- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi yalanciyarim
senin görüşünü bilmiyorum ama her insan hata yapabilir, hata derken yanlış insanla birlikte olmaktan bahsediyorum yoksa sevdiğin insanla yaşadığın cinselliği hata olarak görmüyorum ciddi düşünmesen o kadar bağlanmazdın büyük ihtimalle, ne zaman söyleyeceğin konusunda sizin şu anda hangi boyutta olduğunuz önemli bence yani arkadaşsanız ve sevgilim demiyorsanız henüz birbirinize arkadaşca sohbet ortamı yaratıp sence evlenmeden önce insan nereye kadar gitmeli sınır varmıdır kadın erkek için bu sınırlar farklımıdır dersin, fikrini anlarsın ona göre olur yaklaşımın, eğer sevgiliyseniz şuanda oturup eski sevgilinle ilgili olanları anlatmalısın derim yani bakirelik mevzusu bir yere kadar önem taşır çünkü bu başkalarının bilmeyeceği birşey sadece ikiniz arasında kaldığı sürece ve sende sadece onu sevdiğini ötekinin gençlik hatası oldugunu düşündüğünde çok takmayacaktır, detaylı anlatmanı isterse reddetsen daha iyi hem bilmek hemde kaçmak isteyecektir bu konuda detay vermesen daha iyi olur bence seni o şekilde baskasıyla düşününce sinirlenebilir
Son düzenleme: