evı dolasmasına gerek yokkıEvet ara ara çıkayım evden. Evi bile dolasmadi daha ama ne bileyim daha yeni olduğu için normal sanki galiba bilemedim
Ben asgari ücret veriyorumNe kadar vereceksiniz aylık, özel değilse?
Ortalama bir insanın maaşının yarısı resmen tabi ki bebek emanet ediliyor önemli bir iş ama asgari ücrete fabrikada hiç oturmadan çalışan insanlar daBen asgari ücret veriyorum
Daha iki gün olmuş normal bazı şeyler ben birkaç gün geçti sanmıştım. Valla diyeceksin. Benim bakıcım da benden büyük ama kesin olarak söyledim hatta açtığı zaman kapattım, aniden eve gelip kontrol ettim napıyor diye. Ben izleyebilirim benim evim (ben de izlemiyorum erçi pek sevmem tv :) yaşam alanım ama bakıcı için bir işyeri sayılır çalışmaya geliyor sonuçtaSanki ben misafir gibi davrandım ona. Yaşı benden büyük olunca kapatalim Tv yi diyemiyorum. Diyorum bende bebekle yalnızken izliyordum diye empati yapıyorum ama yanlış mi düşünüyorum bilmiyorum.
Evet ama gelirimiz iyi çok şükür. Sabah 8 aksam 8 anlastık. Evlat emanet edıyorum o yuzden ordan kısmam mumkun degıl. Daha farklı bır saat aralıgıyla daha az ucretle baska bırını bulmustum fakat onu yapmam bunu yapmam deyınce şutladım. Ben zaten yapamadıgım ıcın bırını tutuyorum. Isverenle ıscının arasında ıs bolumu mu olur allah askına sankı arta kalan zamanında evın camlarını sıl dedım sadece bebekle ılgıleneceksın. Mıllet ıssızlıkten kırılıyor otekı ıs begenmıyor cok kızıyorum. Sıcacık evde bebek bakacaksınOrtalama bir insanın maaşının yarısı resmen tabi ki bebek emanet ediliyor önemli bir iş ama asgari ücrete fabrikada hiç oturmadan çalışan insanlar da
Bu alınan paranın hakkının verilmesi gerekiyor
Şimdiden düşünmeye başladım ben ortada fol yok yumurta yokken
Evet pazartesiden itibaren ona birakayim.Mamasini hazirlayip yedirir misiniz falan diyeyim. O kadar zor geliyor ki birine iş söylemek
Ama ilk gün kamera konusmadik simdi ters tepmesin
Evet öyle demeliyim ben misafir gibi kahvaltı hazırlıyorum öğle yemeği hazırlıyorum.Yedirir misin değil, bebekle ilgili her konu sende , Ben yokum gibi davran diyeceksiniz
Bu çok onemli bakin. Hiç konuştunuz mu bu konuda konu sahibi? Kamera olmadan asla devam etmeyin. Gec kaldınız diye bsy yok daha 2 gun.olmis zaten. Ne söylenecekse ilk gün soylenir.Bakıcı apartman görevlisinin eşi olduğu için ,binanın herhangi bir işi yapılması gerektiğinde kadın bebeğinizi evde bırakıp çıkabilir. Evi aynı binada olduğu için , illa ki rahatlıkla gidip gelebileceğini düşünebilir. Bu faktörü gözönünde bulundurup mutlaka kamera taktırmalısınız.
bana hic profesyonel gelmedi acikcasi. Alt degistirmeyi bilmiyor, bebegin yaninda Kuran okuyor, TVyi acik birakiyor...zorla psikolojik problemli , otistik cocuk yetistireceksiniz.
Eğer ev sahibinin inancına ters bir durumsa karşı çıkabilir ama kuranı kerim okumak ile otizm bağlantısı ya da psikolojik baskı bağlantısı nasıl kurdunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?