Geceleri sık uyanmaya başladı o yüzden öğle uykusu fazla mı geliyo diye düşündümneyden memnun değilsiniz ki ne güzel 2 şer saat uyuyor gecede gayet iyi uyumuş sorun ne ki?
bana göre 11 aylık bebek için sabah ve öğlenden sonra 2 şer saat çok güzel bir uyku sadece öğlenden sonra ki uykusu geç kalmasın ve akşam uyku saatini 1 saat öne çekmelisiniz.
Geceleri sık uyanmaya başladı o yüzden öğle uykusu fazla mı geliyo diye düşündüm
Zaten öyle yapıyoruz şuan ama geceleri çok sık uyanmaya başladı birde doktor bu aydaki bebeğin ortalama 3 ile 4buçuk saat arası uyanık kalması gerek diyo ama oğlum 7 buçukta uyanıyo bakıcımız 9 buçukta geri yatırıyo ben haftasonu baktığımda çocuk 10 buçuğa kadar uyumak istemiyo''Bir saatin doldu yavrum,hadi kalk'' mi diyorsunuz ? Bırakın kendi uyanana kadar uyusun. Normali de bu değil midir zaten ?
sanmıyorum canım diş fln olabilir çünkü uyudukça uykusu gelir bebeklerin ki aşırı da değil normal bir uyku rutinin var bence uykusunu azaltman gereksiz yine de sen bilirsin.
Teşekkür ederim uyku düzeni konusunda fikrinizi almış oldum biraz içim rahatladısanmıyorum canım diş fln olabilir çünkü uyudukça uykusu gelir bebeklerin ki aşırı da değil normal bir uyku rutinin var bence uykusunu azaltman gereksiz yine de sen bilirsin.
Zaten öyle yapıyoruz şuan ama geceleri çok sık uyanmaya başladı birde doktor bu aydaki bebeğin ortalama 3 ile 4buçuk saat arası uyanık kalması gerek diyo ama oğlum 7 buçukta uyanıyo bakıcımız 9 buçukta geri yatırıyo ben haftasonu baktığımda çocuk 10 buçuğa kadar uyumak istemiyo
Hayır onun evine bırakıyoruz sabah 8 akşam 4Bakıcı yatılı mı
Evet ama kafama takılan hafta sonu 10 buçuğa kadar uyanık kalması bakıcınında 9 buçukta uyutması zaten çocugu salladığınızda uykusu olmasa bile uyuyoÖnce üstteki yorumumu yazdım ama şimdi bakış açınızı değiştirin diyeceğim
Çocuk uyuyormuş gece de erken yatıyor sık uyanmasına bu sebep olmaz
Sabah erken uyutuyor evet ama uyuyor demek ki
Bir de akşam 3-4 gibi uyutursa o zaman arada çok saat olur
Çıcuk robot ya da makina değil ona uymak gerekir
Akşam geç uyusa neyse ama ideal uykusever bir bebek işte
Özendim vallahi o çocuğa maşallahEvet ama kafama takılan hafta sonu 10 buçuğa kadar uyanık kalması bakıcınında 9 buçukta uyutması zaten çocugu salladığınızda uykusu olmasa bile uyuyo
Evet ama kafama takılan hafta sonu 10 buçuğa kadar uyanık kalması bakıcınında 9 buçukta uyutması zaten çocugu salladığınızda uykusu olmasa bile uyuyo
Evet doğru söylüyosunuz onun düzeniyle bizimki aynı değil kendisi uyuttuğu saati söylüyor en azından yalan söylemiyor fikirlerinizi almak bana çok iyi geldi teşekkür ederimÖzendim vallahi o çocuğa maşallah
Ama çocuklar anne ve bakıcıda farklıdır
Sizinle babası ile oynamak ister geç yatar
Hiç bakıcı ile aynı düzende yemek yediremedim hep bir öğün az oldu mesela aralarda bu bakıcının çok yedirdiği anlamına gelmez
Zaten yakında uykusu azalır çocuğun da bakıcının açıklaması ne çocuk huysuzlanıyor muymuş yani bir saat geç uyutsun ya da siz nasıl anlıyorsunuz kaçta uyuduğunu
11 aylik bebegin iki posta uyuması normaldir benim kizim 9 aylik sabah uyanir bi iki saat sonra uyumak istiyo sekerleme yapmak istiyo ben o ne zaman uyumak isterse o zaman uyuturum.belli uyku saati yok.Hayır onun evine bırakıyoruz sabah 8 akşam 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?