bakire olmamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk basta soylemezdim diyorum. Tanimaya calisirdim benim sevdigim ve beni seven olgun bir erkekse arkasinda durarak soylerdim oyle biri oldugundan emin degilsem soyleme riskini goze almazdim diyorum. Erkekler bu tarz seylere ancak cok severse takilmaz benim gordugum bu. tanimadan iyice emin olmadan soyleme diyorum. Karsi tarafta seni iyice tanisin ki bir zar parcasi icin senden vazgecmesin

aynen bende öyle düşünüyordum canım:) böyle yapmam daha mantıklı bencede

evet... hayatı boyunca namaz kılmamak adam öldürmekten bile günahmış mesela.. ve en büyük günah zina değil en büyük günah gıybettir.. hiç farkında olmadığımız ve insanların hiç günah olarak görmediği o çekiştirmeler, dedikodular.. zinadan katkat günahtır...

He zina az günah namaz kılmak büyük günah ya akşam akşam sana çok uyuz oldum ilk üzüldüm baktım çatır çatır konuşuyorsun tamam senin yaptığın masum bişeydi hadi bb

note3 kadinlar_klubü

Yazdığım şeyi anlamadınız galiba..
Bu konular bilinçli açılıyor.bu bayan kapalı olduğunu söylemek zorunda değil bilerek söylüyor,sonra ne oluyor kapalılar şöyle açıklar böyle...
Herkes kendi günahına sevabına baksın genelleme yapmasın.benim karşı olduğum nokta bu.konu çok kötü yerlere gidiyor gereksiz yere..

Evet yanlış anlamışım çok özür dilerim sizden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pff şu zarla namusu bağlayan tiplemeler gitsin bir aynaya baksın. Namus beyindedir. Tokmağın değmediği yer yok ama davul patlak değil misali olup da konuşmayın.

bazıları, fazla nutuk çekmeyın..nasıl olsa gunahı size değil.. her koyun kendı bacagından asılacak:34:
kendı kızınıza, kardesınıze olsa bu durum, 1-2 laf söyleyıp
ona en ıyı kısmetı bulmaya calısırsınız belkıde.. her seyın iyisini layık görür, cahıllık etmıs olan olmus dersınız. ama baskası olunca gözünüzde en namussuzu olur.. eeeee, kımse kendı eşiğine bakmaz.

insanlar kendılerıne kör bakmakta çok iyi ustalar

Bazilarida yarasi olur gocunur o zaman

sen ne kadar yaz çiz anlatmak istediklerin karşındakinin anlayama kapasitesi kadardır.. :)

öyle canım benim. bu hayatta her şey bizim için, insanlar için.

Allah karşına en iyilerini çıkarır inşallah.

dertleşmek, konuşmak istersen her zaman burdayım... seninle konuşur sana yol gösteririm. üzülme. zamanı geldiğinde düşünürsün güzelim benim.

Var canim boyle insanlar hic skma canini.oturup anlatip duru suyu bulandirma sana evlenmeden boyle bi soru soran adamla zaten evlenme.sormayanada oturupta ben bakire diilim boyle boyle diye anlatma.her yasadigin karsindaki kisiyle ozeldir.

ne yani ilk gece mi ortaya çıksın bakire olmadığım daha iyi olmazki bence...

Kusura bakmayın namus iki damla kan değil ama iki damla kanla ahlak denilen şeyi kaybedersin Allah onu oraya boşuna koymam is hangi çağ olursa olsun bakire olmamak normal bişey değil bilmiyorum hiç kimse kabullenmemeli bence evlenmeyi bekleyeydin acele neydi ? Hemde türbanlı bir bayansin herkese örnek olman lazım . Şahsen ben açığım yani başım açık ama türbanlı bir bayan görünce imreniyorum ama kapanmiyorum çünkü o turbanin hakkini verebilir miyim diye . Birde türbanlı iken yaptın bunları yani . Hadi aileni geçtim kusura bakma basindakinden demi utanmadin şimdi burda beni elestirebilirsiniz ama gerçek bu hanımlar hayat toz pembe değil

note3 kadinlar_klubü

Zarın neden gerekli olduğunu ve bebeklikten sonra hiçbirşeye yaramadığından bi habersiniz galiba?? Kadınlarda zar var ve gidince ahlak gidiyor sizin nacizane görüşünüze göre(!) peki erkeklerin ahlak anlayışı neye göre belirleniyor. Kadınlar afedersiniz karpuz gibi seçilirken erkeklerin iki lafından mı anlayacağız ahlaklı olup olmadılarını.

e tabi bi de onlar var.. zarlarını koruyanlar var ama arkaları tünel gibi açık vs.

Gördüğünüz gibi siz de insanları kınayabiliyorsunuz.

Bence insanoğlu kınamaktan vazgeçmediği sürece başına gelmeyecek yok.

Konuya gelince toplumumuzda bu duruma takmayacak erkekler vardır elbette ama çoğunlukta olduklarını sanmıyorum.

Ne olursa olsun yaşadığınız şeyle alakalı kimse bir şey diyemez sizin bedeniniz.

öyle canım benim. bu hayatta her şey bizim için, insanlar için.

Allah karşına en iyilerini çıkarır inşallah.

dertleşmek, konuşmak istersen her zaman burdayım... seninle konuşur sana yol gösteririm. üzülme. zamanı geldiğinde düşünürsün güzelim benim.

çok teşekkür ederim pia Allah razı olsun:) hemcinslerimle paylaşarak rahatladım arada üstüme gelenlerde oldu nasıl yaparsın falan diye ama onlarında haklı oldukları yerler vardı gerçeklerle yüzleşip ona hazır olmak gerek :)

Zarın neden gerekli olduğunu ve bebeklikten sonra hiçbirşeye yaramadığından bi habersiniz galiba?? Kadınlarda zar var ve gidince ahlak gidiyor sizin nacizane görüşünüze göre(!) peki erkeklerin ahlak anlayışı neye göre belirleniyor. Kadınlar afedersiniz karpuz gibi seçilirken erkeklerin iki lafından mı anlayacağız ahlaklı olup olmadılarını.

Yurt disinda yasa o zaman cunku bu dusuncede turkiyede destekleyen cok az bi kesim varr

lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim

Seni bu konuda yargılamak kimseye düşmez tek diyebileceğim çok küçük bir yaşta yaşamışsın bu nedenle pişman olmuşsun
Hayatına girecek adamla ciddiyeti hissettiğinde konuşursun.Kimseyi kandırma sadece. Gizleme ondan bunu.
Birde hayatına bundan sonra girecek adamlar ''Zaten evleneceğiz yaşayalım'' gibi şeyler söylerse asla yapma..
Seni kabul edecek insan hatanla,günahınla etsin.
Allah yardımcın olsun,yolunu açık etsin.

He zina az günah namaz kılmak büyük günah ya akşam akşam sana çok uyuz oldum ilk üzüldüm baktım çatır çatır konuşuyorsun tamam senin yaptığın masum bişeydi hadi bb

note3 kadinlar_klubü

ben günah değil demedim bayan.. sadece zinayı günah listesinin başına koymanızı yanlış buldum

evet... hayatı boyunca namaz kılmamak adam öldürmekten bile günahmış mesela.. ve en büyük günah zina değil en büyük günah gıybettir.. hiç farkında olmadığımız ve insanların hiç günah olarak görmediği o çekiştirmeler, dedikodular.. zinadan katkat günahtır...
dinden haberi olmayan insanlar dinle ilgili atıp tutuyo burda işye aynen canım. Allah ıslah etsin. peygamber efendimiz kınamayın basınıza gelmeden ölmezsiniz demiş. (anlayana ) sizin de kızınız olur ya da sizi de kandıran biri olur

Seni bu konuda yargılamak kimseye düşmez tek diyebileceğim çok küçük bir yaşta yaşamışsın bu nedenle pişman olmuşsun
Hayatına girecek adamla ciddiyeti hissettiğinde konuşursun.Kimseyi kandırma sadece. Gizleme ondan bunu.
Birde hayatına bundan sonra girecek adamlar ''Zaten evleneceğiz yaşayalım'' gibi şeyler söylerse asla yapma..
Seni kabul edecek insan hatanla,günahınla etsin.
Allah yardımcın olsun,yolunu açık etsin.

inşallah... Allah razı olsun. ilk önce kendime iyice bağlamayı düşünüyorum evleneceğim kesiinleşmeden de söylemeyi düşünmüyorum.. kabul etmezse de kendi bilir yine üzülürüm reddedilirsem evet ama ben olsam kabul ederdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X