Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karşınızdakine güveniyorsanız irdelemeyin ayrıca sizden önce birşey yaşamız olması ne ifade ediyor kiErkeklere bakir olduğunu sorunca evet demişse gerçekten bakir midir kendisini 30 yaşına kadar tutmuş bakir temiz adam var mıdır bakir olsada mutlak birşeyler yaşamış olur mu
Karsidakiyle alakası yok. Konu sahibi kendine taktı. Gidip düzgün erkek bulayım, kafası geri bulmayayım demiyor da sizce beni kabul eder mı diyor ortada bile olmayan erkek için. Şimdi de ya bakir erkek bulursam ne olur diye düşünüyor sanırım.karşınızdakine güveniyorsanız irdelemeyin ayrıca sizden önce birşey yaşamız olması ne ifade ediyor ki
Herhangi bir kızla ilişkisi olmamış olabilirde canım sadece bu yaşa kadar Hatay a gidip gelmiştir o kadarErkeklere bakir olduğunu sorunca evet demişse gerçekten bakir midir kendisini 30 yaşına kadar tutmuş bakir temiz adam var mıdır bakir olsada mutlak birşeyler yaşamış olur mu
Kimle görüşsem bakir diyor suan ki konuştuğum kişi bakirim diyor anlamıyorım şansıma mı yoksa yalan mıKarsidakiyle alakası yok. Konu sahibi kendine taktı. Gidip düzgün erkek bulayım, kafası geri bulmayayım demiyor da sizce beni kabul eder mı diyor ortada bile olmayan erkek için. Şimdi de ya bakir erkek bulursam ne olur diye düşünüyor sanırım.
Daha sadece görüştüğün kişilere niye bakir mısın diye soruyorsunuz ki? Biri size ortada bir şey yokken sorsa kızmaz misiniz? Ben acayip kızarım. Ya da konusu açılsın söyleyeyim bakalım beni kabul edecek mi diye mı soruyorsunuz (!) Konu size gelsin dieKimle görüşsem bakir diyor suan ki konuştuğum kişi bakirim diyor anlamıyorım şansıma mı yoksa yalan mı
Sormadım ona benden öncesi ilgilendirmiyor ama benim durumum dan ötürü söyledim o da ben yapmadım dedi dürüstlükle söyledim o da ben bakirim benim için önemli demişti bazıları da daha direk kendi diyor şansıma galibaDaha sadece görüştüğün kişilere niye bakir mısın diye soruyorsunuz ki? Biri size ortada bir şey yokken sorsa kızmaz misiniz? Ben acayip kızarım. Ya da konusu açılsın söyleyeyim bakalım beni kabul edecek mi diye mı soruyorsunuz (!) Konu size gelsin die
Benden öncesi ilgilendirmiyor tabi ama genelde biz bayanlar kendi durumumuzu mecbur söylemek zorunda kalıncaSu konuyu bir erkek sorsa kadinlar yuhalardi eminim.
O yuzden basta tepkimi belli edeyim; sizden once ne yasamis bu sizi ilgilendirmez.
Ha hastalik kapip kapmadigi konusunda bi kismi ilgilendirebilir o da kendini belli eder zaten nikah oncesi vs tahlillerde..
Ama sorunun cevabina gelirsek, bu devirde bir erkegin bakir kalabilecegini sanmiyorum.
30 yaşına kadar bakir kalmış adamı tercih etmezdim.Erkeklere bakir olduğunu sorunca evet demişse gerçekten bakir midir kendisini 30 yaşına kadar tutmuş bakir temiz adam var mıdır bakir olsada mutlak birşeyler yaşamış olur mu
Neden30 yaşına kadar bakir kalmış adamı tercih etmezdim.
İnançtan başka sebepleri yoksa, bi sıkıntısı olduğunu düşünürüm.
İnançtan başka sebepleri varsa, bi sıkıntısı olduğunu düşünürüm.
DüzelttimYoksa demek istediniz sanirim.![]()