- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
-
O topikleri çok okudum araştrdım evet kendimi pişman olursam diye buna alıştrdım kafaya takmayana yapım olsa buraya konu açmam takmamak için açtım diyebilirizdaha sevişir sevişmez kendinizi diktirme topiklerine atmışsınız bunu dert etmeyecek biri gibi durmuyorsunuz
keşke biraz daha bekleyip kendinizden emin olsaydınız
siklamen güzel çiçek bu arada
bu ileri görüşlü hocamıza ayıp olmasın söylediğini aynen aktarayım
"bir kadının kocasından önce hiçbir erkeği ayrıntılarıyla görmediğini kabul edin,bir o kadın var kabul edin; bir de bir üniversitenin amfisinde 300 tane kot pantolon giymiş bütün her şeyi ortada, tüyleri ortada, yarı atletli, yarı bütün müstehcen organları ortada yüzlerce erkeği 4 sene görmek zorunda olan bir kadın düşünün, ikisi evlenince hangisinin gözü bakiredir, hangisininki değildir?"
Yani o söylüyordu yapsak mı yapalım diye ama öyle ısrarcı değildi ne bileyim bende bi anda karar verdim bi dargın bi barışığız yani bu ilişkidende umudum yok aslında ama yaşayacaksamda bu adam hak etti dedim evlilik meselelrine hiç girmeyelim yoksa bu topik uçar saldırılar başlarYaşadığın kişimi teklif etti özel olmazsa evlenelim falan demedimi
Bana sadece kızların bilebileceği bi soru sor ozaman bak pas geçmiyorum seni seninde için rahat etsinKadin oldugunu ispatladin mi ki
Kendisi bir Elizabeth Bathory bile değilken tabii ki haketmiyor...
Hey allahım yaa birde erkek olmadığımın ispatına gireceğim
Sex hakedilcek bisi midir yahu??Yani o söylüyordu yapsak mı yapalım diye ama öyle ısrarcı değildi ne bileyim bende bi anda karar verdim bi dargın bi barışığız yani bu ilişkidende umudum yok aslında ama yaşayacaksamda bu adam hak etti dedim evlilik meselelrine hiç girmeyelim yoksa bu topik uçar saldırılar başlar
ok byeErkek değilim sadece bunu daha yeni yaşamış be nasıl hissedeceğini bilemeyen biriyim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?