Bakire olduğum için terk edildim...

her konu her insanda aynı tepkileri hisssettirecek değil. aynı olayı yaşayanların bazıları içinde bulunduğu durumu önemsemez hafife alır 2 gün içinde unutur belki; bazılarının duyguları ise aynı olayı daha da yoğun yaşatır insana, çabuk atlatamaz üzülür elinde olmadan üzülür çünkü o karşıdaki insan gibi vurdumduymaz değildir ve masumca yaklaşmıştır ona ve karşılığı da bu tarz olaylar olunca 2 kat üzülür..

burda testlerden geçmiyorsun derdinin büyüklüğü küçüklüğü önemli yada önemsizliğine göre.. kaldıki bu suyun 100 derece de kaynaması gibi sabit bir fikirde değilki! sanki dert kategorisinin belli başlı maddeleri varda gerisi insana dert olamazmış gibi. kız sevmiş belli o kişinin çıkarcı olduğunu bile bile içinden atamıyor hislerini.. zamanla atlatacak ama olay tazeyse içini acıtacak bir süre daha.. boşuna söylenmemiş herşeyin ilacı ZAMANDIR diye.. bu siteye derdini açıp rahatlatıcı sözler duymak istemiş belli. çevresindekilere, ailesine de anlatamaz böyle konuları..( tıpkı buraya birçok üyenin öyle düşünüpte farklı sıkıntılarını açması gibi).. bu durumu güzel, telkin edici sözlerle daha çabuk atlatacak.. ki böyle durumlarda en önemli olan şey de teselli ve güzel sözler söylemektir üzülen kişiye, onun duygularını yumuşatmaktır.. ama felaket cellatları herzamanki gibi iş başında. kızla resmen alay etmiş birkaç kişi ve kız buna rağmen gayet yerinde ve hoş sözlerle karşılık vermiş onlara.. ve verdiği olumlu tepkiye bile alaycı yaklaşılmış.. ne bekliyordurdunuz karşılık olarak küfretmesini mi? beğenmiyorsanız konuya cevap yazmayın arkadaşım! alnınıza silah dayayıpta illa yorum yazacaksınız demiyor kimse.. eğer amaç kafa bulmaksa gidin bazı sosyal sitelere. orda böyle geyikler gırla. derdi olan insanlar, fikir almak isteyenlerin çoğu buraya sıkıntılarını açamıyor bile böyle davrananlardan dolayı.. kadın derdinin, sıkıntısının acısını bırakıp burdaki olumsuz sözlere, hakaretlere, alaylara takıyor kafasını.. yazıktır günahtır.. bu dünyanın sonuda var. yüzünü bile görmediğiniz insanlara bu alaycılık, ezip gürlemek niye?

konu sahibi arkadaşım senin durumuna gelince her ne kadar şuan için sana acı verse de bu olay bence de birçok arkadaşın söylediği gibi ucuz kurtulmuşsun.. bu yaşadığın olaydan ders çıkarmalı ve bundan sonraki ilişkinde daha da ölçüp biçmelisin ve belli bir müddet tanımadan da bu kadar teslimiyetçi olmamalısın.. duyguların bakımından söylüyorum bu teslimiyetçiliği.. duygularını kontrol etmeyi öğrenmelisin.. zaten dert, sıkıntı, üzüntü gibi olayları yaşayarak bunu kontrol altına alıyor insanoğlu.. lütfen üzülmemeye çalış. bir müddet sonra sen kendin acın hafifledikçe Allah'a şükredeceksin.. geçmişte acı verse de meğer istemeden ne büyük bir iyilik yapmış bana diyceksin o insan. bu arada sakın geri dönmeyi düşünme.. yoksa kaybeden sen olursun ve üzüntün daha da ağır olur. ve hayatını daha da etkileyecek durumlarla karşı karşıya kalırsın!

Allah'a emanet ol!

Son düzenleme:
hiç birlkte olalım demedenmi terk etti. deneyimli sevgili aranıyor die ilan versin o ne üzülüon sana adammı yok

Pardon ama aklini basina devsir... Ne hala arkasindan uzuluyorsun???

Amaci belliymis deyer mi? seni lekelese daha mi iyi olucakti?

Bos ver, verilmis sadakan varmis!

Lekelemek ne demek? Kadınlar bile böyle düşünürse erkekler tabi bekareti hayatın merkezine koyar. Sevdiği bir insanla birlikte olmak leke değildir. Ama önemli olan kadının kendisine değer veren, kendisini bir mal gibi gören değil de insan gibi gören birisini bulabilmesidir. Bu kimisi için kocasıdır kimisi için evlilik öncesi de olabilir.
Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, kendisini bir obje gibi gören bu adamdan bir an önce kurtulmasıdır. Telefonlarına çıkma. Hayatta senden ve senin kararlarından daha önemli hiçbirşey yok. Bir erkeğin seni bekarete göre yargılaması, sevgisini ve ilgisini ona göre ölçüp vermesi tamamen onun çıkarcılığı ve bencilliğidir. Bu olayın tam tersi olsaydı da yani seni bakire olmadığı için terketseydi de yorumum değişmeyecekti.

Lekelemek ne demek? Kadınlar bile böyle düşünürse erkekler tabi bekareti hayatın merkezine koyar. Sevdiği bir insanla birlikte olmak leke değildir. Ama önemli olan kadının kendisine değer veren, kendisini bir mal gibi gören değil de insan gibi gören birisini bulabilmesidir. Bu kimisi için kocasıdır kimisi için evlilik öncesi de olabilir.
Konu sahibi arkadaşa tavsiyem, kendisini bir obje gibi gören bu adamdan bir an önce kurtulmasıdır. Telefonlarına çıkma. Hayatta senden ve senin kararlarından daha önemli hiçbirşey yok. Bir erkeğin seni bekarete göre yargılaması, sevgisini ve ilgisini ona göre ölçüp vermesi tamamen onun çıkarcılığı ve bencilliğidir. Bu olayın tam tersi olsaydı da yani seni bakire olmadığı için terketseydi de yorumum değişmeyecekti.
karşındaki sever gibi görünüp sonra kaçıp giderse bu lekelemek olmuyormu yani?ozaman her sevdiğim adamla beraber olayım bu çokmu normal size göre?
Hakikaten bazı bayanlar çok ama çok çağdaşlar bende bunu anlamıyorum.Neyse bu konu konuşulursa çok fazla uzar zaten.

karşındaki sever gibi görünüp sonra kaçıp giderse bu lekelemek olmuyormu yani?ozaman her sevdiğim adamla beraber olayım bu çokmu normal size göre?
Hakikaten bazı bayanlar çok ama çok çağdaşlar bende bunu anlamıyorum.Neyse bu konu konuşulursa çok fazla uzar zaten.

Bakire olmamayı kadınlar bile lekeli olmak olarak görürse, erkeklerin kadınları, eşlerini, kızlarını bakire olmadıkları için öldürmeleri, dövmelerine diyecek bir sözümüz kalmaz. Ben bu kararı kadının vermesi gerektiğine inanıyorum. Ne zaman ve kimle isterse. Toplumun, babasının, sevgilisinin değil. Sırf sevgilisi ile birlikte oldu diye evlenmek zorunda kalan ve hayatı zindan olanların hikayelerini de okuduk burada. Bakire olmama bir leke gibi görünmeseydi o kadınlar öyle bir cehennem hayatına katlanmak zorunda kalmazdı.

-Aşkımmmm saha demem gereken bişey var !

- nedir o diyeceğin ballı gaymaam

- şeeeyyy ben bennn benn bakiree...

_neyyyyy bakire değil misin ?

_ şeyy yoo aşkım tam tersi bakireyim..

_ haaa iyi o zaman ben masum gunahsız bi gızın kanına (!) giremen seni terkediyorum şahsen ben tecrübesiz bayanlardan hoşlanmiyim, işim gücüm yok şimdi sana dersmi verecem bu işte ne zaman tecrüne sahabı olursan beni ara datlum goşa goşa gelcüğümden emin olabilin.

ve genç kız aşık olduğu erkeğin arkasından bakar bakar ve bakar.

ve masum genç kızımız bu duruma içerleyeği yerde onu terkeden sevgilisinin yasını tutup onu kendine nasıl döndürebileceğinin hesabını gütmektedir..güt bacım güt zarını feda et belki dönebilü ehehhaa

ne bu ya ? gün geçmiyorki yeni birşeye hayret etmiyim

Bayıldım buna,,,Türk insanı değişiyor ne yazık ki ve değerlerimiz kayboluyor,,,medeni(!)leşiyoruz...Eskiden sevilecek yar aranırdı şimdilerde s*kilecek yar tobe tobe

durdurdum ben bu konuda katıyım fikirlerimiz zaten çok farklı arkadaşım.Toplumda örf ve adetlerimiz var ben onlara göre yaşıyorum belkide.Haram olan şeylere karşı korkum var.Bir bayanın en değerli olan şeyide temizliği olduğuna inananlardanım.Ama kimseyi yaptıklarından dolayı yargılamak tabiki ne bana ne başkasına düşer.Herkes hayatı kendine göre yaşar.Günahıda sevabıda kendi hanesine işler.Bir kızın olsa sen mesela ona göre yetiştirirsin kızım istediğinle birlikte ol istediğinle bişiler yaşa sevdiğin her insanla diyebilirsin.Ama tabiki ben daha katıyım sanırım ona iyilikle güzellikle anlatırım ama insanın içinde olan bişi buda.Ki bir kaç sene sonra bakirelik kavramı die bişide kalmayacak bizler böyle düşündükçe sanıırm

Son düzenleme:
Seni terkediyorum ayağına yatıp üzerinde baskı kurarak istediğini almaya çalışmış. Açıkca gel sevişelim dese daha mertçe bir davranış olurdu. Namert adam için üzülmeye gözyaşı dökmeye değmez :68:

:27::27::27::27::27: Bence erkek arkadaşın senle ilerde ilişki yaşamayı düşündüğü ama kendisi ilk kişi olduğundan aklınca başına kalacağından korktuğundan ayrılmayı tercih etmiş...Bu da gösteriyor ki seninle ciddi düşünmüyormuş.Üzülmek ya da oh kurtuldum demek senin tercihin :51::51::51:

üzülmeyin tam tersi şükredin yani :53:
yarın öbür gün sizi istemediğiniz bi durumda bıraksaydı ne olacaktı :26:
verilmiş sadakanız varmış bence :50: :50:

başlığınla konun arasında bir tezatlık yok mu arkadaşım?
başlık : bakire olmadıgım için terk edildim.
konu : bakire oldugum için terk edildim.
hangisi gerçek?
bakire olmadıgın için terk edildiysen bu karaktersizlik ! bakire oldugun için terk edildiysen buda karektersizlik.. terk edecek başka bahane bulamamış arkadaş...iki sebeptende insan terk edilmez. eğer terk ettiysede iki sebepen biri yüzünden fark etmezz üzülmye deymez.. bizde ne aamlara aşık olduk ama unutuluyor.. şarkısı bile var unutulmaz deme sakın UNUTULUR UNUTULUR..
burda yazarak kendine hatırlatma yeter.

bakire olduğun için terkettiyse şöyle bir yorum getirmek istiyorum ..
bence adam bakire olmayan ,cinselliği her türlü yaşabileceği bir kadın arıyormuş ,e seninle yaşayamaz ,yaşarsa başına kalırsın maazallah diye düşünmüş olabilir..
bazıları da ayrı bir iğrenç doğrusu :47:

O bakire olmayan bir kız arıyormus.Niyeti belliymiş yani.Sende bakire oldugun için bir şey yapamayacagını anlamıs, o yüzden terketmis pislik... :47::47:

Bunu anladıgın halde nasıl üzülebiliyosun anlamadım.Bence şu an ondan nefret etmen gerekirdi.Sonuçta adam seni kötü işleri için kullanmak istemiş.Şükret ki bir şey yapmamıs.Ya yapsaydı! Allah korumus arkadasım şükret sen..

seni sevmediği ortada eğlenme tipli biri gibi geldi bana bence seni kullanmak istemiş eğer kız olmasydın rahatça yapacaktı sıkılınca kolayca bırakcaktı ama kızsın tabi sorumluluk olmak istemedi bide bu açıdan düşün ve ondan nefret et :47:ya seni kandırıp yapmasdı sonrada ortada bıraksaydı o zaman daha çok pişmanlık ve üzüntü yaşardın ebnce ondan kurtulduğun için sevin

Son düzenleme:
Tecavüzün ardından 'zevk aldın mı' diye sormak nasıl ki abestle iştigalse,
gidişinin ardından aylar sonra arayıp ' nasılsın ' diye sormanda o kadar abest işte.
Ben mükemmelliğimi hiçbir kadına ıspat etmeye çalışmazken,
sadece sana mükemmel oldum.
Oysa sen kadın olmanın şatafat düşkünü olmak değil,
tek bir sıcak gülüşün bile tek taş yüzükden daha değerli olduğunu anlamadın.
İyi bir kişilik oldum ve her gün ' Allah gönlüme göre versin ' dedim.
Senin o heves ettiğin herfilerin hayata bakış açısı gibi ' ulan bugünde manita yapamadık ' demedim.
İyi kadın mı? tabi ki var.
Onlar her gün ' Allahım sana şükür bu günde namusumu ve iffetimi korumayı bildim ' derken
sen ' yok mu ya paralı bi erkek' dedin.
Sen oiyi kadınların bırak saçının teli, şeyindeki bez parçası bile olamazsın..

neden bilmiyorum ama bu yazıyı anımsattı bu konu bana
insanı üzmemeli sadece zoruna gitmeli bu durum ki artık ne hale gelmişiz ibret alınmalı
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Başlıkla içerik çok farklı..Üstelik tavrınız ve uslubunuz çok çocukça.

İki kişi haricinde herkesi kaliteli ilan etmişsiniz, sizden bu tescili alacağıma almamayı yeğlerim.

Üstelik alay ediyor dediğiniz kişilerin yazdıkları diğerleriyle aynı sadece bu kadar büyütmemeniz gerektiğine dair mizahi olarak yaklaşmışlar.Bence sizin verdiğiniz cvp.lar daha kalitesiz.

''Beni bakire olduğum için terk etti, belki birlikte olsaydım terkedilmezdim '' düşüncesi şuan ne vahim durumda olduğunuzu özetliyor.

Sizi arasa ona vereceğiniz cevap şu olmalı '' bekle biraz beni, biraz tecrübe ! kazanıp geleceğim. ''

Sizi bu duruma düşürmesine izin vermeyin..Terk etmesi gereken biri varsa sizsiniz anlayabiliyor musunuz ?

Ama siz dönmesini bekliyorsunuz !!

Back
X