- Konu Sahibi duygusalmelek
-
Ah be canım ya , vallahi ben niyeyse bu durum da olanlara hem çok kızıyorum hem üzülüyorum .benimle evleneceğine yemin etmişti bende güvendim
NEDEN? Nefse hakim olmak örtünmekten daha mı kolay? Ya da örtü insana günaha karşı kalkan mı oluşturuyor?
Hz.Nuh bir gün yolda giderken yara bere içinde bir köpek görüyor, tiksiniyor kafasını çeviriyor. Allah teâlâ hemen uyarıyor: ne oldu, köpeği ben yarattım beni mi ayipladin? Hz.Nuh hemen tevbe ediyor. Bir peygamber bunu nasıl yapar? Çünkü insan.
'Kapali' da insan.
teşekkür ederim. inşallah bundan sonrası güzel olur. evet görüyorum çok var.. daldan dala atlayan çok sahte geliyor.. sevdiğimle yaptım evet.. sevmediğim biiriyle asla yakınlaşmanın hayalini kurmazdım sevmediğin biriyle yapmak heykelle yapmak gibi bir şeydir. sevgi yetmiyormuş karşındaki insanı doğru tanımak ve nikah cüzdanını almadan yapmamak gerekiyormuş
tabiki kapalı insanlarda hata yapar ama bizim toplumumuzda kapalı olunca her yönüyle çok namuslu görülüyo,hatalarıda hep açıklar yapar diye bakılıyo ve maalesef gerçekçi olalım en modern okumuş erkek bile bakireliğe önem veriyor şimdiye kadar hiç görmedim önemsiz diyen,20 yaşında sın ve çok gençsin hata yapmışsın ama eminim evleneceğin insana söylediğinde hep kafasında bisoru işareti olacak gerçekçi olmak gerek biz Türkiye de yaşıyoruz bu yüzden çıkarken dikkatli olmak gerek erkeklerin kaybetcekleri bişey yokk yapıyolar sonra el değmemiş kız bekliyolar ,lütfen kızlarımızda akıllı olsun .....bizde 6 yıl çıkıp evlendik hala söyler eşim kendinden taviz vermediğin için çok kıymetliydin diye ve ikimizde eğitimli ve meslek sahibiyiz ,bence yalan söyle demiyorum ama gerçeklerde mutlka yüzüne bi tartışma sırasında bile olsun vurulacaktır ....
bi halt yedıysen arkasında duracaksın. hele el değmemiş bir goncayım ayaklarında dolasan kızlara delı olurum..
elin iti için ne diktircem bir yerlerımı! benı kabul eden böyle eder... bakırelık arayan bekir olması lazım bence.. bu benım düşüncem
diğer kadınların düşüncesı umurumda bıle degıl
hedıye paketı degılım ben
Kusura bakmayın namus iki damla kan değil ama iki damla kanla ahlak denilen şeyi kaybedersin Allah onu oraya boşuna koymam is hangi çağ olursa olsun bakire olmamak normal bişey değil bilmiyorum hiç kimse kabullenmemeli bence evlenmeyi bekleyeydin acele neydi ? Hemde türbanlı bir bayansin herkese örnek olman lazım . Şahsen ben açığım yani başım açık ama türbanlı bir bayan görünce imreniyorum ama kapanmiyorum çünkü o turbanin hakkini verebilir miyim diye . Birde türbanlı iken yaptın bunları yani . Hadi aileni geçtim kusura bakma basindakinden demi utanmadin şimdi burda beni elestirebilirsiniz ama gerçek bu hanımlar hayat toz pembe değil
note3 kadinlar_klubü
tabiki kapalı insanlarda hata yapar ama bizim toplumumuzda kapalı olunca her yönüyle çok namuslu görülüyo,hatalarıda hep açıklar yapar diye bakılıyo ve maalesef gerçekçi olalım en modern okumuş erkek bile bakireliğe önem veriyor şimdiye kadar hiç görmedim önemsiz diyen,20 yaşında sın ve çok gençsin hata yapmışsın ama eminim evleneceğin insana söylediğinde hep kafasında bisoru işareti olacak gerçekçi olmak gerek biz Türkiye de yaşıyoruz bu yüzden çıkarken dikkatli olmak gerek erkeklerin kaybetcekleri bişey yokk yapıyolar sonra el değmemiş kız bekliyolar ,lütfen kızlarımızda akıllı olsun .....bizde 6 yıl çıkıp evlendik hala söyler eşim kendinden taviz vermediğin için çok kıymetliydin diye ve ikimizde eğitimli ve meslek sahibiyiz ,bence yalan söyle demiyorum ama gerçeklerde mutlka yüzüne bi tartışma sırasında bile olsun vurulacaktır ....
Kusura bakmayın namus iki damla kan değil ama iki damla kanla ahlak denilen şeyi kaybedersin Allah onu oraya boşuna koymam is hangi çağ olursa olsun bakire olmamak normal bişey değil bilmiyorum hiç kimse kabullenmemeli bence evlenmeyi bekleyeydin acele neydi ? Hemde türbanlı bir bayansin herkese örnek olman lazım . Şahsen ben açığım yani başım açık ama türbanlı bir bayan görünce imreniyorum ama kapanmiyorum çünkü o turbanin hakkini verebilir miyim diye . Birde türbanlı iken yaptın bunları yani . Hadi aileni geçtim kusura bakma basindakinden demi utanmadin şimdi burda beni elestirebilirsiniz ama gerçek bu hanımlar hayat toz pembe değil
note3 kadinlar_klubü
başıma vuran birisiyse sürekli idare edemem zaten direk ayrılırım öyle biriyle geçinemem ben çünkü karşımdakinin hatalarını yüzüne vurmam vuramam kusurlarını hoş görürüm aynı şeyi karşı taraftan da beklerim
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
evet allah zarı; itin biri hayatını yaşasın, gezsin tozsun, ordan buraya atlasın, onun bunun gunahına gırsın ve el degmemıs bırıyle evlensın dıye koymus...Kusura bakmayın namus iki damla kan değil ama iki damla kanla ahlak denilen şeyi kaybedersin Allah onu oraya boşuna koymam is hangi çağ olursa olsun bakire olmamak normal bişey değil bilmiyorum hiç kimse kabullenmemeli bence evlenmeyi bekleyeydin acele neydi ? Hemde türbanlı bir bayansin herkese örnek olman lazım . Şahsen ben açığım yani başım açık ama türbanlı bir bayan görünce imreniyorum ama kapanmiyorum çünkü o turbanin hakkini verebilir miyim diye . Birde türbanlı iken yaptın bunları yani . Hadi aileni geçtim kusura bakma basindakinden demi utanmadin şimdi burda beni elestirebilirsiniz ama gerçek bu hanımlar hayat toz pembe değil
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
Bakire olmak ne demek bi once onu konusmak lazim.artik ilk flort ilk opusme koklasma ortaokulda basliyo e kimsede ortaokul askiyla evlenmiyo cogunlukla.bana gore opusmede bir on sevismede birlesmede.yani beraber olmasaydinda sadece koyun koyuna uyusaydinda adin bakire olmazdi.sorun edicek bisey yok gayet dogal seyler bunlar artik serefle falan hic alakasi yok.erkekler el degmemis kizlar istiyolarsa kendileride evlenene kadar kimsenin kizina kardesine el degdirmicekler.sen once bunun bi utanc oldugunu unut.bu konu ustunde bu kadar durma.dertlenme.dogru zamanda dogru kisiyle yuvani kurar anne olursun.adam olan zaten bunu sana sormaz bile senden kan geldi yada gelmedi diye.kaldiki bakirede olsan gelmeyebilir bunlar mesele olmamali artik.
eşiniz kendinden hiç taviz vermedin bu yüzden çok kıymetlisin diyorsa bu yüzden sizi seviyorsa hiç sevmesin.. o sizin namusunuza bakmış peki siz onun namusunu hiç sorguladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?