bakıcınin erken çıkması ???

Bence blöf yapıyor.siz resti çekin o vazgeçer.Belki ailesinin bu durumdan haberi bile yoktur.haftada 2 gün 1er saat ailesinin haberi olmadan arkadaşları veya sevgilisi ile buluşmak istiyor olabilir.ailesi baskici ise tabii.Asla demesinden tehdit ve zorlamasindan bu geldi aklıma.siz resti cekince evde oturmaktansa geri adım atıp işine devam etmeyi tercih edebilir.Hatta siz ailesi ile konuşmayı teklif edin; işten alırlar diyor ya bakın nasıl değişir eğer boyle birsey varsa.otoriter olan siz olun. Farkı görün.Tabii hepsi dogruysa da başka birini bulun bence.

Bşzde dogudayıx orda genelde isine gelen gıbı davranıyorlar canım belki ısı bile yoktur evine gıdıyodur. Bence degıstırmelıson bakıcını boyle olmaz

Başka bakıcı bul. Eve kamera yerleştir yeni bakıcıya da söyle. Çocuğuna nasıl davrandığını görürsün. Şimdi buna çok güvendiğin için taviz veriyorsun ama bana çok güvenilir gelmedi. Bir de işi bırakırım diye tehdit ediyor haspam.

Konu başlığını "bakıcının erkek çıkması" diye okuyup paragraf sonuna kadar erkek aradim bulamadim 2 3 yorum okuyum nerde erkek yazacak diye yok erkenmis
Bence yeni bakıcı aramaya başla yavaştan kolay gelsin.

Arkadaslar yorumlar için sağolun.
Ne olduysa geri vites yaptı.
Haftada 1 güne düşürdü.
Öyle olunca az bi gelme durumum oluyor.
Ne oldu da değişti anlamadim ama

iğneler birden azalmışsa demek...
sen bence işyerinde mesaimden kesmeye başladılar ben de mecburen senden kesicem de.

İnsanların zor durumlarından faydalanan insanlara tahammülüm yok cidden. Çalışma saatleri zaten çok iyiymiş bir de hâlâ sorun mu yapıyor? Ayıp yahu..

Bana kalırsa tavrınızı çok net gösterin ve yeni bakıcı arayın.

Haklı olan sensin tabii ki. Yeni bakıcı bakmaya başla. Bebekler çabuk alışır o konuda sıkıntın olmasın. Ayrıca belki de blöf yapıyor. Sen bilirsin dersin kısaca. Gerekirse yeni bakıcı bulana kadar mazeret izni ya da yıllık iznini kullan.

Bakıcın yüzsüzmüş. Kesinlikle yeni birisini bul. Bugün iğne var der yarın başka bişey var der sürekli uğraşırsın. Hemen bul gelmediği günlerin parasını da kes. İş ahlakı olmayan insanlardan tiksinirim

o zaman sızde o bır saatlerı maaşından kesin bakalım ne diyecek yada madem öyle ben başkasını bulayım o zaman deyin.. bence iğne bahane her hafta iğne olmazki olsa bile hastanın kendisi de gidebilir, gidemezse eve bir sağlık görevlisi getirilir zor değil yani...

gerçekten çok üzüldüm halinize, biz amirimizden ayda yılda bir kez 1 saatlik izin isterken ezilip büzülüyoruz, her hafta hem de 2 kez istemesi olacak şey değil. Çocuğum da seviyor deyince iki kez üzüldüm çünkü yeni birine alışmak da kolay değil. hasta kişiyi başkası götürsün dönüşümlü olsunlar en azından bunu teklif edin, ne kadar iğne vurunacak ki

Bakıcı değiştirin
Bu ne yahu kraldan cok kralcı olmus kendini bulunmaz hint kuması sanıyor
Bebeginizde emin olun baska birinede alısabilecektir
Temizlige gelen bayanlar da oyle.kendilerini vazgecilmez saniyorlar.butun mecburiyetim yeni birini bulana kadar oysa...

Akrabasini igne yaptirmaya goturecekmis hic inandirici degil gunahi boynuna.

Bakıcıya yol verin. Bakın nasıl peşinizde dolanır.
İş disiplini diye bir şey var. Çalışma saatleri uymuyorsa herkes yoluna gider.
Mutlaka bir bakıcı bulursunuz. Hiç olmazsa densizlerin ağız kokusunu çekmezsiniz.

Acilen bakıcı arayın.
Zaten arkasıda gelir.
Bebeğiniz alışabilir ve sevebilir ama yeni bakıcıya alışmayacak veya sevmeyecek diye bir kaide yok.

ne iğneymiş sağlık ocağında ebeler yapıyor .sende taviz verme kendınden kararlı ol.mecburıyetını anlamış at koşturuyor ıstediği gibi.sonrasında daha sınıda ıster.

Bakıcılar bebek bir kere kendilere alıştı mı hemen suyunu çıkarıyorlar. Yemin ederim tüm eğitimi deneyimi falan bırakıp bakıcı olasım var. O kadar çok bakıcıların aileleri suistimal ettiğini duyuyorum ki. Biz iş yerlerinde üstleri rica minnetken bunlar bize hayt höyr. Bu ilk arkadaşım. Yolla o bakıcıyı. San daha neler neler yapacak o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…