Sagol canim yeni boyandigi icin parliyor ama bir kac yikamaya solacaktir eminim...
Benim de küllü kumral yaptigimda öyleydi, anladim nasil oldugunu..En son kumraldi sanirim sacin, 7.0 ya da 8.0 numaraya boyarsan zamanla gecer o yesillik..
Kusura bakmayin resim kalitesi kötü, makinam pek iyi degil idare edin. Resimde koyu cikmis, acik ve turuncumsu olan yerlere bakin. Boyanin icine 0.66 kirmizi katarak hata ettigimi farkettim, direk kizil bakira boyasaydim bu kirmizilik olmaz ve resimdeki rengin aynisi tutardi. Koyu renk olan yerler saclarimi aciciyla actiktan sonra acilmayip koyu kalan yerler.
Flasli
Flassiz.
Dipler dogal rengim acik kumralin üzerine boyanmis yerler, bi de tam alnimin bitimi iste oralar tam istedigim gibi tuttu. Yer yer acik olan kisimlar da tuttu. Acik zemine veya dogal saca uygulanirsa ayni öyle olur.
canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...
canım güzel olmuş bende dün 7-77 paletteyi
2 kutu olarak aldım
bu akşam boyayacağım
şu anki saç rengimi de göstereyim size
Eki Görüntüle 234033 Eki Görüntüle 234034
inşAllah iyi tutar...
Kızlar aşağıdaki rengi nasıl elde edebilirim. Şuan kızılım ama cansız bir kızıl. Aşağıdaki rengi istiyorum, kızıllığı ve bakırlığı böyle olsun. Nasıl yapabilirim?
Uploaded with ImageShack.us
slania yine benbir renk bulup onu bağrıma basmak istiyorum canım,
saç erkek traşı neredeyse uzatabilirsem ki çok isterim :)) 5 renk olmasın diye yardımın lazım,
sen noktadan sonra 6 ve 4 ün birlikte olduğu demiştin, turuncu ya da bakırlığı ağır basan ve
asla kırmızısı olmayan bir kızıl istiyorum tenime hiç gitmiyor pembeymişim gibi duruyorum, öyle bembeyaz da değilim açık buğday olduğumu sanıyorum ama düzgün bir turuncu bakır daha normal geliyor, şimdi de bu renk oldu kızıl bakır derken, kuaför, çillerden dolayı çok renkli bir yüzün var, koyu kızıl seni daha olgun gösterir, açık bakırlar da solgun demişti, zaten simsiyah kaşlarımı açtırdım bir tuhaf geliyor siyah kaşla bu renklerbana oluru kızıl bakır gibi gelmişti ama değilmiş, sevmedim ben
not. kendi saç rengim orta kestane ve bol miktarda beyazım var, açık bir renk istiyorum, flaşlı ve gündüz çekimleri ise ;
ben 8.77'nin içinde pembelik olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde 7.77 'de var. Slania bu konuda daha bilgili gerçi ama, ben de daha saf bakırlara yönelmeni öneririm saçında da kırmızılık varken. 7.40, 8.40 gibi yoğunlaştırılmış bakırları deneyebilirsin.
slania yine benbir renk bulup onu bağrıma basmak istiyorum canım,
saç erkek traşı neredeyse uzatabilirsem ki çok isterim :)) 5 renk olmasın diye yardımın lazım,
sen noktadan sonra 6 ve 4 ün birlikte olduğu demiştin, turuncu ya da bakırlığı ağır basan ve
asla kırmızısı olmayan bir kızıl istiyorum tenime hiç gitmiyor pembeymişim gibi duruyorum, öyle bembeyaz da değilim açık buğday olduğumu sanıyorum ama düzgün bir turuncu bakır daha normal geliyor, şimdi de bu renk oldu kızıl bakır derken, kuaför, çillerden dolayı çok renkli bir yüzün var, koyu kızıl seni daha olgun gösterir, açık bakırlar da solgun demişti, zaten simsiyah kaşlarımı açtırdım bir tuhaf geliyor siyah kaşla bu renklerbana oluru kızıl bakır gibi gelmişti ama değilmiş, sevmedim ben
not. kendi saç rengim orta kestane ve bol miktarda beyazım var, açık bir renk istiyorum, flaşlı ve gündüz çekimleri ise ;
ben 8.77'nin içinde pembelik olduğunu düşünüyorum, aynı şekilde 7.77 'de var. Slania bu konuda daha bilgili gerçi ama, ben de daha saf bakırlara yönelmeni öneririm saçında da kırmızılık varken. 7.40, 8.40 gibi yoğunlaştırılmış bakırları deneyebilirsin.
slania işte buçok teşekkür ederim, ben de şu kırmızılıktan kurtulayım, sonra canlı bir bakıra boyayayım, şimdiki halinden çok daha iyi olacak bence, bu kadar uğraştırmanın üzerine de nasıl olduğunu paylaşırım zaten :13:
cildimin alt tonuna gelince
pembenin özelliklerini taşıyor ama buğday olduğumdan şüpheleniyorum ısrarla, pembe buğday var mı, ya da nötr cilt o mu? pembe beyazlar bronzlaşamıyorlar sanırım şöyle bir pembeleşip kalıyorlar :)) bir de soğuk alt tona bakır gibi sıcak tonlar yakışmaz demişsiniz bende tam tersi
Rica ederim canım.Bekliyorum sonucu..
Pembe buğday var tabi ki, pembe esmer bile var.Alt tonlar her ten rengi için geçerli. Beyazın soğuğu, sıcağı olduğu gibi esmerin, buğdayın da var.
Aslında her soğuk alt ton pembe olacak diye bir şart yok, pembelik cildin inceliğiyle ve kılcal damarların yüzeye olan yakınlığıyla da alakalı olabiliyor bazen. Bazı soğuklar pembelere göre daha soluk görünebiliyorlar. Alt tonlar bile kendi aralarında çeşitlere ayrılıyorlar bildiğim kadarıyla. Mesela soğuk alt tonlu beyazların bazısı pembemsi bazısı porselen görünümlü oluyorlar.
Sen soğuk değilsin bence, nötrsün ya da nötre yakın soğuksun. Kimine soğuk da olsa bakır yakışıyor, çiller, göz rengi ve yüz şekli de önemli bir etken. Ben çok karşılaştım soğuk alt tona sahip olup da kızılı ve bakırı mükemmel taşıyan hatunlarla. Bir örnek vereyim; Simone Simons.
çok ilginç, sanki esmer ten soğuk olamazmış gibi düşünmüştüm hep, öğreniyoruz sayenizdesimone simons, her alanda dehşet verici bir güzellikte olduğu için kendisine maaşallah diyorum alt ton olayı biraz karışıkmış slania, ben sadece zamanında ingiliz kölelerin mavi kanlı sandıkları, şemsiyeyle dolaşan, bembeyaz saray soyluları gibi insanlar, soğuk alt tonlu sanır idim, artık düzeltiyorum karen elson a da çok yakışıyor bu arada, göz rengi, yüz yapısı 17 bilinmeyenli denklem, yakışan saç renginin bulunması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?