3 aylık bebekle mi masallah ben o zamanlarda tshirt ümde sut lekeleriyle tabırı caızse gezıyordum evde :)bende cocuk yok
sabah 8 de evden cıkıp
aksam 6 da evde oluyorum
işyerı kendı ıs yerımız ama yanıma çok önemli firmalardan tesilciler gelır
ben de cok bakımsızım kendımden nefret edıyorum
normalde sokaga gezmeye boyle asla cıkmam
ama işe gelırken at beni çöpe gitsin
bi oje sürerim işte
bir de kıyafetlerım kalıtelı ve guzeldır
o kadar
bu arada
kardesımın eşi doğum yaptı 3 ay oldu
o bakımsız kız gitti yerine doğum yapınca acayip bakımlı bır hatun geldı
ben de anlamadım
sacının seklını kesimini değiştirdi
g,y,m tarzını değiştirdi
gelınımızı 10 senedır tanırım
hıc topuklu ayakkabı giydiğini görmemiştim
şimdi deri taytlar full topuk ayakkabılar falan giyiyor
aksesur falan kullanıyor ki bir kere küpe takmıslıgını gormemıstım
bizimkinde ters etkı yaptı bebek
40 dakika içinde kahvaltı hazırlayıp, giyinip çocuğunla ilgilenip çıkabiliyorsan helal olsun sana!!
Kahvaltıyı eşin hazırlasın ya da evde kahvaltı yapma. Kendine vakit ayır saçını topla, takılarını tak. Çok yorulursun bu karmaşada tabi.
keske banada bole ters tepse3 aylık bebekle mi masallah ben o zamanlarda tshirt ümde sut lekeleriyle tabırı caızse gezıyordum evde :)
Bizimki 15 gunluk bebekle canlı müziğe gitti3 aylık bebekle mi masallah ben o zamanlarda tshirt ümde sut lekeleriyle tabırı caızse gezıyordum evde :)
gelinimiz doğum yaptı 10 gun içinde eskısınden zayıf halıne dönduben kızımdan önce de bakımlıydım hala da bakımlıyım
ama kilo konusunda takıntılı değildim alırdım verirdim
kilolu olunca da kendimi severdim
ama kızımdan sonra kısa bir dönem saldım kendimi kilo aldı başını gitti makyaj saç desen yok sonra bi silkeledim kendimi kızıma yakışan bi anne olmak istiyorum dedim hem kilo vermeye çalıştım (hala da sağlıklı beslenmeye çalışırım) ve eski bakımlı hallerime döndüm belki gelininizde bendeki gibi bir aydınlanma yaşamıştır :)
bilemiyorum kiherşeyin abartısı saçma tabiki. anne olunca level atlamış gibi mi düşünüyor acaba bazı kadınlar da öyle evli ve çocuklu olmayanları küçümserler
Vallahı masallahBizimki 15 gunluk bebekle canlı müziğe gitti
bir gün evde durmuyorlar ki:)
süt lekesı falan hıc gormedim benden bakımlı masallah :)
Çalışıyor mu peki?Bizimki 15 gunluk bebekle canlı müziğe gitti
bir gün evde durmuyorlar ki:)
süt lekesı falan hıc gormedim benden bakımlı masallah :)
kahvaltı hazırlama konusunda çok pratikleştim akşamdan tabak çatalları reçelleri koyuyorum bir tepsiye kahvaltılıkları dizdim sabah sadece buzdolabından çıkarıyorum tepsiyi tek hamledeyumurta pişirici aldım akşamdan yumurtaları koyup sabah sdece düğmesine basıyorum akşamdan kalma çayı da çay makinesinde ısıtmak için düğmesine basıyorum veya vakit bulursam su kaynayınca yeni çay bile yapıyorm aslnda onlar 10 dk sürüyo en fazla. eşime hiç kahvaltı hazırlamasam sorun olmaz ama ben mutlaka sabah kahvaltı sofrasına oturup bi yüzümüzü görelim yumurta peynir vs yiyelim istiyorum annemden öyle alıştım. bu nedenle elimi baya çabuklaştırdım. en çok vaktimi alan bebiş. tuvalete bile giderken yanımda götürüp banyoda yere oturtuyorum yalnız kalınca ağlıyo. eşim akşamları çok yardımcı ama sabah zombi gibi oluyo bazı insanlar sabah insanı değil onu uyandırdıktan sonra hazırlanıp gelmesi 20 dk yı buluyo bazen .
kendime vakit ayırcam ama evet.
çalışıyordu ücretsiz izine ayrıldı.Çalışıyor mu peki?
ben dolaptan bir peynır ekmek alıp ofise getırmeye üşenıyorumOkurken ben yoruldum
bende cocuk yok
sabah 8 de evden cıkıp
aksam 6 da evde oluyorum
işyerı kendı ıs yerımız ama yanıma çok önemli firmalardan tesilciler gelır
ben de cok bakımsızım kendımden nefret edıyorum
normalde sokaga gezmeye boyle asla cıkmam
ama işe gelırken at beni çöpe gitsin
bi oje sürerim işte
bir de kıyafetlerım kalıtelı ve guzeldır
o kadar
bu arada
kardesımın eşi doğum yaptı 3 ay oldu
o bakımsız kız gitti yerine doğum yapınca acayip bakımlı bır hatun geldı
ben de anlamadım
sacının seklını kesimini değiştirdi
g,y,m tarzını değiştirdi
gelınımızı 10 senedır tanırım
hıc topuklu ayakkabı giydiğini görmemiştim
şimdi deri taytlar full topuk ayakkabılar falan giyiyor
aksesur falan kullanıyor ki bir kere küpe takmıslıgını gormemıstım
bizimkinde ters etkı yaptı bebek
Maşallah gelininize:)gelinimiz doğum yaptı 10 gun içinde eskısınden zayıf halıne döndu
ben de anlamadım acıkcası
kılolu bır bayan değildi zaten ama suanda daha fit
Kızlar merhaba 13 aydır anneyim, ondan önce de çok bakımlı olduğum söylenemezdi ama aşırı derecede saldım gitti saçlarım salkım saçak işe gidiyorum duş almaya vakit bulduğumda saçımı doğru düzgün yapmadan, kurutmadan öyle bırakıyorum o nedenle bakımlı durmuyor.
Makyaj yapmayı geçtim sabah yüzümü zor yıkıyorum her daim makyajsız saçı bakımsız biri olarak işe gidiyorum. Giyimim güzel çünkü gardrobum zengin yılların birikimi ile. Eskiden uygun takılar takardım şimdi onu bile seçmiyorum bişeyler giyip gidiyorum.
Günlük rutinim şöyle sabah 7.30 da evden çıkış, 6.50 de uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum o arada 7 gibi bebek uyanıyor hem onunla ilgilen giyin eşimle kahvaltı yap o hengamede 7.30 da çıkıyorum (ben çıkmadan bakıcı geliyor devir teslim yapıyoruz). Akşam eve gelişim 7-7.30 arası. Yemek genelde oluyor bakıcımız yapıyor masayı kurup yiyoruz bebekle oyna peşinden koştur 9-10 gibi o uyuduğunda ben de sızıyorum yada tv karşısına geçip yarım saat tembellik yapıyorum. Yani ev işi yemek fln yaptığım yok haftaiçi. Ama bu kadar da bakımsız olmaktan bıktım. Akşamki vakitlerimi bebeğimden çalmak istemiyorum çalıştığım için bütün vaktim onun olmalı ne kadar çok annelik yaparsam o kadar içim rahat, bi gün az ilgilensem eşime emanet edip iş vs yapsam sonra kendimi kötü hissediyrm yani.
süt izni kullanıyorken ev işi fln biraz yapmaya çalışıyordum ama artık onu da iyice bıraktım evde geçirdiğim vakit 2 saat hatfaiçi onda da iş yapamıcam bakıcı olmasa bittim yani ben mi çok rahata alışkınım ki.
Benimle aynı koşullarda olan anneler nasıl organize ediyosunuz vaktinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?