bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kesinlik ile ama eski gibi değil artık kapalı kızların da aktif sex hayatı var bu biliniyor genel olarak cemaat ablalarının bile var ayrıca benim arkadaşım kapalıydı lise ve üni.den o grup sex e kadar katılırdı ailesinin isteği ile kapalıydı sonuçta kendi değil ve müezzin bir adam ile evlendi düşün

yazdiklarinizda haklı oldugunuz yerler var.

ama peygamber efendimizin zamanında tek gecelik ilişki diye bişey yoktu. zira bu da muta nikahı olur ki zinadan farkı yoktur.

Genelde kadin hastaliklarina gidenlerin coguda kapali ananem onlar mantonun altindan yapiolar derdi nese de bnm cemaaten cok arkadasim vardi unv onlarda kalmayi cok severdim erkeklerle ayni ortama bile girmezlerdi bir erkek arkadaslari bile olmadi ne bilim bnm aklima bole gelio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O zaman beni eleştirmek te sana düşmez . Inan ki yorumlarını tam okumuyor çünkü gereksiz buluyorum . Çünkü konuyu saptirarak farklı konu aciyorsunuz konu sahibi bişey demiyor ken sana ne oluyor anlamadım herkes istediği yorumu yapar milletin ağzının lafını eleştirmek sana kalmamis . Zina herkese günah ama kapalı bir bayan da daha da kötü duruyor istediğin kadar kelime yağmuru yap. Şimdi iyi akşamlar . Mümkünse konu sahibine yardımcı ol . Benim kelimelerimi didikleme bacim

note3 kadinlar_klubü

kızlık zarı dikiminin kan tahlili yaptırmak kadar yaygın olduğu ülkemizde erkekler neden halen bakireliğe önem veriyo anlayamıyorum bakire olmaksa sorun bir dikişe bakar , erkeklerde bakire ile evlendim sanırlar yazık bakirelikten daha büyük sorununuz var sizin kendinize olan saygınız bitmiş onu düzeltin önce..

yazdiklarinizda haklı oldugunuz yerler var.

ama peygamber efendimizin zamanında tek gecelik ilişki diye bişey yoktu. zira bu da muta nikahı olur ki zinadan farkı yoktur.

Ya bende tam bilmiyorum ama öyle birşey tvde bi hoca söylemişti o yüzden mis mis eki getirdim emin değilim çünkü bu arada teşekkür ederim :)

note3 kadinlar_klubü

Ciftlesme, saglikli her bireyin yasamak isteyecegi bir sey bence.

Evlenmeden once iliskiye girmek ise;
Ilahi dinlere gore konusacak olursak gunah, fakat bu inanciniz dahilinde tevbeniz yine sizi baglar...
Hukuken de zaten suc degil, neyse ki ahlak zabitasi sacmaligi kalkti,
Her vatandas ayni sekilde dusunup ayni yasamak zorunda degil sonucta.

Fakat sizin "suc mu" diye sormanizdaki manayi anlayamadim cunku savunmanizi da yazmissiniz aslinda.
Destek mi bekliyorsunuz yoksa insanlarin yermesini işitmek mi?
Toplumu reddeden biri degilim ancak genel kani her zaman dogrudur da demem.
Size de, hata olarak gordugunuz her ne ise, en azindan bundan sonra hayatta kendi dogrulariniz olmasini ve inanciniz ne olursa olsun ona gore yasamanizi tavsiye ederim.

Bir iliskide her zaman kadinlar yipranior hem maddi hem manevi ama kadin kendini namus diycem namusunu once kendisi dusunucek cunku bazi erkeklerin akli deil seyi idare edio

Çoğu en yakın arkadaşına bile kolay kolay belirtmez ki ? Neler var bilsen hele üni.de aileden de kurtuldum diyenler sahte imam nikahı kıyıp biz karı kocayız diyenler cemaat evlerinde giriş bellidir ama gündüz vakti yapıyorlar yapacağını.

Kapalılık dininden dolayı değil perde olarak var konu sahibi bu konu da sıkıntı çekecek kapalı olsun eşim diyen erkeklerin kafa yapısı belli ha onların içinde bozuklar var yok değil

Ya bende tam bilmiyorum ama öyle birşey tvde bi hoca söylemişti o yüzden mis mis eki getirdim emin değilim çünkü bu arada teşekkür ederim :)

note3 kadinlar_klubü

Arkadaşın dediği gibi, tek gecelik ilişki olan muta nikahı islam öncesi dönemden kalma bir arap adeti idi islamın gelişinden bir süre sonra yasaklandı o şekil ilişkiler.

Ben kınamiyorum ki ! Aklı başında bi insan yapmış bunu baştan aşağı yanlış bu ! Kınamak zorla bişey olmuştur bende mesela diyim ki hadi sende cilde yapmış indir derim kızı kinamis olurum ama aklı salim iken yapmış . Dinden soğutmak bu kadar kolay sa senin işin zor kardesim

note3 kadinlar_klubü

Milletin cinsel ilişkisini sanki adam öldürmüşçesine eleştirmek de size kalmıyor hanımefendi.
Yorumlarımı okumuyorsunuz cünkü doğruları söylüyorum cünkü söyleyecek lafınız yok, bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.
Ben konu sahibine yeterince yardımcı oldum zaten, siz ne kadar köstek olduysanız ben o kadar destek oldugumu düşünüyorum yorumlarımla.
İyi akşamlar.

başı kapalı biri bunu nasıl yapar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başı açık, elbise etek giyen kızlarımıza "namussuz" gözüyle bakanların yaşadığı ülkede böyle soru beni hiç de şaşırtmadı. Kapalı bayanlar hiç yanlış yapmıyorsa bütün yanlışı başı açık bayanlar yapıyor herhalde bu soruya göre?

Son düzenleme:

Böyle bişeye destek olmam o kadar geniş değilim çünkü o kızcağız yıpranacak benim arkadaşımın ablası aynı şey oldu sonra sözlendi çocuğa söyledi çocuk ilk kabul etti sonra çocuk döndü kıza vurmaya eşek yerine koyup tepinmeler kız bıraktı mecburen sözü attı . Böyle daha çok yiprandi emin ol .

note3 kadinlar_klubü

Arkadaş bence güzel söylemiş ki yani başın kapanıyor ise dini görevlerini yapmak adına değilmidir ? Neyin serbest neyin yasak olduğunu bilirsin ona göre yaşarsın sonuçta kapanmak budur çünki yok aile zoru ile kapanıyorsa zaten kapalı değildir.

Cevap bile yazmayin gercekten ayni sacma seyleri tekrarlayip duruyo bide tvde bi hoca demisti demezmi?komik cok komik bi kadin:)yorumlarida okumaz cunku karsiliginda verebilecek cevabi yok.enerjimize yazik:)

Arkadaşın dediği gibi, tek gecelik ilişki olan muta nikahı islam öncesi dönemden kalma bir arap adeti idi islamın gelişinden bir süre sonra yasaklandı o şekil ilişkiler.

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende tam bilmiyordum öğrenmiş oldum :)

note3 kadinlar_klubü

bekarete degıl, ruhun temızlıgıne önem veren erkeklerde var
sende bundan emın ol

bakıre olmus; ama her haltı yemıs, öpüşmüş koklasmıs bırının el degmemıslıgı nerde?
insanın kendını kandırmasından başka bişi değil işte bunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…