Bakıcıma laf geçiremiyorum :(

Düzeni çok güzel bence, ideal olan.

Ama gece uyumuyorsa önemli olangündüz uykusu değil gece uykusudur.

Akşam uyandıktan sonra bebeğinizi yormaya bakın. Belki yorgunlukla güzel uyur.

Geceleri sık uyanmaya başladı o yüzden öğle uykusu fazla mı geliyo diye düşündüm

dis yuzunden uyanabilir,artik yavas yavas azilar yoklamaya baslar.
ama gunduz uykusu icin 4 saat yine de fazla nerdeyse 1 yasina gelmis cunku.
2 saat oglen uyutsa yeter aslinda.
belki bide 3 civari 1 saat o da cocuguna gore degisir.
benim oglum 1 yasindayken oglen uykusu teke dustu,oldur Allah uyumuyordu bi uykudan fazla

Uyandıktan bi saat sonra uyutuyormuş bakıcı benim anladığım öğlen uyutsa neysede bende pek anlamam gerçi bebek bakımından

Bakiciniz iyiymis ne guzel. Bu minicik seyi dert edip kendinizi sinir etmeyin. Iyi bir bakici bulmak cok zor. Bebeginiz seviyorsa bir de, bi saat fazla uyusun varsin caninizi uzmeyin.

Bir tek bana mı çok geldi? Bakıcıda zaten 8 saat duruyormuş 4 saati uyku bunun. Yarım saat de uyutmaya çalışsa. Ee yemek saati de var. Ne ara oyun falanla yoruluyor bu çocuk da öğlen bida uyuyor değil mi? Cidden ne kadar Güvendiğiniz biri bakıcınız?

sabah 7 de kalkip 9 da tekrar uyutuyorsa uyarin..zorla uyutuyordur bence 7 de uyanan cocuk 9 da geri yatar mi? Cocugu oglen uyutsa aslinda yemekten sonra 3 saat filan uyur cok daha iyi olur

Sen annesi olduğun için seninle daha çok vakit geçirmek istiyor gibi geldi.

Banada 4 saat fazla geldi en fazla 3 saat uyutmasını söyledim dediğiniz gibi nerdeyse 1 yaşına geldi bi kaç ay sonra tek uykuya düşmesi lazım

Bide ben öğlenleri geliyorum 1 saat süt izni için. Benim uyarmama rağmen fazla uyusa bile söylüyo.

sabah 7 de kalkip 9 da tekrar uyutuyorsa uyarin..zorla uyutuyordur bence 7 de uyanan cocuk 9 da geri yatar mi? Cocugu oglen uyutsa aslinda yemekten sonra 3 saat filan uyur cok daha iyi olur
İki defa uyardım 10 buçuktan önce uyutma diye hafta sonu hiç 9 buçukta uyuduğunu görmedim bidaha uyarıcam ve artık telefonla kontrol edicem buna mecbur bırakıyo insanı maalesef

her cocuk farkli olur tabi ama benim kziim 1 aylikken gun icinde 4 saat uyumazdi, geric uykuyuda sevmezdi ama.
gece uykusuyla beraber siiznki 14 saat uyuyor, bence cok gibi biraz.
zaten 7 te kalkan cocugu bi daha 9da nasil uyutuyor oda ayri konu tabi.
oglen tek 2 saat uyku yeter gibi geldi bana ama uykuyu seven bir bebekse yetmeyebilir.
bide krese iden cocuklar aksam zaten uyumak istemiyor.
kizim nerdeyse 3 yasinda aksamlari uyutmasam 10 a kadar bizle oturmak isteyebilir.
hafta sonlarida aynen :)

Kadın çocuğu kendi rutinine göre uyuyor demek ki. Kendi evinizde baktım imkanınız yok mu? Ya da bir kreş?
Maalesef küçük bi ilçede oturuyoruz bakıcı bulmak çok zor eve gelende yok ben evimde çok istedim ama bulamadım

Benimki uykuyu seviyo ama 9 buçukta uyutması hiç hoşuma gitmiyo özellikle uykusu gelmeden uyutma diye uyardım inşallah bundan sonra dediğimi yapar artık telefonla kontrol edicem buna mecbur bıraktı beni hiç sevmediğim tarz şeyler bu kontrol işleri ama mecburum

Normali bu benim kızım da öyle uyur.gündüz uykusu nekadar bol ve rahat olursa,gecede öyle guzel uyurlar.geceleri sık uyanması aç olmasından kaynaklanir.erken yedirip yatiriyorsaniz,sütünüzde artık doyurucu gelmiyorsa ondandır.

Emdirip yatırıyorum yaklaşık yarım saat bazen 45 dkka emiyo. Uyumadan öncede ek gıda vermiyorum her türlü kusma ihtimaline karşı. Sizin kızın kaç aylık siz uyutmadan nası besliyosunuz

Kadın yalan söylemiyor

Bu önemli özellik demek ki çocuk bu saatte uyumak istiyor

Hem 11,5 gibi kalkar siz gelinceye kadar açılır emer sonra yemek yer sonra yatar

10,5 da yatırınca siz gidince uyku sersemi olur

Az uyumak maharet değil az uyuyanın algısı açık olur vs hikayesi de çok doğru değil

Yetişkinlerde de her bulduğu boş anda uyuyan uyku seven kişiler var seninki de uyku seven bebek

Arkadaşlar yaşına yaklaşmış az uyur vs demişler de benim uyku sevmeyen oğlum bile yaşına kadar iki uyudu 5,5 yaşındaki arkadaşları hala gündüz uyuyormuş

Çocuktan çocuğa değişir kalıplara sokmaya çalışmayın

Anlıyorum iş yapmak için uyutuyor diye düşünebilirsiniz ama uykusu olmasa uyanır zaten 2 saat uyumaz ki

Emdirip yatırıyorum yaklaşık yarım saat bazen 45 dkka emiyo. Uyumadan öncede ek gıda vermiyorum her türlü kusma ihtimaline karşı. Sizin kızın kaç aylık siz uyutmadan nası besliyosunuz
Benim kızım 14 aylik. Sabah 7.30 da uyanıyor. Ablayı babayı gönderiyoruz biraz emziriyorum oyun oynuyoruz 10 da tekrar uyumak istiyor.bazen birlikte bazen tek uyuyoruz saat 12 30a kadar.akşam üzeride 17 30_ 18 00 gibi 1.5 saat daha uyur.tabi bu aralarda oyun yemek kahvaltı ara öğün devam ediyor. Bizimki iştahlı bir bebek.ben yediriyorum yatana kadar meyve süt ceviz kek cici bebe yada gece muhallebisi gibi şeyler. Yemeği 19 30 da yiyoruz zaten.çorbası yemeği pilavı yoğurdu derken zaten yemiş oluyor. Sonra gece saat 23 te uyuyor ve zaten bidaha kalkmıyor hiç. Ben emziriyorum sadece arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…