- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inanç sebebi sanırımİnançtan başka sebepleri yoksa, bi sıkıntısı olduğunu düşünürüm.
Eee siz niye daha yeni görüştüğünüz birine biliyor musun ben bakire değilim diyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz hımm tamam çok normal deyince gerçek düşüncesini söylecegini illa mı?bir de görüştüğüm her kişiye dediniz kaç kişiye söylediniz bilmiyorumSormadım ona benden öncesi ilgilendirmiyor ama benim durumum dan ötürü söyledim o da ben yapmadım dedi dürüstlükle söyledim o da ben bakirim benim için önemli demişti bazıları da daha direk kendi diyor şansıma galiba
İlk kez birine söyledim 4 aydır konuşuyoruz Ailemle tanıştı bende şimdi söylemek istedimEee siz niye daha yeni görüştüğünüz birine biliyor musun ben bakire değilim diyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz hımm tamam çok normal deyince gerçek düşüncesini söylecegini illa mı?bir de görüştüğüm her kişiye dediniz kaç kişiye söylediniz bilmiyorum
Eee siz niye daha yeni görüştüğünüz birine biliyor musun ben bakire değilim diyorsunuz. Mantıklı mı Allah aşkına. Ne sanıyorsunuz hımm tamam çok normal deyince gerçek düşüncesini söylecegini illa mı?bir de görüştüğüm her kişiye dediniz kaç kişiye söylediniz bilmiyorum
Dini inanç sebebi gereği yada sevdiği kadınla yapmak isteyen biri iseVardir ama 30 yasina kadar hicbir sey yasamamis adami ben istemem.
Bu riski göze alamam yine de. :)Dini inanç sebebi gereği yada sevdiği kadınla yapmak isteyen biri ise
Katip yaaa30 yaşına kadar bakir kalmış adamı tercih etmezdim.
Dini inanç sebebi gereği yada sevdiği kadınla yapmak isteyen biri ise
30 yaşına kadar bakir kalmış adamı tercih etmezdim.
Yok mudur yaniBunlar bahane sebep şahane de olabilir![]()
Yok mudur yani
ben olayları kaçırmışımKarsidakiyle alakası yok. Konu sahibi kendine taktı. Gidip düzgün erkek bulayım, kafası geri bulmayayım demiyor da sizce beni kabul eder mı diyor ortada bile olmayan erkek için. Şimdi de ya bakir erkek bulursam ne olur diye düşünüyor sanırım.
Böyle birini mi ariyorsun ciddenErkeklere bakir olduğunu sorunca evet demişse gerçekten bakir midir kendisini 30 yaşına kadar tutmuş bakir temiz adam var mıdır bakir olsada mutlak birşeyler yaşamış olur mu
Böyle birini aradığım için değil kendisi birsey yaşamadığını söyledi bana inandırıcı gelmedi o yüzden sordum var mı gerçekten diyeBöyle birini mi ariyorsun cidden
Şans mıKimle görüşsem bakir diyor suan ki konuştuğum kişi bakirim diyor anlamıyorım şansıma mı yoksa yalan mı
Erkekler ne kadar doğru söyler bilemedimŞans mı![]()
Ne mecburiyeti noluyoz ya msjlarınızı okudukça iyice şokella oluyorum git gideBenden öncesi ilgilendirmiyor tabi ama genelde biz bayanlar kendi durumumuzu mecbur söylemek zorunda kalınca
Var var olmamı for example: akli dengesi yerinde olmayan insan içine çıkmayan inançlı bir tertemiz şizofren beyYok mudur yani