bakımlı bayanlar ne yapıyorsunuzda boyle begenılıyorsunuz???

ben de ıste o havalı bıhterı soruyorum dısarda gezen fatmagul cok:)
o hava yalı bihter nasıl ? bi kere cok sık giyiniyo giydiğini yakıştırıyo mesela beren saat kırk küsür kiloda bende öyleyim ben cok zayıf oldugum için üstüme biçok şeyi yakıştıramam oysa onu öyle bi giydiriyolar ki kusursuz duruyo . sacları bakımlı dalgalı . bende maşa kullanırım üstüne bi kez uyudugunuzda gayet dogal buklelere dönüşür hele de kalın telliyseniz 2 3 gün kullanırsınız . ve beren saat o filmde tam bi Bihter Ziyagildi yani havalı çekici dimdik yürürdü .

katılmıyorum . onları örnek alma bence. saatlerce her işi bırakıp aynanın karsısında vakit gecirip süs güzellerini bos ver, özenme. hem dışarıya verdiği msj hoş değil hem değerli vakti kaybetmek, hem de kendine güvensizlik...
sen onların birde sabah yataktan kalktıkları anı düşün. ..

ben bi kot bi spor aykkabıyla güzel olunabileceğine inananlardanım. en fazla vaktımı zaten düz olan saçlarımı kabarmasın diye düzleştirmekle harcarım o da 5 dk. teyzeler bile beğenir. ama dışarı için değil kendim için giyinirim.
temiz giyin yeter eski yeni makyajlı makyajsız fark etmez. topukluyu ayda yılda bir düğünde bayramda giyerim çok ta zorlanırım.

kendine güven kilona dikkat et yeter.süs değildir güzellik.
şu da var: güzellik ondur 9u dondur derler. giydiğini yakıştır yeter..

K.k bayanlarında ego tavan yapmış yine..
Herkes bakımlı, herkes elit ve şık madem benim sokakta gördüğüm ;

46 bedenine rağmen dapdar pantolon giyen,
Ayva deyip kavun büyüklüğünde ki göbeğine bakmadan t-shirtlerle dolaşan ,
Ağır parfumlerle kokusunu bastıracagını sanan,
Kaş ve bıyıkları ben burdayım dediği halde rimeli ve kalemi yüzüne gözüne boca eden
hatunlar zannediyorum uzaydan gelme..

Bakım demek bana göre sadece temiz olmak demektir.
Bazı bayanlar ve baylar var ki yanımdan geçtiği zaman o temizlik, mis gb kokusuyla bile dönüp bakmamı sağlıyor.
Tırnakların, saçların, kıyafetler,ayakkabı ve genel vucud temizliğini sağlamış bir kadın bana göre bakımlı,hoş ve cekicidir..
Hangi marka giyindiği,çantasının fiyatı ya da kullandığı makyaj malzemelerinın kalitesi beni ilgilendirmez.

ne ayakkabı ne çanta hepsi fasa fiso önemli olan yüz temizliği diş bakımı isterse 36 beden olsun gülünce sarı sarı diş görmek istemez çook var sokakta görsen sabancının kızkardeşi ama temizlik sıfır.
ben yüzüme hiç bir şey sürmem makyaj yaptığımı sanar herkes ama bu işler önce temizlik özgüven sonra üzerine yakısan bir kıyafet marka olması bi anlam ifade etmiyo benim için

yalı bihteri olmak için servet dökmen lazım . onun makyajı bile servet ... bence bakımlı olmak istiyorsan biraz kilo ver . bir diyetesiyene gidebilirsin . böylelikle hem kendine güvenin gelir hemde alışverişe çıkınca daha uygun kıyafetler bulabilirsin . maalesef günümüzde en güzel markalar hep 36-38 beden üzerine kıyafetler çıkarıyor .40 ın üzeri kötü duruyor . bende şu an 60 civarıyım boyum 170 depresyona girdim resmen . 55-56 kiloyken çok güzeldi giyiyordum kotu tşirti manken gibi . şimdi şişko geliyor gözüme . basenlerimi görünce kendimden nefret ediyorum . kilo vermeye çalışıyorum . her gün spor yapıyorum . sonra saçımı her ay boyatırım .kestiririm . bakımını evde kendim yaparım . özel yağlarım ve maskelerim var . kaş-bıyık manikir pedikürümü yaptırırım düzenli olarak .ağdamı imal etmem . yüz temizliği her gün yaparım . haftada bir kez peeling yaparım .yüzümü nemlendiririm . göz altı kremi kullanırım . ağır makyaj yapmamaya özen gösteririm . bol su içerim . bence önemli olan şıkır şıkır olup dikkat çekmek değil doğal bir güzelliğie sahip olmak ve bunu ortaya çıkarmak . diş temizliğide önemli tabi .

60 kılo oldugunuz ıcınmı depresyona gırdınız boyunuza gore normal yaa abarmayın benım de boyum 170 78 kıloyum 62 ıdeal kılommus dıyetısyene gıdıyordum bır ara ama troıd den dolayı hızlı kılo vermemıyorum ben 65 e razıyım...bu kıllar benı delı edıyor yuzumde bıle oda kıst problemım vafr ondan dolayı bacaklarımda da batık oluyr oyle her ıstedıgımde etek elbıse gıyemıyorum su canı ne ıstese gıyenlere hastayım ne guzel

o albenili kadınlar, yolda kendine dönüp dönüp baktıranlar ben o çekicilikten bahsediyorum tamamen kadınla ilgili ona has ona özel ve sonradan kazanılacağına inanmıyorum ben. kendi gözlemlerime göre bakışları çok güzel olan, çok naturel ve duru makyajlı, genelde ideal kilolarında ve normal bi vücuda sahip, ayağında topuklu varsa çok güzel yürüyen ve vücuduna göre giyinen o bayanlardan bahsediyorum.o bayanlar da güzel bi özgüven var bunu hissediyosun o yanından geçerken:) özgüven diyorum kendini beğenmişlik değil:) bu tarz kadınların tartışmasız bi havası var:)
çok farklı yerlere çekilmiş topic, biri kendindini övmüş, dieri de övmüş ama eksik yerlerini de söylemiş, başkası ben mükemmelim demiş.

sıkı takipteyim sizleri kızlar :) bende beceremiyenlerdenim bakım işlerini.önerileriniz aydınlatıcı oluyor :)
ben dişlerimi ne kadar fırçalasam da beyazlatamıyorum.önerebileceğiniz bir yöntem varsa uygulamaya hazırım.not : sigara kullanmıyorum :)

Gariptir ama ben kokuya çok önem veriyorum. mis gibi kokmak benm için çok önemli. ben bu konuda takıntılıyım.saçlarımın bile ayrı parfümü var. herkesin bakım anlayışı farklı. tabiki diğer konularada önem veriyorum giyim kuşam saç baş. ama kokuya özel ilgim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…