- 18 Kasım 2020
- 20.753
- 49.910
- 548
bende sanmıyorum dutum30 yaşına kadar bakir kaldığını sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sanmıyorum dutum30 yaşına kadar bakir kaldığını sanmıyorum
Doğru söylediğini garanti edince ne olacak tapusunumu alacaksınız anlamadım ki. Yani geçmişe neden bu kadar takılınır bunuda anlamış değilim. Madem hayat arkadaşı olacaksınız eşim, canım, ailem diyeceksiniz o halde sil at geçmişi kucakla yüreğinden o da senin yüreğinden tabiki. Önemli olan kalp uyumu,ruh uyumu, samimiyet, aşkErkekler ne kadar doğru söyler bilemedim
Ne mecburiyeti noluyoz ya msjlarınızı okudukça iyice şokella oluyorum git gide
Ne demek istiyorsa tam açık açık ve net söylemiyor zaten ee olan cümlelerlede herkes aynı şeyi anlıyorsa sıkıntı bizde değil demek kiderinn95 Şunu demek istiyor. Bir kız bekaretini kaybederse bunu telafi etmek için yeniden operasyon geçirmeli. Ama bir erkek bakirliğini kaybederse fizyolojik olarak bir değişiklik olmuyor.
Ne mecburiyeti noluyoz ya msjlarınızı okudukça iyice şokella oluyorum git g
Ne demek istiyorsa tam açık açık ve net söylemiyor zaten ee olan cümlelerlede herkes aynı şeyi anlıyorsa sıkıntı bizde değil demek ki
Şimdi biz bayanlar erkeğe geçmişimizle ilgili bir durum varsa söylemek zorunda hissediyoruz oysa erkekler bu durumu açıklamak zorunda bile değil tabi her iki taraf içinde hersey geçmiş geçmiştir ama bayan içim öyle olmuyor ben de kendim geçmişte yaşadığım durum için anlatmak zorunda kaldım çünkü toplumda tabu olduğu için ben de açıklayınca o da kendisinin bakir olduğunu söyledi . Bende buraya o yüzden bu soruyu yazdım çünkü kendisi benle yakınlaşma tavırlarından birşeyşer yaşadığını seZdim yalan ki attı gerçek mi bilemem ama ben kendimi kötü onun yanında kirlenmiş hissettim bu yüzden aklıma takılınca burada 30 yaşına gelmiş biri gerçekten yalamamış olabilir mi diye sormak istedim hepsi buderinn95 Şunu demek istiyor. Bir kız bekaretini kaybederse bunu telafi etmek için yeniden operasyon geçirmeli. Ama bir erkek bakirliğini kaybederse fizyolojik olarak bir değişiklik olmuyor.
Bir kere daha son kez cevap vericem çünkü sabrım taşıyor.Şimdi biz bayanlar erkeğe geçmişimizle ilgili bir durum varsa söylemek zorunda hissediyoruz oysa erkekler bu durumu açıklamak zorunda bile değil tabi her iki taraf içinde hersey geçmiş geçmiştir ama bayan içim öyle olmuyor ben de kendim geçmişte yaşadığım durum için anlatmak zorunda kaldım çünkü toplumda tabu olduğu için ben de açıklayınca o da kendisinin bakir olduğunu söyledi . Bende buraya o yüzden bu soruyu yazdım çünkü kendisi benle yakınlaşma tavırlarından birşeyşer yaşadığını seZdim yalan ki attı gerçek mi bilemem ama ben kendimi kötü onun yanında kirlenmiş hissettim bu yüzden aklıma takılınca burada 30 yaşına gelmiş biri gerçekten yalamamış olabilir mi diye sormak istedim hepsi bu
söylediklerinize katılıyorum ama toplum yüzünden böyle düşünürler diye açıklama yapmak zorunda hissediyoruz çoğu öyle oluyor bu tabu inş yıkılır kadınlar hesap vermek zorunda kalmazBir kere daha son kez cevap vericem çünkü sabrım taşıyor.
1)Kadınlar böyle zorunda Erkekler böyle zorunda diye cinsiyet ayrımcılığı zihniyetindesiniz
2)Hiçkimse bakir/bakire olup olmadığını söylemek zorunda değildir. Özellikle kadınlar zorundadır bilmem ne filan çok yanlış.
3)Toplumumuzda yanlış olan birsürü tabu var. Siz hepsini uygulamaya kalkacaksınız heralde uygulayın bakalım beyninizi çıkarıp.
4)Kirlenmiş niye hissediyorsunuz onuda anlamadım. Kukunuzdaki mücevherler dağılınca kirlenmiş mi olunuyor?
5)Olabilir de olmayabilirde bunu 100 de 100 bilemezsiniz zaten.
Yaşamamış olabilri yaşamayan da birsuru insan var görmeden tanımadan yaşamıştır yasamamsitr diyemem tanışam yorum yapardım ama. ..Böyle birini aradığım için değil kendisi birsey yaşamadığını söyledi bana inandırıcı gelmedi o yüzden sordum var mı gerçekten diye
güzel kardeşim bekaretin neresi önemli senin için !!! karşına bir rahip çıkmasını bekliyorsun... bu zamanda bunu erkekler sorun etmiyor sen nesine takıldın ben anlamadım... cinsel bir birlikteliği olmamıştır belki... bir kız arkadaşı olmuş flört etmiştir... herkes bilir ki namus bacak arasında değildir... her iki cins içinde... seçimdeki kriterin bu ise işin çok zor bizdeki gibi bir imareleri yok... ki yeni nesilde oda yok ta !!! hemen bir terzi bulunuyor...Kimle görüşsem bakir diyor suan ki konuştuğum kişi bakirim diyor anlamıyorım şansıma mı yoksa yalan mı
Bu kişiyi ne kadar tanıdığınıza bağlı.Erkeklere bakir olduğunu sorunca evet demişse gerçekten bakir midir kendisini 30 yaşına kadar tutmuş bakir temiz adam var mıdır bakir olsada mutlak birşeyler yaşamış olur mu
Açıklama yapmak zorunda kalıyoruz diye genelleme yapmayın. Ben hiç de açıklamak zorunda hissetmedim bugüne kadar.söylediklerinize katılıyorum ama toplum yüzünden böyle düşünürler diye açıklama yapmak zorunda hissediyoruz çoğu öyle oluyor bu tabu inş yıkılır kadınlar hesap vermek zorunda kalmaz