Saç Rengi ve Saç Boyama Bakır Kırmızı (Resimli)

Slania bi sorum olacaktı
Yeni topik açmak istemedim, fakat bu saç rengini sormak istiyoruuum.
Kestane rengi dogal saca, - bolca beyazlı - , anneme yapmayı düsünüyoruz.
Hangi markadan elde edilir bir bilgin varmı?

Çok güzel ya...
Koyu bir bakır bu canım. İçinde kızıllık yok ama koyu olduğu için koyu kızıl gibi görünüyor. 7.44 ile elde edilebilir(palette ve igorada 7.77).
Şu sayfadaki 517. mesaja bak;

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/322383-guzel-kizil-turunculari-paylasalim-52.html

Tabi annenin saçları koyu olduğu için o arkadaşın elde ettiğinden daha koyu olur. Daha yoğun bir renk isterseniz 0.44 yoğun bakır(mix ton)(igora ve bazı markalarda 0.77) katabilirsiniz boyaya.
Ama sakın kırmızı yansıma içeren boyaları tercih etmeyin, kırmızı yansıma turuncu yansımaya göre daha ağır basıyor, saç bakırdan çok kızıl gibi görünüyor. Noktadan sonra 6 numaralı olan renklerden uzak durun. Örnek; 7.46
Yalnız kızıl boya beyazları tam kapatmaz ve çabuk akar diye biliyorum, o konuda pek bilgim yok. Sabit konulardan LadyEvil'e danışabilirsin.
Bu arada parantez içlerinde belirttim ama yine de açıklamak istiyorum; bakır yansıma koleston, nevacolor, loreal gibi markalarda 4, palette, igora gibi schwarzkopf'un markalarında 7 ile ifade edilir.

Son düzenleme:
Aslında palette garnier koleston vs. vs. bilinen markalardan söyleseydin daha iyi olacaktı.
Koleston Gözalıcı Maun 6/55 ile L'oreal Recital Preference Yoğun Kızıl Bakır 7/64karıştırmak gelmişti aklıma.
Yazdıklarını bir yere not edelim bakalım, teşekkürler

Son düzenleme:

Hmm öyleyse Palette 7.77 olur mu?

Kolestonun o rengi koyu tutabilir. Lorealde ise kızıllık var.

Loreal majirel 7.45 olabilir bak, hem bakırlık hem maun rengi(doğal kızıl kahve) var numarasında.

Kutudaki ve katalogtaki resimler çok turuncu ama koyu renk saça uygulandığında hem kızıllık oluşacak hem de daha koyu tutacaktır. Koyu renk saçına bu renkleri uygulayanlar senin eklediğin resimdeki rengi elde ediyorlar.

Rica ederim...

tavsiyeler doğrultusunda palette 7.77 yoğun bakır aldım, daha evvelden de kızıl tecrübem olduğu için palette memnun kaldığım bir marka olmuştu,
ancak iki haftadır her gün yıkamama rağmen kızıllık tam olarak gitmedi:86:
ne bekliyorsam haha kızıl yani pişmaniye muhabbetine dönüyor olay, bir boyayan pişman birde boyamayan pişman:115:
yani oryelle açılmış kısımlarda sorun yok ama dipler pembemsi
kutudaki renk çok tatlı duruyor bir de pratikte nasıl olacak merak ediyorum, boyayı iki gün önce aldığım yerdeki kız, daha akar bu kızıl dedi, nereye kadar akacak bekliyorum
öyle işte son durumdan haberdar edeyim demiştim

Son düzenleme:
yoğun bakıra boyadım ama kızılın akmış hali bile daha iyiydi, dipler daha koyu oldu,
oryelden yıpranmış kısımlar boyayı almadı derken mavi siyaha geri mi dönmeliyim yoksa
bu kadar işkence gören saçıma acımalı mıyım bilemiyorum şu an,
zaten ten tene benzedim, hizaya girmiyor artık saçlarım onca bakıma rağmen,
kızılda hiç yakışmıyor içinde kırmızılık olan, turuncu da ümit görmüştüm ama
son çare olurunu söylerseniz çok makbule geçecek;
bu da akmış hali, boyanmış halini çekmedim ıykk çünkü alacalı bulacalı oldu
diyor git 3'e vurdur havalarda sıcak

ama şu çok hoşuma gitti beğendiğim tüm renkler uzun saçta güzel sanki
Eki Görüntüle 447530

Son düzenleme:
TheBlackKeys saç şeklin çok marjinal ,sevdim :) Şu an saçların nasıl :) güncel bir fot isterizzzzzzzzzzzzzz.

Ben bir türlü kızıla dönemedim çikolata kahve saçlarımı kastane yaptı onu açtırcam da ,boyatcam da uzun iş.

Taaaaaaaaaa üniversite zamanında koleston 6.64'e boyuyordum .O zamanlar herkes gerçek kızıl olduğumu sanıyordu .Ah keşke o boyayı bulabilsem.

Son düzenleme:

Maritsa, çok teşekkür ederim.. ben beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim uzun saç seviyorum
güncel bir fotom yok ama bunun üstüne sağ tarafı 3'e kazıttım sol uzun kaldı, o gerçekten marjinaldi
kızıl yakıştı mı bırakmayacaksın ben de onu anlamış bulunuyorum, hep deneysel çalıştım saç 3-5 cm şimdi
boya piyasadan kalkmış mı? umarım bulursun başka markaları da deneyeceksin çaresiz..
ben maun a boyattım kuaför zoruyla, kestane istiyordum.. bu modele kestane çok sade durur dedi ama elbet kestane olacak saçlarım
saçın uzunsa açtırma, kıyma olur mU?

Son düzenleme:
Ayyyy şimdi daha da meraklandırdın beni hayalimde canlandırdım da ,eminim o da muhteşem olmuştur .Bir ara beni çatlatmadan ekle olur mu
Uzun saç seviyorsan ,paso neden kestirdin diye sorarlar adama şaka bir yana kökü sende uzar ,hiç dert etme onu . Benim saçlarım orta uzunlukta ama deli gibi dökülüyor her an kıyabilirim saçlarıma .

Kastaneyi bence sil at kafandan .Bir önceki rengin ten rengine inanılmaz yakışmış Koyduğun Aylin Aslım'ın saç rengide iyi gider sana .Kısacası kızıla dön derimmmmmmmmmm .

Kalkmış galiba bu markada buldum :) acaba nasıl ki

Eki Görüntüle 499907

eklentiyi göremedim Maritsa,
güzel sözlerinle kanıma girip dazlak olmama sebep olacaksın
kızılı seviyorum ama beni aşar, çok zep istiyor (zaman, emek, para)
mesela beni hiç doğal kızıl sanmadılar, kaşlar sağolsun
sen o iltifata mazhar olmuşsun ne güzel
rengi bulmalısın sonra yıldızın parlasın ( bir yarışma programında vardı bu söz sanırım, çok gülerdim)
görsellerde loreal in çıkıyor 6.64 o renkte güzelmiş doğrusu..
orta uzunluk feda edilebilir mükemmel kızıl için
kısa saçta sağlıklı başlarsın sabır işi
ben bu yola bel seviyesinde saçlarla çıktım, sonuç

Son düzenleme:
Güldürdün beni TheBlackKeys Uzatmak istiyorsan, sinameki kürüne başlayabilirsin :)

Kızıl da bağımlılık yapıyor eninde sonunda tekrardan özüne döneceksin bence . İçinde öyle bir his var .
Kaşların rengini biraz kırdırırsın ,onu hiç sorun etme .

Bu kızın saçlarına öldüm, bittim gerçi kendiside çok şeker :)

Eklentideki fot buydu .

Kızlar bir şey sormak istiyorum, eğer saçlarımı açtırmadan bakır kızılına boyarsam nasıl bir renk olur? Bu arada saçımda şuan şarap kızılı rengi var, çok güzel tuttu o akınca da aya turuncu oldu, turuncumsu kızıl istediğim için şarap kızılını ad sevmedim, yardım ederseniz sevinirim ^^

çok beyaz tenlilere ne yakışıyor bu illet hele renkli gözlülere, kız da on numara gerçi kendimden emin değilim ama seni redhead göreceğiz gibi
sinameki kürünü denedim, bıraktım.. iyiydi aslında neden bırakmışım bilemedim Maritsa; kızıl seni çağrıyor, ona zamanında yanıt vermezsen eserekli bir halde
saçma bir kuaför koltuğunda saçlarını lastik kıvamına getiriyorlar, çağrıyı hisset

ya bu mukemmel bır renk tuttrdun mu nelerler tuttrdun yaaaa????

Tam rengi tutturmadım ama yaklaştım sayılır. Konuda ara sayfalara bakarsan bulabilirsin benim elde ettiğim rengi.
Tam rengi elde etmek için açılmış saçın üzerine 7.44 veya 8.44 uygulanmalı. Daha yoğun bir renk için mix ton bakır yoğunlaştırıcı da katılabilir karışıma.

ben İzmirdeyim exicolor tavsiye etti bir yakınım normal marketlerde bulamıyorum.siz hangi parfümeriden aldığınızı yazarsanız sevinirim,hangi semtte olduğunu da.

Ben de aynı senin gibi bir renk istiyorum, ne yapacağımı şaşırdım gerçekten kuaför kopkoyu bir kızıl yaptı mahvetti alt tonumda bakır olduğu için akıttım da akıttım . Şuan açık bir zeminim var ama neye boyayacağımı şaşırdım lütfen biriniz yardımcı olsun bari :|

Şurda tik attığım 88.34 ve 7.66 yı karıştırmak istiyorum ben . Yani 88.34 oranını biraz daha fazla koyarsam nasıl bir şey olur bitkisel bir boya ve akmıyor daha önce boyamıştım başka tonlarına ama bu tonunu denememiştim . Kozmetikçi kadın da 88.34 önerdi ama ona da her yerde çok yoğun bir bakır yazmışlar . Ben de kızılla biraz karıştırmayı düşündüm .

Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim iki haftada araştırmak için buraya girdim tecrübelerinizi paylaşın

Eklentiler

• BEBE4BB2-9D55-4007-A35C-1FEF8AD56926.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…