- Konu Sahibi duygusalmelek
-
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
sorgulamama gerek yok 16 yıldır birlikteyiz hiç bir yanlışı olmadı, evlenene kadar bakiremisin diye sormadı heralde ama çoğu erkek gibi onun içinde önemliydi , görücü usülü evlenmedim canım 6yıl çıktık ,kusura bakmayın ama bizim ülkemiz bu konuda çokda değişmiyor ama herkesin kendi seçimidir kimseye laf düşmez....
evet adam olan ve gerçekten seven sormaz unutturur her şeyi ama böyle erkek kaldı mı bilmiyorum. inşallah herkese öyle eşler nasip olur.
Allah kızlık zarının evlenmeden başkalarıyla ilişkiye girmeyelim diye mi oraya koymuş? Hadi buna cevap ver? Kızlık zarı da anatomik bir yapı ve fiziksel işlevi var, eğer kızlık zarı olmasaydı bir çok kız çocuğu daha ergenlik çağına gelmeden ölmüş olabilirdi çünkü küçük kız çocuklarında bağışıklık sistemi daha gelişmemiştir ve dışkıdan gelen bakteriler rahatlıkla rahim yoluna yerleşip hastalıklara yol açabilir, erkeklerde anatomik olarak böyle bir yapıya gerek yoktur zaten!
Kafandakinden utanmıyorsun ne demek! Sen bu kızın ahlak bekçisi misin? Ne biliyorsun ne yaşadıgını, veya aynı durumda olsan senin neler yapabileceğini? Kimseyi kınamamak lazım. Türbanlılar evlenmeden önce seks yapmayacak diye bir kural mı var? Zina herkese günahtır, sırf kız türbanlı diye böyle bir şey yazman çok ama çok sinir bozucu!
Bakire olmamak gayet de normal bir şey, insanlar birbirlerini sever tanır cinsellik insanın doğasında vardır zaten bir şeyler yaşamak istiyorsa yaşar,bunu kimse yar-gı-la-ya-maz!
Özellikle bir hemcinsimin bunları yazmış olması beni çok çok üzdü!
Eğer bir kadın önünle gelenle yatıyorsa, veya bu işi para karşılığı yapıyorsa ben de o kişiye namussuz derim!
Ama sevdiği güvendiği birinden kazık yemiş bir kıza namussuz diyemezsin! Ne biliyorsun sen o kızın ne yaşadığını, insan kınadıgını yaşamadan ölmezmiş derler, biraz ılımlı yaklaşın ya, ileride senin çocugun, kardeşin, ablan vs. herneyse bir yakının da bu duruma düşseydi böyle konuşur muydun? Kız burada bir kaç rahatlatıcı söz duymaya çalışmış, yanlış anlaşılmasın evlilik öncesi ilişkiyi meşrulaştırmıyorum ama bu kişinin kendi özel tercihine kalmış bir şeydir, yetişme tarzına kalmış bir şeydir.
Siz evlilik öncesi cinselliğe karşısınız diye bu şekilde sözler sarf edemezsiniz! Bu toplumda herkes aynı fikir yapısında değil hanımefendi.
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
Allah elbette başı kapalı olduğum için bunun sevabını verecektir, zina ettiğim içinde bunun günahını verecektir eğer affetmezse tabiki..
evet bizim ülkemizde bu değişmiyor o yüzden artık evlilikten korkuyorum bunu nasıl açıklayacağım ya da hadi açıkladım benim yüzüme vurursa kırılırsam ayrılmak istersem falan o yüzden bunu yaptığıma göre çocuğum,bilinçsizim,günahkarım .. olgunlaşmam lazım zaman geçmesi lazım demekki umarım zaman bu korkuyu kırar, unutturur..
Allah onu niye sadece kadınlara koydu ? erkeklerde ahlak yokmu ?
Kusura bakmayın dinimizde kesinlikle yeri yoktur bu kadar açık ve net suan yorumunuzu bile tam okumadım ama akılsız basın cezasını ayaklar çeker !!! Azcık yaşadığınız dini bilin ya ! Ah canım hata yapmışin boşver sen kendini bil demek falan yanlış artı ben sen kapalısin yapamazsin demedim senin herkese örnek olman lazım kusura bakma evlenmeden ilişki genişliktir valla iyi şimdiden sonra zar yok rahim yoluna bol mikrop gitsin töbe Yarabbim ya :) insan sadece eşine acmali kendini bu kadar! Tabi erkekler de aynı yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum . Peygamber Efendimiz in zamanin da tek gecelik ilişkiler için bile imam nikahı yapilirmis . Hem kadın ahlakiyla güzeldir bu kadar .
note3 kadinlar_klubü
benimle evleneceğine yemin etmişti bende güvendim
Kusura bakmayın dinimizde kesinlikle yeri yoktur bu kadar açık ve net suan yorumunuzu bile tam okumadım ama asılsız basın cezasını ayaklar çeker !!! Azcık yaşadığınız dini bilin ya ! Ah canım hata yapmışin boşver sen kendini bil demek falan yanlış artı ben sen kapalısin yapamazsin demedim senin herkese örnek olman lazım kusura bakma evlenmeden ilişki genişliktir valla iyi şimdiden sonra zar yok rahim yoluna bol mikrop gitsin töbe Yarabbim ya :) insan sadece eşine acmali kendini bu kadar! Tabi erkekler de aynı yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum . Peygamber Efendimiz in zamanin da tek gecelik ilişkiler için bile imam nikahı yapilirmis . Hem kadın ahlakiyla güzeldir bu kadar .
note3 kadinlar_klubü
Kusura bakmayın dinimizde kesinlikle yeri yoktur bu kadar açık ve net suan yorumunuzu bile tam okumadım ama asılsız basın cezasını ayaklar çeker !!! Azcık yaşadığınız dini bilin ya ! Ah canım hata yapmışin boşver sen kendini bil demek falan yanlış artı ben sen kapalısin yapamazsin demedim senin herkese örnek olman lazım kusura bakma evlenmeden ilişki genişliktir valla iyi şimdiden sonra zar yok rahim yoluna bol mikrop gitsin töbe Yarabbim ya :) insan sadece eşine acmali kendini bu kadar! Tabi erkekler de aynı yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum . Peygamber Efendimiz in zamanin da tek gecelik ilişkiler için bile imam nikahı yapilirmis . Hem kadın ahlakiyla güzeldir bu kadar .
note3 kadinlar_klubü
Hey allahim yarebbim ya vallahi okurken olabilir insanlik hali diodum da su lafi duyunca cildirdim babanin oglumuda soz verdi dion bos kagida imza attirsaydin keske nasil guvendin nasi yaptin ya hastanelik olsaydin ya rahmini delseydi. Ben hastanede ole bi kiz gormustum ilk deneyimini yasarken becerememisler kizin bacaklarindan akiodu kan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?