Evi yakarlar aman haSadece çayı koydum duşa girdim saçlarımı kuruttum ve 40 dk bebeği ona bıraktım.
Çocuk ağlıyo sesini duyuyorum.
Severken çocuğu diyor ki "Annen de gider gelmez kızım. " :)
40 dk da bunu diyor 2 saatte büyük iş başardım edasında geziyor.
3 saat daha hiç bırakmadım bilmem ne olur..
2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
Pijamalarla bile olsa şık tercihler yapılabilir evde full makyaj dolaşamazsın zaten ama en azından saçına bi maşa yaparsın 3 gün gidiyo zaten bi nemlendirici sürsen etsen daha bi canlı durur yüzün evde bile olsan arada elbise giy mesela böyle şeyler deneyebilirsin çok az zaman alan şeyler arada hemen halledilebilir :)2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
Ablam evde de nereye kadar topukluyla gezilir zaten, hep aşkı memnunun halt yemesi bunnarErkekler aslında bakımdan çok değişikliği sever.
Şaşırtmak heyecan veriyor.
Ben de evlendiğim ilk yıl tabi o zaman cocuk da yok. Zaman çok.
Saçıma maşa bile yapıyordum fön çekiyordum bazen. En seksi kıyafetlerimle topuklu ayakkabıyla ( ev içi var bir tane)
Hafif makyajla ve güzel kokuyla açardım kapıyı.
Adam 1 ay sonra demesin demesin mi seni normal de görmek istiyorum. Pijama ile kapıyı açsan daha masum goruneceksin. Demek ki o ana kadar hep vahşi kediymisim
Sonra salverdım kendimi sonra bakimsiz oldun iyice dedi.
Sonra arada bakımlı oldum her sey tamam derken 2 çocuk
Oldu.
Geçen gün bana diyor ki saçına ne yağı kullanıyorsun 3 gun banyo yapamamistim saçım yaglanmisti
Zeytinyağı dedim ama doğal yağdı tabi rezil oldumve gittim banyo yaptım. Oh aşkım hep böyle ol dedi.
Özet : bu erkekleri ben yıllardır çözemedim. Çözen varsa anlatsın
inanir mısın hiç izlemedim bu içten gelen bir şey bence. Eşim ilk başta boyun ideal boyda yoksa boy kompleksin mi var demiştiAblam evde de nereye kadar topukluyla gezilir zaten, hep aşkı memnunun halt yemesi bunnar
Sofrayi esinizin kurdugunu söylemissiniz ve eve geldiginde cocuklarla ilgilendigini. Bazi erkekler evin temizliginden, düzeninden, yemekten vs. daha önemli bulur eslerinin bakimli olmasini, esinizde bu sekilde düsünen biri sanirim. Bence evi temizlemeden veya yemek yapmadan önce kendinize zaman ayirin ve sonrasinda yetistirebildiginiz seyleri yapin cünkü esiniz geldiginde size yardimci oluyor zaten. Bazi erkekler sacini süpürge eden hanimlari degil, oksanacak saci olan hanimlari ister.2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
Aynen. KatılıyorumBen de ailesine karşı kaplan, yatakta aslan, sokakta herkül, evde kedi istiyorum.
Ama bulamadım.
Iki küçük çocuğu bırakıp 4 saat ortadan kaybolsak geldiğimizde evi yanmış mi buluruz kendini ölmüş mü belli değil.
Arzular şelale.
Çok biliyorlar haa
Ya ne sanmistin kuzum?erkekler gözleriyle sever2 bebek annesiyim. Biri 3 biri 1 buçuk yaşında. İlk doğumdan sonra tam kendimi toparlamaya başlamıştım ki supriz bir hamilelik daha. Hem ben hem bebeklerim için sancılı geçen bir zamandı. Simdi 1.5 yasinda olan kuzumda toparladı artık kendisini benden bağımsız oyunlar oynuyor evde kardeş kardeş takılıyorlar. Tabi hala geceleri biri göğsümde biri ayağımda öyle uyutuyorum. Bu hengamede kendime bakmak istesem dahi çok afedersiniz esim eve gelene kadar tuvalete bile gidemediğim oldu. Hala da oluyor zaman zaman. Esim gelince açım susuzum uykusuzum diyip atıyorum üstüne çocukları. Anca bi kendime zaman ayırıyorum. Dün eşimden birseyler istedim yine benim dediklerimi umursamadığı için almamış. Bende duşumu almış ustumu düzeltmiş hafif makyaj yapmış şekildeydim uzun zaman sonra.. Dediklerimi almadığı için kızdım biraz söylendim yemek yemek istemedim onunla. Zorla geldi kurdu sofrayı beraber yedik. Sana bu halinle lafta etsen kıyamam kızamam asla bebek gibisin, diğer turlu kendini dağıtıyorsun hic çekilmiyorsun dedi. Ben şok... Aslında çok güzel bi kadınsın ama bakmıyorsun kendine baksan ben senin bir dediğini iki etmem dedi... Yani tamam insanin kendine bakması önemli biyerde ama bana karşı davranışını değiştirecek kadarda mı önemli? Normalde o ettiğim laflarla adam benle konuşmazdı ama hiç sinirlenmedi bile geldi sarıldı su güzelliğe yakışmıyor bu sözler uzatma karıcm dedi.. Yani evde pijamalarla ne kadar bakımlı olacağım ki? Var mi evde böyle hem rahat hem şık olabilecek önerileriniz? Birde bebeklerle surekli bakımlı olmak mümkün mü gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?