Emdirip yatırıyorum yaklaşık yarım saat bazen 45 dkka emiyo. Uyumadan öncede ek gıda vermiyorum her türlü kusma ihtimaline karşı. Sizin kızın kaç aylık siz uyutmadan nası besliyosunuz
Ben 9 da yatırıyorum 8 gibi meyvesini yada muhallebisini veriyorum. Bi arkadaş daha gece muhallebisini söylemiş sizin muhallebiye neler koyuyorsunuzcanim 45 dk emse de tum sutu zaten ilk 15 dk ceker bebekler,sonrasi oyalanma.
bebegine gece mamalari/muhallebisi verip oyle yatir.
bu mamalar susatir yanliz,su vermeyi ihmal etme biraz yatmadan once.
tum gece emmeyle asla duramaz 11 aylik bebek.
ben oglumu 8de yatirirdim.
6.45 civari mamasini verir,evde biraz kosmasina izin verirdim.
kakasi varsa yapar,sonrasinda altini guzelce yikar pijamalarini giydirir yatirirdim.
mamayi ver,yine emerek uyusun sorun degil ama guzelce doyur oncesinde.
Gece muhallebisini nasıl yapıyorsunuz tarif alabilir miyimBenim kızım 14 aylik. Sabah 7.30 da uyanıyor. Ablayı babayı gönderiyoruz biraz emziriyorum oyun oynuyoruz 10 da tekrar uyumak istiyor.bazen birlikte bazen tek uyuyoruz saat 12 30a kadar.akşam üzeride 17 30_ 18 00 gibi 1.5 saat daha uyur.tabi bu aralarda oyun yemek kahvaltı ara öğün devam ediyor. Bizimki iştahlı bir bebek.ben yediriyorum yatana kadar meyve süt ceviz kek cici bebe yada gece muhallebisi gibi şeyler. Yemeği 19 30 da yiyoruz zaten.çorbası yemeği pilavı yoğurdu derken zaten yemiş oluyor. Sonra gece saat 23 te uyuyor ve zaten bidaha kalkmıyor hiç. Ben emziriyorum sadece arada.
Ben 9 da yatırıyorum 8 gibi meyvesini yada muhallebisini veriyorum. Bi arkadaş daha gece muhallebisini söylemiş sizin muhallebiye neler koyuyorsunuz
Diğer arkadaşın bahsettiği gibi yapıyorum bende.ırmikle sütlü muzlu.yada cicibebe birde farklı farklı tatlarda aptamilin gece mamalarıni alıyorum bazen onlardan yapiyorum. Süt veriyorum. Sütlaç yapiyoRum. Çeşitler cogalabilir. Netten değişik tarifler bulabilirsiniz.ben hep çok çeşitli şekillerde yapıyorum.bazen birbirine yakışan şeyleri uyduruyorum.Gece muhallebisini nasıl yapıyorsunuz tarif alabilir miyim
Canım öğlen uykusu gayet iyi aslında normal bende çocuklarimi hep böyle uyuttum gece sık uyanma sebebi ya karnı acikiyordur, yada tuvaleti geldiği için huysuzlaniyordur yatarken muhallebi yedir istersen tok tutarGeceleri sık uyanmaya başladı o yüzden öğle uykusu fazla mı geliyo diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?