boyle dısarda cok hos hatunlar gezıyor guzel dıyemesekte acayıp bı labenılerı oluyor bayan oldugum halde ben bıle bakıyorum:) yanı demek ıstedıgım havalı hos bakımlı nasıl gorunuyorsunuz?? bırde ben sabahları ustumu bıle gıymeye usenıyorum artık ama makyaj falan ugrasıyorum banzen ama kendımı eskısı gıbı bakaımlı bulmuyorum kılo almaya basladım yasta sankı kemale erdı 30 yasında bekar bı bayanım yanı begenılmek ıstıyorum ama ılk basta kendım ıcın cunku ınsan topuklu bıle gıyınce degısık bı pskolojıye gırıyor hos oluyor
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyoparan ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..
Böyle konular açılınca herkes kendini övmeye başlıyoparan ,zamanın ve istediğin varsa bakımlı olursun..
ben önceden sıkıntılı olduğumda çok yerdim hayatımda ilk kez çok büyük bi sıkıntı çektiğimde yemeden içmeden kesildim.Aldatıldım ve yemeğe küstüm :) yemedim hep hareket halindeydim çok sağlıksız bi şekilde kilo verdim sağlığımı kaybettim sırf onu pişman etmek için başardım :) 13 kilo evrim yarattı bende istersen fotografımı atayım Eki Görüntüle 789585 Eki Görüntüle 789586
Ben her halimle havalıyım, :)) kendimi öyle görüyorum illa topuklu etek gerek yok, BEN PİJAMALI DA ON NUMARAYIM kahretsin kendimi çok seviyorum :))
öncelikle bir pazar modası var kendini güzel sanan gerçi güzel olan ama giyimiyle itici hale gelen.. dandik topuğu yamulmuş ya da artık kırışmış ayakkabılar üstüne kot ama kotun yarısı lönk diye oturmuş kalçaya ama paçalar kat kat kıvrım kıvrım duruyor ve üzerine herhangi bir body ........ kusura bakmayın ama çok itici nereye baksam herkes böyle hele ki ucuz ve bayat makyaj malzemeleri daha da beş beter bir görüntü bırakıyor akıllarda
bana sen ne oluyorsun diye sorarsanız benim tarzım bohem ama bohemi herkes bilmez kısaca kim gibi giyim yalan dünya tadında giyim zevkim ve anlayan anlamayan görsün beni mutlaka bir daha bakar bence önemli olan kaliteli az ve öz olmak sade olmak.. kendim olarak demiyorum ama iş yerimde herkes beni taklit ediyor bende dış basını takip ediyorum ..
ve kızlar kesinlikle gidip te pazar takılarına para yatırmayın hele 3 liralık rujlara aman aman
öncelikle bir pazar modası var kendini güzel sanan gerçi güzel olan ama giyimiyle itici hale gelen.. dandik topuğu yamulmuş ya da artık kırışmış ayakkabılar üstüne kot ama kotun yarısı lönk diye oturmuş kalçaya ama paçalar kat kat kıvrım kıvrım duruyor ve üzerine herhangi bir body ........ kusura bakmayın ama çok itici nereye baksam herkes böyle hele ki ucuz ve bayat makyaj malzemeleri daha da beş beter bir görüntü bırakıyor akıllarda
bana sen ne oluyorsun diye sorarsanız benim tarzım bohem ama bohemi herkes bilmez kısaca kim gibi giyim yalan dünya tadında giyim zevkim ve anlayan anlamayan görsün beni mutlaka bir daha bakar bence önemli olan kaliteli az ve öz olmak sade olmak.. kendim olarak demiyorum ama iş yerimde herkes beni taklit ediyor bende dış basını takip ediyorum ..
ve kızlar kesinlikle gidip te pazar takılarına para yatırmayın hele 3 liralık rujlara aman aman
Ben her halimle havalıyım, :)) kendimi öyle görüyorum illa topuklu etek gerek yok, BEN PİJAMALI DA ON NUMARAYIM kahretsin kendimi çok seviyorum :))
Zayıflık tabii ki önemli ama herkes zayıf olmak zorunda değil zayıf derken 34-36 beden falan, obezite derecesinde kilolu olmamalı kimse ama zayıflık güzelliğin anahtarı falan değil , mesela meryem uzerli, bildiğiniz balık etli ama bayılıyorum harika bir kadın, onun dışında bence saçlar fönlü, makyajlı,topuklu ayakkabılı vs olmak bakım değildir, bu süstür. Bakımlı olmak insana farklı bir albeni katıyor kesinlikle, mesela ben saçlarıma cok özen gösteririm, aylık veya haftalık yapabileceğiniz bakımlar var, saclarımı herkes cok beğenir :)
Daha sonra makyaj bence cok gerekli değil,özel günlerde ve hani cildinizde kapatmak istediğiniz bi kusur olduğunda yoğun makyaj yapılabilir, ben sivilce falan cıktıgında kapatıcı sürerim , eyeliner -rimel kullanırım bir de, ruj kullanmam fazla , kullanırsam da şeftali tonlarını cok severim, kırmızı renk rujdan hic hoşlanmam ne bileyim ancak düğün,kına falan.. Hani illa dikkat cekicem diye makyajlı,fönlü,etekli,topuklu ayakkabılı olmak gerekmiyor, doğallığıyla 'ben burdayım' diyen kaıdn bir adım öndedir bence her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?