bakımsız anne

Burda verimli rutin diye bir topic var. Ben bile gaza geliyorum okudukça :)
Galiba birazda bitkinsiniz... yoksa makyaj beş dakikalık iş :)

2 haftada bir kaş bıyık gidiyorm öğle arasında o en büyük avantajım dediğin gibi en büyük sorun saç makyaj. hatta direk SAÇ. saçarım uzun ve kıvırcık asla kestiremem kısa olunca daha da tipsiz oluyorum zaten. bakmaya mecalim yok. ama bakmaya çalışcam:)

Burda verimli rutin diye bir topic var. Ben bile gaza geliyorum okudukça :)
Galiba birazda bitkinsiniz... yoksa makyaj beş dakikalık iş :)

olabilir çocuktan önce de zaten çok da ahım şahım bakımlı değildim ama ortalamaydım yani şimdi dediğiniz gibi enerjinin hepsi çocuğa kitlenince bana kalmıyor. link ata r mısınız bakıyım valla gaza gelmem lazım cidden kendimi eleştiriyorm zaten suç bende

bence her yeni anne sizinle aynı durumda bende bebek yok ama ben de öyleyim :)
Ama çalıştığım yer zaten öyle bakımlı falan olmayı gerektirmiyor şükür :)
Bence saçlarınızı geceden kuruttuktan sonra örebilirsiniz, en azından açtığında da hoş dalgalar olur saçınızda.
Birde ben yanımda her zaman minnacık incecik bir kalem kutusunda göz kalemi rimel ve ruj bulundururum.
Genelde de ofisteki çekmecemde bırakırım lazım olduğunda gider hemen tuvalette makyaj yaparım.

Ben mi cok bakima duskunum bilmiyorum da.calisan bi anneyim ben sabah uyanir kahvalti yapmam guzelce hazirlanirim.sonra bakici gelir bebegim erken uyanmiyor.aksam gelince hem yemek yaparim hem kizimla ilgilenirim.kizim 10 gibi uyur ondan sonra isler varsa yaparim yada esimle zaman geciririm.12 gibi uyurum bence haftasonu genel temizlik yapin.her sabah yarim saat erken uyanin makyaj sac cokta uzun surmez diye dusunuyorum kiyafetleri takilari aksamdan hazirlayin

ayy benim bebişim saçlarımı yolarr ojeleri kaldırır fırlatır :)))))) ama o bişeyle ilgilenirken saçımı yapıp maskemi yapabilirim kendi kendine oyun kurabiliyor artık aynen. dediğiniz gibi benim içimde de pek yok ama artık çook rahatsızım bu salmamdan dolayı bazen gaza gelip güzel olunca hep öyle olcam diyorum sonra yine kalıyo. yani evde olsam daha mı bakımlı olcam sanki evde olunca da sürekli bi koştrma o zmn da yapmıyorum dediğiniz gibi aynen.

dikkate alıcam kesinlikle bunları

bende lavaboya makyaj çantası bırakayım zaten kadın tuvaletini kullanan 3 kişiyiz eşyalarımız duruyo orda iyi fikir:) örgü de iyi fikir bu akşam yapıcam

ben uykumdan çalıyorum...
ertesi gün giyeceklerimi mutlaka akşamdan hazırlıyorum,
geceden duş aldıysam yüzümü yıkayıp hemen baz sürüyorum, almadıysam 10 dk daha erken uyanıp duşumu alıp hemen saçlarımı kurutuyorum. bizimkiler kahvaltı yapmıyor (kızım okulda yapıyor eşim hiç yapmıyor) bir tost koyuyorum kendime o esnada saçlarımı düzleştiriyorum, saçım az ve omuz hizasında, uzun sürmüyor, kapatıcı, allık, kalem rimel sürmem 5 dk. sonra kızımı uyandırıp giydiriyorum çıkıyoruz. tüm bunlar max. 40 dk sürüyor, ama fazladan 30 dk daha uyuyayım desem aç sefil işe giderim bütün günüm mutsuz geçer

Elbettee ben evdeyim diye temizlik yemek isi hep bende. Mecburen. Dort donuyorum gene bitmiyor islerim. Bulundugunuz durumu avantaja cevirmezseniz bunalirsiniz. Gencsiniz annesiniz guzelsiniz yahu kiymetini bilin geceden sariverin saclari yatin sabaha bir kalem ceker cikarsiniz misler gibi oh allah bagislasin bebisinizi

bence kendını ispatlama derdinde
anne oldum ama bakımlı ve güzelim diye
acayip dekolte gıyınmeye basladı
biraz komık duruma düşüyor
herşeyin abartısı saçma tabiki. anne olunca level atlamış gibi mi düşünüyor acaba bazı kadınlar da öyle evli ve çocuklu olmayanları küçümserler

evet 6.30 veya 6 da uyanmak beni çok yormaz uykusuzluğa alıştım zaten son 1 yılda

çok güzel yazmışsınız. dikkate alıcam bunları. şikayet etmek yerine avantaja çevirmek lazım. teşekkürler hepimizin çocuklarını allah bağışlasın:)

Çok yorucu bir hayattir eminim 1 yaşında bebeğim var ve ben de yoruluyorum tavsiyem brezilya fonu. Saçlarınız nasıl bilmiyorum ama uygunsa yaptırın çok kullanışlı sonrasında makyajı arabada ya da işyerinde de yapabilirsiniz gerisi iyiymiş zaten

ben kızımdan önce de bakımlıydım hala da bakımlıyım
ama kilo konusunda takıntılı değildim alırdım verirdim
kilolu olunca da kendimi severdim
ama kızımdan sonra kısa bir dönem saldım kendimi kilo aldı başını gitti makyaj saç desen yok sonra bi silkeledim kendimi kızıma yakışan bi anne olmak istiyorum dedim hem kilo vermeye çalıştım (hala da sağlıklı beslenmeye çalışırım) ve eski bakımlı hallerime döndüm belki gelininizde bendeki gibi bir aydınlanma yaşamıştır :)

6:30 a kurulu benim saatim, 7:30 da çıkıyoruz evden, iş durumuma göre bazen daha geç çıktığım da oluyor ama genelde eşim bıraksın diye onlarla çıkıyorum :)
sonra bütün gün kahve içiyorum tabi... maalesef erken uyuyamıyorum da.

ben biraz uykumdan fedakarlık ediyorum bakım konusunda
3,5 yaşında kızım var onun zamanından çalmamak için sabah ondan en az 1 saat erken kalkıyorum o kalkana kadar hazır olayım diye
hatta bazen yemeğimi bile akşama bırakmadan sabah 5-5,30 gibi kalkıp yapıp sonra makyaj saça girişiyorum :)

40 dakika içinde kahvaltı hazırlayıp, giyinip çocuğunla ilgilenip çıkabiliyorsan helal olsun sana!!
Kahvaltıyı eşin hazırlasın ya da evde kahvaltı yapma. Kendine vakit ayır saçını topla, takılarını tak. Çok yorulursun bu karmaşada tabi.

Saçlarınız dalgalı ise duştan çıkınca şekillendirici köpük kullanabilirsiniz güzel oluyor . Çok kaliteli bir düzleştirici alırsanız da arada düzleştirin veya eğer zaman ve maddi durum elverirse arada fön insana hava katar

Saçlarını akşamdan düzleştirebilirsin makyaj malzemelerinide yanına al iş yerinde 5 dk öyle bi rimeldi allıktı rujdu renklendirirsin yüzünü.böylece solgun gözükmüş olmazsın kendini daha iyi hissedersin

Canım benim de iki çocuğum var biri 4.5 yaşında biri 1 yaşında. Sana tek tavsiyem bi kere kendini salmaya başlayınca arkası geliyor. Kendine mutlaka çeki düzen ver. Eşin yada başka bir için değil kendin için kendine saygından. Çok ağır bişey yapmayacaksın ki her sabah ve akşam yüzünü bi ürünle temizle tonikle nemlendir. Bunlar on dakika sürer. Makyajla uğraşma zaten cildini bozma ama bi rimel bi eyeliner yada bi rimel bi allık sadece. Saçın içinde uğraşmak zor geliyorsa çeşitli saç bantları kullanabilirsin. Zaten başlayınca devamı gelir. Kolye falan çok önemli değil cildin parlasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…