- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Geceleri sık uyanmaya başladı o yüzden öğle uykusu fazla mı geliyo diye düşündüm
Zaten öyle yapıyoruz şuan ama geceleri çok sık uyanmaya başladı birde doktor bu aydaki bebeğin ortalama 3 ile 4buçuk saat arası uyanık kalması gerek diyo ama oğlum 7 buçukta uyanıyo bakıcımız 9 buçukta geri yatırıyo ben haftasonu baktığımda çocuk 10 buçuğa kadar uyumak istemiyo
Hayır onun evine bırakıyoruz sabah 8 akşam 4
Banada 4 saat fazla geldi en fazla 3 saat uyutmasını söyledim dediğiniz gibi nerdeyse 1 yaşına geldi bi kaç ay sonra tek uykuya düşmesi lazımdis yuzunden uyanabilir,artik yavas yavas azilar yoklamaya baslar.
ama gunduz uykusu icin 4 saat yine de fazla nerdeyse 1 yasina gelmis cunku.
2 saat oglen uyutsa yeter aslinda.
belki bide 3 civari 1 saat o da cocuguna gore degisir.
benim oglum 1 yasindayken oglen uykusu teke dustu,oldur Allah uyumuyordu bi uykudan fazla
Bide ben öğlenleri geliyorum 1 saat süt izni için. Benim uyarmama rağmen fazla uyusa bile söylüyo.Bir tek bana mı çok geldi? Bakıcıda zaten 8 saat duruyormuş 4 saati uyku bunun. Yarım saat de uyutmaya çalışsa. Ee yemek saati de var. Ne ara oyun falanla yoruluyor bu çocuk da öğlen bida uyuyor değil mi? Cidden ne kadar Güvendiğiniz biri bakıcınız?
İki defa uyardım 10 buçuktan önce uyutma diye hafta sonu hiç 9 buçukta uyuduğunu görmedim bidaha uyarıcam ve artık telefonla kontrol edicem buna mecbur bırakıyo insanı maalesefsabah 7 de kalkip 9 da tekrar uyutuyorsa uyarin..zorla uyutuyordur bence 7 de uyanan cocuk 9 da geri yatar mi? Cocugu oglen uyutsa aslinda yemekten sonra 3 saat filan uyur cok daha iyi olur
Maalesef küçük bi ilçede oturuyoruz bakıcı bulmak çok zor eve gelende yok ben evimde çok istedim ama bulamadımKadın çocuğu kendi rutinine göre uyuyor demek ki. Kendi evinizde baktım imkanınız yok mu? Ya da bir kreş?
Benimki uykuyu seviyo ama 9 buçukta uyutması hiç hoşuma gitmiyo özellikle uykusu gelmeden uyutma diye uyardım inşallah bundan sonra dediğimi yapar artık telefonla kontrol edicem buna mecbur bıraktı beni hiç sevmediğim tarz şeyler bu kontrol işleri ama mecburumher cocuk farkli olur tabi ama benim kziim 1 aylikken gun icinde 4 saat uyumazdi, geric uykuyuda sevmezdi ama.
gece uykusuyla beraber siiznki 14 saat uyuyor, bence cok gibi biraz.
zaten 7 te kalkan cocugu bi daha 9da nasil uyutuyor oda ayri konu tabi.
oglen tek 2 saat uyku yeter gibi geldi bana ama uykuyu seven bir bebekse yetmeyebilir.
bide krese iden cocuklar aksam zaten uyumak istemiyor.
kizim nerdeyse 3 yasinda aksamlari uyutmasam 10 a kadar bizle oturmak isteyebilir.
hafta sonlarida aynen :)
Emdirip yatırıyorum yaklaşık yarım saat bazen 45 dkka emiyo. Uyumadan öncede ek gıda vermiyorum her türlü kusma ihtimaline karşı. Sizin kızın kaç aylık siz uyutmadan nası besliyosunuzNormali bu benim kızım da öyle uyur.gündüz uykusu nekadar bol ve rahat olursa,gecede öyle guzel uyurlar.geceleri sık uyanması aç olmasından kaynaklanir.erken yedirip yatiriyorsaniz,sütünüzde artık doyurucu gelmiyorsa ondandır.
Benimki uykuyu seviyo ama 9 buçukta uyutması hiç hoşuma gitmiyo özellikle uykusu gelmeden uyutma diye uyardım inşallah bundan sonra dediğimi yapar artık telefonla kontrol edicem buna mecbur bıraktı beni hiç sevmediğim tarz şeyler bu kontrol işleri ama mecburum
Benim kızım 14 aylik. Sabah 7.30 da uyanıyor. Ablayı babayı gönderiyoruz biraz emziriyorum oyun oynuyoruz 10 da tekrar uyumak istiyor.bazen birlikte bazen tek uyuyoruz saat 12 30a kadar.akşam üzeride 17 30_ 18 00 gibi 1.5 saat daha uyur.tabi bu aralarda oyun yemek kahvaltı ara öğün devam ediyor. Bizimki iştahlı bir bebek.ben yediriyorum yatana kadar meyve süt ceviz kek cici bebe yada gece muhallebisi gibi şeyler. Yemeği 19 30 da yiyoruz zaten.çorbası yemeği pilavı yoğurdu derken zaten yemiş oluyor. Sonra gece saat 23 te uyuyor ve zaten bidaha kalkmıyor hiç. Ben emziriyorum sadece arada.Emdirip yatırıyorum yaklaşık yarım saat bazen 45 dkka emiyo. Uyumadan öncede ek gıda vermiyorum her türlü kusma ihtimaline karşı. Sizin kızın kaç aylık siz uyutmadan nası besliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?