Bakir erkek var mıdır?

Sormadım ona benden öncesi ilgilendirmiyor ama benim durumum dan ötürü söyledim o da ben yapmadım dedi dürüstlükle söyledim o da ben bakirim benim için önemli demişti bazıları da daha direk kendi diyor şansıma galiba
Eee siz niye daha yeni görüştüğünüz birine biliyor musun ben bakire değilim diyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz hımm tamam çok normal deyince gerçek düşüncesini söylecegini illa mı?bir de görüştüğüm her kişiye dediniz kaç kişiye söylediniz bilmiyorum

Eee siz niye daha yeni görüştüğünüz birine biliyor musun ben bakire değilim diyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz hımm tamam çok normal deyince gerçek düşüncesini söylecegini illa mı?bir de görüştüğüm her kişiye dediniz kaç kişiye söylediniz bilmiyorum
İlk kez birine söyledim 4 aydır konuşuyoruz Ailemle tanıştı bende şimdi söylemek istedim

Vardir ama 30 yasina kadar hicbir sey yasamamis adami ben istemem.
Dini inanç sebebi gereği yada sevdiği kadınla yapmak isteyen biri ise

Çok istisnada olsa vardır heralde ama bende şahsen istemezdim. Benim eşim evlendiğimizde 22 yaşında bakirdi (20 sene önce) seneler sonra bu bastırdığı duygu patladı. Gözümü açtım, seni gördüm diye pişmanlık oldu. Hep başka biriyle nasıl olur içinde ukte kaldı. Zaten en sonunda da ihanet ederek terk etti. Bence herşey zamanında güzel ve bir erkek kesinlikle kadına doymalı. Dışarıyı bilen erkekler evliliklerinde daha sadık oluyorlar. Benim tesbitim bu yönde.

Karsidakiyle alakası yok. Konu sahibi kendine taktı. Gidip düzgün erkek bulayım, kafası geri bulmayayım demiyor da sizce beni kabul eder mı diyor ortada bile olmayan erkek için. Şimdi de ya bakir erkek bulursam ne olur diye düşünüyor sanırım.
ben olayları kaçırmışım (:

Back
X