o hava yalı bihter nasıl ? bi kere cok sık giyiniyo giydiğini yakıştırıyo mesela beren saat kırk küsür kiloda bende öyleyim ben cok zayıf oldugum için üstüme biçok şeyi yakıştıramam oysa onu öyle bi giydiriyolar ki kusursuz duruyo . sacları bakımlı dalgalı . bende maşa kullanırım üstüne bi kez uyudugunuzda gayet dogal buklelere dönüşür hele de kalın telliyseniz 2 3 gün kullanırsınız . ve beren saat o filmde tam bi Bihter Ziyagildiben de ıste o havalı bıhterı soruyorum dısarda gezen fatmagul cok:)
boyle dısarda cok hos hatunlar gezıyor guzel dıyemesekte acayıp bı labenılerı oluyor bayan oldugum halde ben bıle bakıyorum:) yanı demek ıstedıgım havalı hos bakımlı nasıl gorunuyorsunuz?? bırde ben sabahları ustumu bıle gıymeye usenıyorum artık ama makyaj falan ugrasıyorum banzen ama kendımı eskısı gıbı bakaımlı bulmuyorum kılo almaya basladım yasta sankı kemale erdı 30 yasında bekar bı bayanım yanı begenılmek ıstıyorum ama ılk basta kendım ıcın cunku ınsan topuklu bıle gıyınce degısık bı pskolojıye gırıyor hos oluyor
Hepsi havalı tabi ki ama ateş grubu özellikle albenili oluyo benim gözlemim o şekilde
Yok kendimi kıyaslamadım ben 36 bedenim ama zayıflık=güzellik diye düşünenler için söyledim
çok beğendiğin bir ünlünün tarzını örnek al.
Marlyn 44 beden değildi ki ama. Bildiğim kadarıyla 55 kilolarda bir kadındı
yalı bihteri olmak için servet dökmen lazım . onun makyajı bile servet ... bence bakımlı olmak istiyorsan biraz kilo ver . bir diyetesiyene gidebilirsin . böylelikle hem kendine güvenin gelir hemde alışverişe çıkınca daha uygun kıyafetler bulabilirsin . maalesef günümüzde en güzel markalar hep 36-38 beden üzerine kıyafetler çıkarıyor .40 ın üzeri kötü duruyor . bende şu an 60 civarıyım boyum 170 depresyona girdim resmen . 55-56 kiloyken çok güzeldi giyiyordum kotu tşirti manken gibi . şimdi şişko geliyor gözüme . basenlerimi görünce kendimden nefret ediyorum . kilo vermeye çalışıyorum . her gün spor yapıyorum . sonra saçımı her ay boyatırım .kestiririm . bakımını evde kendim yaparım . özel yağlarım ve maskelerim var . kaş-bıyık manikir pedikürümü yaptırırım düzenli olarak .ağdamı imal etmem . yüz temizliği her gün yaparım . haftada bir kez peeling yaparım .yüzümü nemlendiririm . göz altı kremi kullanırım . ağır makyaj yapmamaya özen gösteririm . bol su içerim . bence önemli olan şıkır şıkır olup dikkat çekmek değil doğal bir güzelliğie sahip olmak ve bunu ortaya çıkarmak . diş temizliğide önemli tabi .
internetin yalancısıyımbasenlerindende belli gerçi
o kadının neresı cekıcı yaa bıde acık gıyım cekıcı yapanMarlynin de ölçülerini buldum şimdi
Boy: 166,62 cm
Göğüs: 88,9 cm
Bel: 55,8 cm
Basen: 88,9 cm
Kilo: 53,5 kg
Böyle 44 bedene can kurban
ne kadar güzel olmuşssun cidden ya maşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?