Bakire olmayanlar ve bunun depresyonuna girmeden atlatanlar destek için toplanalım

daha sevişir sevişmez kendinizi diktirme topiklerine atmışsınız bunu dert etmeyecek biri gibi durmuyorsunuz
keşke biraz daha bekleyip kendinizden emin olsaydınız
siklamen güzel çiçek bu arada
O topikleri çok okudum araştrdım evet kendimi pişman olursam diye buna alıştrdım kafaya takmayana yapım olsa buraya konu açmam takmamak için açtım diyebiliriz

Müstehcen yerleri kimin ortada yahu erkekler dal d.şak mı geliyor derse tövbe tövbe adam uçmuş resmen. ?! öyle olsa bile erkekler bir zahmet g.tlerini göstermesin o zaman ben niye okula gitmeyeyim bu yüzden

Yaşadığın kişimi teklif etti özel olmazsa evlenelim falan demedimi
Yani o söylüyordu yapsak mı yapalım diye ama öyle ısrarcı değildi ne bileyim bende bi anda karar verdim bi dargın bi barışığız yani bu ilişkidende umudum yok aslında ama yaşayacaksamda bu adam hak etti dedim evlilik meselelrine hiç girmeyelim yoksa bu topik uçar saldırılar başlar

Iyi yapmissin..keyfini sür..dar fikirli biri degilimdir ama bu konu hassas bir konu..ilerde basini agritacak

Her ne yasadiysan iradenle yasamissin dogru ya da yanlis diyemeyiz.
Bizden ne istiyorsun aferim iyi yapmissin dememizimi onaymi bekliyorsun.
Yalniz bu kadar merak iyi degil insanin basina ne gelirse meraktan gelirmis

Bu dusuncelere takilmamak lazim yoksa insani icten ice kemirir bitirir olmusla olmüşe care yok derler bizim buralarda onemli olan gelecekte daha iyi adimlar atmak icin birini tanirkende erkek o anlamda bana yanasiyorsa zaten o dosya kapanmistir bende şutlanir.Bakire olmak veya olmamak asıl mevzu bundan sonrasi onemlidir.Kiseye gore degisir bunlar.Sen kendini nasil yetistirmene bagli.

Sex hakedilcek bisi midir yahu??
O.an hormon ucar arzularsin sevisirsin..
Neyi hak etti bu adam?
Yirtilmamis bir zari mi? ne yapti haketti senin icin
Adamlarin kiclarini kaldirmayin bu kadar?
Haketmismisss...

Millet ne kadar genis fikirliymis ya bakireligi korumayi dar bakis acisi bagnazlik olarak goruyorsaniz bn oyleyim ve gayette mutluyum ve burda yazilanlari gordukce agzim acik okuyorum gercekten milletce bu kadar ne ara genisledik anlamadim Allahim sonumuzu hayir etsin

Bu konu üstünden bir genelleme yapayım. Bir şeye ne kadar anlam yüklersen o kadar kıymetlidir, bu önermenin tersi de doğrudur. Yani bekaret konusu ve oluşturduğu psikoloji senin dünyanın ekseninde ne kadar yer kapladığına göre değişir. Bekaret önemsiz mi? O zaman atlatacak birşey de yok

Aboo erkek miymis hanim kiz. Neyse ablacim psikolojin kaymis senin abla mi desem ne desem oyalamissin sitemizi. Dett de get. Bir de bizim ulkemizde bu konu onemli biliyorsun avrupada falan 13 gibi dusunmeye basliyorlar kime asigim kimleilki yasasam. Bilinmez hangisi normal hangisi saglikli kendine ve cevrene bak işte.. zaten olan olmus sende hehe geçmişe mazi derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…