- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
herkes aynı degildir tabiki ama benim 18 yaşindaki yiğenim telefonu eline alır gözüde başka bişi gormez susa bile kalkıp suyunu almaz18 yaşında bi kızı var arada onu birakip bebeğin yanına eve gidip gelebilirim dedi. Bende ben evdeyken git dedim
Merhaba sigorta yapıyor musunuz peki? Ben de tam gün için asgari ücret düşünüyorum da ama sigorta yapmaya bütçem elvermez. Acaba piyasası ne bu işin?Evet ama gelirimiz iyi çok şükür. Sabah 8 aksam 8 anlastık. Evlat emanet edıyorum o yuzden ordan kısmam mumkun degıl. Daha farklı bır saat aralıgıyla daha az ucretle baska bırını bulmustum fakat onu yapmam bunu yapmam deyınce şutladım. Ben zaten yapamadıgım ıcın bırını tutuyorum. Isverenle ıscının arasında ıs bolumu mu olur allah askına sankı arta kalan zamanında evın camlarını sıl dedım sadece bebekle ılgıleneceksın. Mıllet ıssızlıkten kırılıyor otekı ıs begenmıyor cok kızıyorum. Sıcacık evde bebek bakacaksınallahtan sımdıkı bakıcı cok ıyı ınsallah boyle devam eder
Gerçi daha ortada bebek yokMerhaba sigorta yapıyor musunuz peki? Ben de tam gün için asgari ücret düşünüyorum da ama sigorta yapmaya bütçem elvermez. Acaba piyasası ne bu işin?
Altında değiştirsin, mamasını da hazırlasın,bebekle ilgili her konuyu ona verin.
Sonuçla gözlemlemek için evde değil misiniz ?
Tv. Çocuk uyanıkken açık kalmayacak diyeceksiniz. Neden abuk subuk programları kulağı duysun ki, Ayrıca ilgisi azalır bakıcinın.
Dikkat geliştiren oyunlar oynasın , bebeğe odaklı olsun.
Sizden bu rahatlığı alırsa hep öyle devam eder.
Ayrıca lütfen kamera kurun eve. Kamerasını bebek emanet etmesin anneler ne olur .
Haklısınız aslında. Ama bakıcı bizim apartmanın kapicisinin eşi. İlk konuşmadık hiç kamerayi
Ortalama bir insanın maaşının yarısı resmen tabi ki bebek emanet ediliyor önemli bir iş ama asgari ücrete fabrikada hiç oturmadan çalışan insanlar da
Bu alınan paranın hakkının verilmesi gerekiyor
Şimdiden düşünmeye başladım ben ortada fol yok yumurta yokken
Eski taşıdığım yerde komşu bir diğer komşunun bebeğine bakıyordu. Merdivenlerden inince bagirislarini duymustum " geber yat , Hala uyumadın mı, programım başladı çabuk yat öldürürüm seni diye.
Annesine şikayet etmiştim ve ayrıca annesine de çok sinirlenmiştim. Bu zamanda kamera kurmadan mimik bir bedeni nasil emanet edersin diye.
Bana göre tedbirsiz anne baba bakicidan daha suçlu.
çalışmaya sadece emek üzerinden bakamazsiniz. o zaman oturarak çalışan memurlar da asgari ücret alsin..
bir insani çalıştırırken onun zamanını da alıyorsunuz. zaman en değerli şeydir. bütün gün ayakta dolaşıyor diye 1000 TL mi vermeyi planlıyorsunuz.
Bu alınan paranın hakkının verilmesi gerekiyor
Sabah gelince kuran falan okuyor tv de açık
18 yaşında bi kızı var arada onu birakip bebeğin yanına eve gidip gelebilirim dedi. Bende ben evdeyken git dedim
Evet sıgorta da yaptırdım. Evdekı her calısana yaptırıyorum. Aynı sıtedekı bı arkadasıma yardımcı kadın gelıyordu ıkıncı kattan camdan dustu kadın, dusen kadının aılesı 250bin tl tazmınat ıstedı ıs kazası oldugu ıcın, sıhortası da yokmus. Insanlar cok zor durumda kaldılar. O yuzden her calısana yaptırıyorum.Merhaba sigorta yapıyor musunuz peki? Ben de tam gün için asgari ücret düşünüyorum da ama sigorta yapmaya bütçem elvermez. Acaba piyasası ne bu işin?
Çok teşekkür ederim aslında çok haklısın can emanet ediyoruz. Teşekkür ediyorum samimi cevapların içinEvet sıgorta da yaptırdım. Evdekı her calısana yaptırıyorum. Aynı sıtedekı bı arkadasıma yardımcı kadın gelıyordu ıkıncı kattan camdan dustu kadın, dusen kadının aılesı 250bin tl tazmınat ıstedı ıs kazası oldugu ıcın, sıhortası da yokmus. Insanlar cok zor durumda kaldılar. O yuzden her calısana yaptırıyorum.
Ben asgari ücret, yemek zaten evden, birde sigorta yaptırdım. Sabah 8 akşam 8calısıyor bakıcımız. Sımdılık memnunum. Ilk ay dıye ucretını haftadan haftaya oduyorum kendı talebı boyleydı bakıcının olur dedık. Haklı cunku ıhtıyacı var. Onun dısında gıttıgımız yerlere de goturuyorum masrafları bana aıt. Inan aldıgı parayı hakedıyor cunku oglum hıc goz actırmıyor sureklı aglak, sureklı ılgı ısteyen bı bebek oyuzden ordan burdan kırtıpta evladımı savsaklamasını ıstemedım. Sımdılık masallah gozu gıbı bakıyor. Ha bır de sozlesme yaptık ıkı tarafında mağdur olmaması ıcın. Baska sormak ıstedıgın varsa severek yardımcı olurum canım
Insallah canım bebısın olsunda varsın bakıcısı olmasın sen kendın buyutÇok teşekkür ederim aslında çok haklısın can emanet ediyoruz. Teşekkür ediyorum samimi cevapların içinŞimdilik bebeğim yok çok istiyorum nasip olursa daha detaylı Bilgi almak için mutlaka yazacağım . Tekrar teşekkürler ❤
Amin inşallah canımInsallah canım bebısın olsunda varsın bakıcısı olmasın sen kendın buyut
Beni kastettiniz sanırımBekarım çocuğum da yok ama alt yorumlarda bir hanımın da yazdığı üzere sözleşmesiz çocuk emanet edilmez birine.Ev tutarken bile sözleşme yapıp imzalatıyorlar.Komşu da olsa tanıdık da olsa bu böyle olmalıdır iki tarafın huzuru için.
Evet sizi kastetmiştim ama etiketleyemedim kamera koydunuz mu peki?Beni kastettiniz sanırım
Evet ben sözleşmede iş bölümlerini maddeler halinde sıralayıp imza attırdım. Yani bu benim görevim değil, yok sıkıldım yapamayacagım diyip bırakıp gıdemez. Giderse mahkeme yoluyla tazmınat alırım. Onun ıcınde yuz kızartıcı suc ve verılen gorevlerı yapmadıgında dogacak sonucları belırttık. Bende gorevını yaptıgı halde, yuz kızartıcı sucu da yoksa ısten kovamıyorum. Senınle ısımız bıttı deyıp ısten pat dıye cıkaramıyorum. Ikı tarafta mutlu
Evet sadece yatak odası ve bebek odasında vardı sımdı heryerde var. Kamerasız ıspat edemem kı her an bırlıkte duramıyorum kızlaEvet sizi kastetmiştim ama etiketleyemedim kamera koydunuz mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?