bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bizim toplumumuzda cinsellik eşittir namus...ama bence bakire olmadığını evlenmeyi düşündüğü insana dürüstçe söyleyen biri , bakire olmayıp dikiş nakış işleriyle kendini bakire ve namuslu olarak gösteren kişiden kat kat namusludur.. önemli olan yıllarını geçirmeyi düşündüğün insana; geçmişinin yanlışları yüzünden değil ona yaptığın ya da yapacağın yanlışların yüzünden yüzüne bakamayacak duruma kendini düşürmemen....

evet bizim ülkemizde bu değişmiyor o yüzden artık evlilikten korkuyorum bunu nasıl açıklayacağım ya da hadi açıkladım benim yüzüme vurursa kırılırsam ayrılmak istersem falan o yüzden bunu yaptığıma göre çocuğum,bilinçsizim,günahkarım .. olgunlaşmam lazım zaman geçmesi lazım demekki umarım zaman bu korkuyu kırar, unutturur..

evet adam olan ve gerçekten seven sormaz unutturur her şeyi ama böyle erkek kaldı mı bilmiyorum. inşallah herkese öyle eşler nasip olur.

Var canim boyle insanlar hic skma canini.oturup anlatip duru suyu bulandirma sana evlenmeden boyle bi soru soran adamla zaten evlenme.sormayanada oturupta ben bakire diilim boyle boyle diye anlatma.her yasadigin karsindaki kisiyle ozeldir.

Kusura bakmayın dinimizde kesinlikle yeri yoktur bu kadar açık ve net suan yorumunuzu bile tam okumadım ama asılsız basın cezasını ayaklar çeker !!! Azcık yaşadığınız dini bilin ya ! Ah canım hata yapmışin boşver sen kendini bil demek falan yanlış artı ben sen kapalısin yapamazsin demedim senin herkese örnek olman lazım kusura bakma evlenmeden ilişki genişliktir valla iyi şimdiden sonra zar yok rahim yoluna bol mikrop gitsin töbe Yarabbim ya :) insan sadece eşine acmali kendini bu kadar! Tabi erkekler de aynı yani cinsiyet ayrımı yapmıyorum . Peygamber Efendimiz in zamanin da tek gecelik ilişkiler için bile imam nikahı yapilirmis . Hem kadın ahlakiyla güzeldir bu kadar .

note3 kadinlar_klubü

Canım bence tek problem tesettürlü olduğun için hayatına bu tarz değerlere önem veren birinin çıkması durumunda zorluk yaşayabilir misin acaba? Hassas bir konu bazı erkeklere göre.Eğer karşındaki gerçekten seni severse sana da saygı gösterir ve zamanı geldiğinde uygun bir dille söylersin.Benim birçok arkadaşım bakire değildi evlenirken.Hiçbiri de problem yaşamadı.Sen eşini ona göre seçeceksin.Zaten bu düşünce tarzıyla seni yargılayacak biriyle evlenmezsin.Bazı konuşmalarla karşındakinin fikrini anlarsın zaten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle yazdığınıza katılıyorum WILDFIRE...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır asla günahkar filan değil canım benim ,eski erkekler kalmadı menfaatçi oldular ben kızlarımıza üzülüyorum bu ortaokula kadar düştü ve çok üzücü sonuçları o yaşlarda bilinmiyor,yapılıyorsa asla pişman olmayacağın yaşda olmalı ve karşındakide yaşadığına değmeli....sonra istenmeyen gebelikler atlılan bebekler çok üzücü..

note3 kadinlar_klubü

Sizi kınamam kendi kızım da var cunku ama bu konuda fikrim su; bakire olmamak suc degil ama hic hos degil ilk olarak boyle ozel bi duyguyu insan kocam dediğyle yasamalı. Ikincisi tesettürlü birinin bunu yapması bence bir kat daha kotu kim ne derse desin. Sen tesettüre giriyorsan Allah korkusunu sevabı günahı cok iyi biliyorsun ve en buyuk günahlardan biri olan zina yapıyorsun. Yani bunun günahını bile bile yapıyorsun bence cok çok daha kotu. Ha bu arada ben sadece bakire olmamayı degil cinsel bu tur yaklaşmaların hepsini kadin icin aşağılayıci buluyorum. Kadın nadide bir parçasıdır ve kendini ilk helâline acar.

benimle evleneceğine yemin etmişti bende güvendim

Hey allahim yarebbim ya vallahi okurken olabilir insanlik hali diodum da su lafi duyunca cildirdim babanin oglumuda soz verdi dion bos kagida imza attirsaydin keske nasil guvendin nasi yaptin ya hastanelik olsaydin ya rahmini delseydi. Ben hastanede ole bi kiz gormustum ilk deneyimini yasarken becerememisler kizin bacaklarindan akiodu kan

Şimdi de müslümanlık taslamak ha , pardon da sen nereden biliyorsun benim hangi dine mensup olduğumu veya dinimin gereklerini yerine getirip getirmediğimi ? Genelleyip konuşamazsın sen! Evet konu sahibi müslüman bir kız türbanlı , zina ona da günah, açık bir bayana da günah, sevabı günahı onları il-gi-len-di-rir! Açık ve NET!

Şu cumlenizden zaten konuya ne derece hakim olduğunuz anlaşılmış tamam size diyecek lafım yok, koskoca bilim adamları, profesorler, doktorlar yanılmış canım ya, en iyisini sen biliyorsun nasıl unuttuk tüh

Ben de bir kadının tek eşli olmasından ve evleneceği kişiyle ilişki yaşamasından yanayım. Demek istediğim isteyen istediğini yapar, sen buna ne hakla, ne sıfatla karışırsın ya vallahi gece gece sinirlerim zıpladı. Burada denilmesi gereken, olan olmuş, yapacak bir şey yok, önüne baksın yaptıgını bir hata olarak görüp buna takılı kalmasın, bundan bir ders çıkartarak daha sağlam adımlarla yürüsün geleceğine. Sen burada bu şekilde yorumlar yaparak bu kızı ne psikolojiye soktugunun farkında mısın? İntihar bile edebilir, depresyona girebilir, öyle bir yazıyorsun ki çünkü!

Empati kurmak diye bir kavram vardır, bilir misin acaba? İnsanın hayatta başına neler geleceği belli olmaz, olan bir şeyi de geri ceviremez bir insan, zamanı geri alamayacağı gibi. Yapıcı yorumlar yapmakta, pozitif davranmakta her zaman fayda vardır.

Neyse ki yorumları okuyorum da çoğu kişi senin yaptığın gibi kızcağızı aforoz etmemiş hemen, sevindirici.

Son düzenleme:

Kardeş kusura bakma da dinden soğuma sebebine bir örneksin. Bu nasıl bir üslup, hiç de müslümanca değil.

Söz ettiğin peygamberimizi örnek almayip onun zatindan söz ederek millete ahkam kesmek ne kolay dimi?

Resulullah sav buyuruyor ki: kimse kinadigini yasamadan ölmez. Bu sebeple ahkam kesmek gerçekten cesur bi cehalet.

ben suç mudur değil midir o konuda birşey yazmıycam ama kapalıyım demişsin.kapalı biriyle evlenmek isteyen bir erkek büyük ihtimal önemser bakireliği.o konuda sıkıntı olabilir.

Yuh :what::what::what::what:

note3 kadinlar_klubü

Duramiom kendine bunu onemsemeyen birini sec demisler nasi secsin turkiyede kapali kiz goren erkekler ne dusunuo bu kizin eline erkek eli bile degmemistir onlara yaklasan erkekler daha mutasip oluo bikac kere uzulceksin cnm

note3 kadinlar_klubü

ee bunu ahlakla ve Allah'la niye bagdaştırıyosunuz ki?
Allah onu ahlaksız olmayalım diye mi koydu yani oraya ?
şaka yapıyor olmalısınız ..
Ayrıca evrensel ahlak yasalarının hiçbirinde bekaretini kaybetmek diye bişi okumadım..
kime göre ahlak neye göre ahlak ?

Yine mi pilav...
Otuz tane böyle konu varken açmasan da olurdu konuyu yani

Muhtemel cevapları yazayım da kolaylık olsun sana...

A)Neden bozdurdun bakireliğini??Bozuk para mı bu? Seni böyle almazlar, hayat boyu mutsuz olursun. Kızlık zarını diktirttir..
B)Bu senin hayatın cnms senin bedenin senin kararın, yaptıysan yaptın?? Namus iki bacak arasında değil beyindedir, bakire olup da her bi tarafları ile o işi yapmışlar var. Erkekler bakir mi sanki? Yaşasın cinsel özgürlük
C) Yaa işte yaaa yapıp yapıp geliyorsunuz buraya, yapmasaydın bir taraflarını tutsaydın, hak etmiyorsun evliliği öl geber.
D)Seni seven böyle alsın cnm, erkek arkadaşına anlat bence onu kandırma yalanlar üstüne evlilik kurulmaz.
E)Ne biçim kapalısın sen, pis günahkar, zaten bu türbanlılar yok mu neşer yapıyorlar neler

Son düzenleme:

Bu tamamen uydurma bisey peygamber zamaninda asla tek gecelik bisey olmazdi mute nikahi baskalarinin adetidir ve haramdir.ornek gosterdiginiz seye bak dininizi siz bilin once.ortuluyu kinayip kendi ortusuzlugunuzu rahatlatmayin.bu kadar biliyosaniz dininizi ortu kadina farz kaldirabilirsin kaldiramazsin ama farz.acigim ama daha namusluyum ayaklarini birakin artik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…