- 22 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.056
- 333
bence bakıcınında buradaki tavrı önemli. Ben hiç çalışmayayım gelmek istemiyorum şimdi deyip yarım maaş bile olsa burun kıvırıyorsa bana pek iyi niyetli gelmedi.
Yatılı bir bayan benim evimde de var corona öncesi ben haftaosnu sana izin veremem ne olacak belli değil dedim. Fazladan fazladan vereyim çalıştığın izinli günlerİn için bu durumlar bitince 15 gün dinlen tatil yap dedim. Ki ben sadece bir yada iki haftasonu için gidersen pazartesi günü ben seni nasıl alayım eve dedim. Ben evine getirir götürürüm özel işlerini hallet kapıda beklerim dedim. maaşının yanında yarım maaşlık ek ücretle çalışmayı o şekilde kabul etmedi. Normalde aldığı maaş 3500 artı her hafta izin parası. Ben bir ay ücretsiz izin yapayım dedi. Birşeye ihtiyacın olursa ararsın o halde dedim. Ben tüm kolaylığı sağlarken Sadece toplam 3-4 gün için bunu kabul etmiyorsa benimde yapabileceğim birşey yok. E şimdi ben buna rağmen e o halde ben sana tam maaş vereyim mi diyeyim yani. Bende evdeyim kendi işim hiç ödeme alamıyorum müvekkillerimden. Dahası zaten Haziran ortasına kadar büroyu bile açmayacağım.
diyeceğim o ki yani birazda bu maaş olayları karşı tarafın bu işveren çalışan ilişkisindeki iyi niyetine bağlı
bir de etrafımda da cok calısan anne var coguna sordum
eger gelmıyorsa yarım maas
hatta bı komşum 3 te 1 göndermıs bakıcısı üzerine tesekkür etmiş gelmedimki çok sağol mahcup oldum diye:)