bakıcınin erken çıkması ???

Ayda 8 kez sırf bakıcının keyfi için izin alamazsınız
8 saatlik ğcretini keserdim ama işten atılırsam sana gerek kalmaz diyin
İğneye götürmek için izin mi alınır ? vardır komşusu iğne yapan eve gelip yapıcak biri
Olmuyosada başka bakıcı bulun

En iyisi yabancı yatılı bakıcı çalıştırmak. Onlarında tahammül edilemeyecek yanları var ama en azından zırt bırt izin istemiyorlar. 1 ay 2 bakıcıyı bir arada çalıştırırsın bu arada bebeğin Yeni ablasına alışır.

Bir kere sırf şu alttan alta tehdit etme durumundan dolayı koyardım kapının önüne.

Yeni birine bakın, karşınıza daha iyileri çıkar umarım.

Bakıcı değiştirin
Bu ne yahu kraldan cok kralcı olmus kendini bulunmaz hint kuması sanıyor
Bebeginizde emin olun baska birinede alısabilecektir

Başka bakıcı bulun, bi saat erken siz nasıl çıkacaksanız herzaman kimse kabul etmez

Hic hakli degil resmen sizi kullaniyor.sizde diyin ki ben isimden izin alamam eger sen kabul etmiyorsan ben baska bi bakici bulurum.biraz idare edin o sirada bakiciyi bulun cevreye sorsaniz bi haftada bile bulursunuz.boylelerine yuz vermeyin sizin caresizliginizi kullanmasin.etekleri tutusunca akli basina gelir

Doğuda bakıcı bulmak sorun olduğu için kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar. Bende bakıcı arıyorum ama güvenilir birini bulmak çok zor

Seni isten almasinlar diye haftada iki gun erken cikarsam beni isten atarlar sana da gerek kalmaz diyin
Tamam madem anlasamiyorsak ben yerine birini bakayim dediginizde zaten ne asi kalir ortada ne akraba

Kars mi ki orasi ah biz ne cektik bakicilardan:) bence siz de rest cekin yoksa yola gelmiyorlar eger ezik gorurlerse bastiriyorlar

Yallah diyeceksin ablacım. Yapacak bir şey yok.

Sizin çalıştığınız yere getirse çıkışta, iki saat yanınızda tutsanız nasıl olur?

Bebeğiniz kaç aylık? Benim kızım 2 yaşında özel bir okulda kreşe başladı. 22 aylık da vardı 18 aylık bebek de. Ben çalışmıyorum, soayalleşmesi için gönderdim ama 18 aylık bebeğin annesi çalışıyordu mesela.

İyi niyetini suistimal ediyor.Neresi haklı.Bulabiliyorsan başkasını bul tavrı çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…