris gerçekler tarlabaşı :halay:

Süre az yanı asgari ücret icin. ınsanalr fabrikada orda burada 10 saat çalışıyor aldıkları asgari ücret. 5 yaşındaki çocuğa mama yedirip bez baglamayacgina
göre onların fazla bir işi olmaz. Diğeri de 2 saati uyuyor diyorsunuz.
Buradaki arkadaşlardan 3bin 5 bin civarı veren varmis. Iyyimis insanın bu rakamları duyunca bakıcı olasi geliyor. Bazı mesleklere göre stresi az ev ortamindajsn.

Arkadaslar biraz insaflı olun kendinizi konu sahibinin yerinede koyun . Konu sahibi ne kadar alıyor bilmiyorum ama bir düşününce Türkiye şartlarında maaslar ne kadar ki asgari ucret arti sigorta olsun o zaman kadin niye çalışsın. Calisacagi parayi bakiciya verip kendi çocuklarını baskasi buyutecekse otursun kendi çocuğuna kendisi baksın. Evet herkesin emeğinin karşılığı verilmeli ama bu fiyatlar belirlenirken türkiye ortalamasi gelir seviyesi de düşünülmeli. Konu sahibi yarim gun çalışıyor niyeyse bu dönem yeni başladığı icin ogretmen olduğunu düşündüm yeni atanmis bir öğretmenin maasi 4000 bin bunun yaklasik sigorta ile birlikte 3000 inini bakiciya verince niye çalışsın ki 1000 tl icin cocuklar buyuyene kadar ücretsiz izin alir. Herkes boyle düşününce de kimse bakiciya ihtiyac duymaz kendi çocuğuna kendisi bakar.bu en az 3000 arti sigorta diyenler ne kadar maas aliyor ben cok merak ettim.

Hayaller paris gerçekler tarlabaşı :halay:

Hele bazı bekar üyeler var ki eve temizlikçi bile almamıştır , geçimden bihaberdir ama burda bu olmalı şu olmalı diye atıp tutuyor, yahu asgari ücret 2400 sgk 800, gelecek 3200 bi de ayrıca yemek yiyecek evde oldu mu 3400 , bari gariban konusahibinin işverenine de çemkirsinler ki burda devlet oluyor en az 6800 lira para almış olsun 😃 En azından kazandığının yarısını bakıcıya versin🥳 Hangi bakıcı beş saat çalışarak asgari ücret alabilecek bi iş bulabilir acaba 🤓

Ben 12 yıllık devlette saykologum benim maaş 6 bin henüz 😐

Günde on saat haftada 6 gün çalışıp ancak asgari ücret alınıyor, öyle günde molalarla beraber beş saat çalışıp haftada beş gün değil. Biri haftada 60 saat öteki 25 saat çalışıyor nasıl hangi mantıkla asgari ücret diyorsunuz çok şaşırıyorum 🤓
Ama 3 çocuk bakımını üstlenecek . Yemek yiyecek kirlenecek üstü başı değişecek oyun oynayacak oynatacak tuvaleti gelecek ellerini yıkatacak ağlayacak birinin çişi birinin su isteği gelecek belki.bunları örnek olarak veriyorum çocuk kendi de yapabilir ama hepsi ilgi ve takip ister . 2x asgari ücret de verseler 3 çocuğa bakamam .

Back
X