bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

içine seksi iç çamaşırı giy emin ol farkında olmadan dışardan görünüşüne hava katcan
biraz da kendine yakışanı giymek mesele. vücudunu tanırsan hangi renkler tenine, hangi kesim kıyafetler vücuduna uyuyor bilirsen güzel giyinmenin yolunu bulmuşsun demektir.

Bazi kadinlar dogustan albeniye sahip,gerci kimisi memnun degil bu durumdan bazen aradan kaynamak isteniyor!

Valla canım o dısarıda gördüğümüz baktıran cazibe doğustan Allah nimetidir yani makyajla olacak is değil eğer ama caziben yoksa makyajla yaratabileceğin birsey Eğer bakımlı olmak istiyorsan uğras vermen sart öyle yattığın yerden malesef bakımlı olamazsın kör tahlil iste paramız olsa yapacak adam tutardık ama malesef

Tebrik ediyorum maşallah

Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyo paran ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..

Aynen öyle.

Zaten zaman yoksa para da olsa bir şey ifade etmiyor.

O ikisi olmayınca da istek mi kalır

Ama ben de özenmiyor değilim hani.

Ahhh şu kilolar olmasaaaa

Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyo paran ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..

Hiç alakası yok canım..

Sadece insanın içinden gelmesi lazım..

Bir rimel bir göz kalemi almak için sanmıyorum ki kimse para bulamasın..?

Pazardan 5-10 liralık tarz bir body almak için sadece içinde olması lazım..İçinde yoksa param yok zamanım yok dersin geçersin..

Ben asla pijamayla evde dolaşmam, yataktan kalkıp yüzümü yıkadığımda üstümü değiştirir ev eşofmanı neyse işte giyerim..

Pijama/ gecelikle yarım saat bile evin içinde dolansam uyanamamış gibi hissederim havaya giremem mesela..
Rimelimi sürmeden, örneğin tek taş (altın pırlanta değil) küpemi takmadan, saçıma da güzel bir şekil vermeden, komşuma sabah kahvesine bile geçmem..
ister inan ister inanma ama böyleyim.içimden böyle geliyor çünkü:)

bende kendimden bahsedeyim bari
işe paspal gelmek için kendimi parçalıyorum yani eşofman üstü tişört ve spor ayakkabı için can atıyorum
evde genelde eskileri giyerim mesela bu sene giyip eskittiğim tişört evde ev giysisi olur
pijamalrda genelde large alırım ki rahat edeyim
kıvırcık saçlıyım yıka çık en kolayı bu
rimel sürmeye gerek yok kirpikler uzun
ama durum böle olmuyo tabi çünkü içimde yatan bu olsada işyeri ve sevgili herşeye burnunu soktuğu için üst baş hep uyumlu ve şık oluyo ayakta topuklu ama eve gelince fırlatıyom ayağımdan o kadar ki nefret ediyom makyajı da koştur koştur siliyom hemen haaa hangisi dersen tabiki işteki süslü hali seviyo herkes hele sevgili bayılıyo o süslü hallere
ama annem canım annem evdeki pijamalı toplu saçlı halimi seviyo benim küçük bebeğim diyo

öncelikle bir pazar modası var kendini güzel sanan gerçi güzel olan ama giyimiyle itici hale gelen.. dandik topuğu yamulmuş ya da artık kırışmış ayakkabılar üstüne kot ama kotun yarısı lönk diye oturmuş kalçaya ama paçalar kat kat kıvrım kıvrım duruyor ve üzerine herhangi bir body ........ kusura bakmayın ama çok itici nereye baksam herkes böyle hele ki ucuz ve bayat makyaj malzemeleri daha da beş beter bir görüntü bırakıyor akıllarda
bana sen ne oluyorsun diye sorarsanız benim tarzım bohem ama bohemi herkes bilmez kısaca kim gibi giyim yalan dünya tadında giyim zevkim ve anlayan anlamayan görsün beni mutlaka bir daha bakar bence önemli olan kaliteli az ve öz olmak sade olmak.. kendim olarak demiyorum ama iş yerimde herkes beni taklit ediyor bende dış basını takip ediyorum ..
ve kızlar kesinlikle gidip te pazar takılarına para yatırmayın hele 3 liralık rujlara aman aman

Bu fotoğrafa her baktığında canı cips çeken tek ben miyim ya :)

bende sabah uyanıyorum 7 de zorla yuz el yıkama felan sonra dolabı acıp ne gıysem ay kılo aldım bu olmaz bu olmaz sonra zor gunler kombınım var aynı gıyıpte bu ıyı dedıklerım onları gıyıyorum ıste cıldım sıvılcelı sorunlu yenı favorım bb krem... makyaj yapmak ıstemeyınce bb krem sruyorum.... normal cok ıyı makyaj malzemelerıne para harcayıp kullanmaya usenen bı tıpımdır bıde bır suru kıyafet alıyorum hep aynı seylerı gıyıyorum anlamadım gıttı yaa bıde boyum 170 kılom 78 bı 10 15 kılo vermem lazım

Kiyafet olarak degil ama ev dosemesinde boheme hastayim ben:)

Canım bohem tarz recep ivedikten sonra bayağı bir ünlendi herkes biliyor yani

arkadaş farklı bi şey sormuş, bazıları bambaşka şeyler yazmış..

bende 27 yaşında çalışan bi kadınım. bahsettiğin gibi sabah şık giyinip, makyajını eksik etmeyenlerdenim :))

para varsa, bunlar var maalesef. kaliteli pantolon ve etekler, bluzlar, takımlar için ipekyol, mackha, mango, zara favorilerim..

özellikle dar paça jilet gibi bi pantolon, üzeri şifon bluz ve büyük taşlı kolyeler şu ara en favori giyim şeklim. tabiki topuklu sivri burunlu ayakkabılar ile şık bi çanta şart..

boyun kısaysa, ki bende kısayımdır yere kadar uzanan bol paça pantolonlar altına topukluyla bi anda sulün gibi olabiliyorsun..

Zayıflık tabii ki önemli ama herkes zayıf olmak zorunda değil zayıf derken 34-36 beden falan, obezite derecesinde kilolu olmamalı kimse ama zayıflık güzelliğin anahtarı falan değil , mesela meryem uzerli, bildiğiniz balık etli ama bayılıyorum harika bir kadın, onun dışında bence saçlar fönlü, makyajlı,topuklu ayakkabılı vs olmak bakım değildir, bu süstür. Bakımlı olmak insana farklı bir albeni katıyor kesinlikle, mesela ben saçlarıma cok özen gösteririm, aylık veya haftalık yapabileceğiniz bakımlar var, saclarımı herkes cok beğenir :)

Daha sonra makyaj bence cok gerekli değil,özel günlerde ve hani cildinizde kapatmak istediğiniz bi kusur olduğunda yoğun makyaj yapılabilir, ben sivilce falan cıktıgında kapatıcı sürerim , eyeliner -rimel kullanırım bir de, ruj kullanmam fazla , kullanırsam da şeftali tonlarını cok severim, kırmızı renk rujdan hic hoşlanmam ne bileyim ancak düğün,kına falan.. Hani illa dikkat cekicem diye makyajlı,fönlü,etekli,topuklu ayakkabılı olmak gerekmiyor, doğallığıyla 'ben burdayım' diyen kaıdn bir adım öndedir bence her zaman..

Son düzenleme:
bence en başta sağlıklı görünmek dolayısıyla da sağlıklı olmak gerekiyor.

bencede kilo ile ilgisi yok bizim bi hoca var 42 44 beden olabilir ama aman allahım çok bakımlı elleri yüzü giyimi on numara valla

bencede herşeyden önce temizlik gelir. sonra kokun,ellerin,saçların dikkat çekmeli en bakımlı temiz yerlerin orası olmalı.
yüzde de hafif makyaj. gözler ön planda rimel ve eyeliner çekili, hafif altına kalem sürülebilir, elmacık kemiklerine hafif pırıltılı allık ve pastel hafif ışıltılı ruj. boya küpüne düşmüş gibi boyananları hiç sevmem kendileri olmaktan çıkarlar.
kilolu bayanlarda ise bol salaş bişiler olabilir ama çokta bol olmasın daha kilolu göstermesin
şu benim için önemli ister zayıf olsun ister kilolu olsun çok düşük bel pantolon ve kenardan etleri pörtlemiş bayanlar çok itici bence ne o ya güzel mi oluyorlar sanki öyle sıkıştırıyorlar kendilerini hem çok sağlıksızda
zayıflara her şey yakışabilir ama uyumlu olmak önemli. mesela dar paça bir kot yada İspanyol paça üzerine şifon gömlek tabi zıt renklerde olmalı ona göre uygun buldğn bi renkte şık babet yada abartılı olmayan orda yükseklikte bir topuklu ayakkabı.günlükte 1 karış topuk giyilmeyeceği için. kötüde göze batmamak gerek..yine ona uygun bir portföy yada çok büyük olmayan bir omuz çantası..
ha birde ayakkabı çok temiz ve özenle seçilmeli eee ne demişler dost başa düşman ayağa bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…