Bakire olmayip evlenen var mi?

Kendi hayatımdan örnek vereyim, eşimle 32 yaşında evlendim aramızda bu konu hiç geçmedi. Evlendikten sonra konusu açıldı, benim sana bakire olup olmadığını sormaya hakkım yoktu, ben başka kadınlarla cinsellik yaşamadım mı senden ne fazlam var da seni bununla yargılayacağım dedi. Bakireydim ve şaşırmıştı yani 32 yaşına kadar mutlaka olmuştur diye düşünmüş ve hiç sorma gereği bile duymamış. Karşına empati yeteneği ve saygısı bu kadar gelişmiş bir insan çıkar umarım.

Cok sevdigim bir sozdur su ;

Ne kadinlar var bakire olupta , dudaklarinin kac adamdan hamile kaldigini bilmeyen .

Bekaret cok onemli degil benim nazarimda . İliski budur . Lakin bilip bilmediginiz cogu insan bu sekilde birliktelikler yasayip evleniyor ama ilkiyle ama 4 cusuyle .... Kisiyi kalmis birsey bence bu burda 10 kisi yanliss ters diyince yanlis ters olmuyor . Ama korkulacak birsey yok her saticinin bi slicisi oluyor

ortada bi namussuz varsa eğer o da senin en saf duygularından istifade eden kendine hakim olmayı denemeden seni ucunda ölüm olmasa dahi bu zor duruma sokan o şerefsizdir. mademki bakire olduğunu biliyorsa namuslu adam bunu yapmazdı. hadi yaptı şerefsizliği de seni ortada bırakmış olması zaten. ben yerinde olsam elini kolunu sallayarak gezdirmezdim onu toplumda. dr a gider kontrol olur ve adli dava açardım. ne olursa olsun bu kadar basit olmazdı benim için. bugün sende yırtar olaydan yarın başkasından. susmayın başka namuslarla oynayamasın.

Bu tarz konulara çok sinirleniyorum aslında.Kendinizi niye bu konuma sokuyorsunuz yahu?Ne olduysa karşılıklı oldu değil mi?Birisini değil kendinizi mutlu etmek için beraber oldunuz böyle düşünün.
Niye olmasın?
Dünyayı kendinizden ve çevrenizden mi ibaret zannediyorsunuz?
Her türlü yaşam biçimine sahip insan evleniyor.
Önemli olan dürüst ve ahlaklı olabilmek

Türk kadınlarının içinde bırakıldıkları bu ikinci sınıf insan, eşya muamelesini gördükçe bu topraklarda kadın olarak doğduğum güne lanet ediyorum. Türk erkekleri ya dinle ya da Türk kültürü geleneği bahanesiyle Türk kadınını cendereye almış bize hayatı zindan ediyorlar. Cinsellik iki tarafla yaşanıyor ama ülkemizde hiçbir erkeğin artık bakir değilim diye pişman olduğu, kahrolduğu görülmemiş , namus sadece kadınlara özgü bir kavram sanki. Artık bu ikiyüzlülüğün sona ermesinin vakti geldi de geçiyor bence.

Bakirelik nedir erkekler ne kadar bakir geçelim bunları beyin önemli olan bir anlık herkes hata yapar ki akıllanır öğrenir hayat bu olaya takılacak kadar uzun değil kedidirkedii arkadaşımın yazdığını benimde sevdiğim sözdür.

ay canım benim çok yaşa sen güldüm akşam akşam. Aynen öyle insanın önce kendine güvenmesi gerekiyor

Neden kadınlarda bekaret aranıyor. Fakat erkeklere gelince kimse sormuyor bakir misin diye? ?

Çok şaçmalama bir düzen günahsa kişiye günah toplum içinde kimse kimseden aşağı değil. Kadın erkek her zaman birdir. Onlar da namus yokta bi namus kadında mı.

Hanımlar ben 3 çocuğu olup da bekar erkekle evlenenleri bile görmüş biri olarak söylüyorum, ülkenin batısındaki bazı şehirlerde bu tarz şeylerin pek önemi kalmadı artık.

Her ne yaşadıysanız yaşadınız. O zaman öyle olması gerekiyordu oldu. Geri dönüşü yok.
Bekarete önem veren tayfadan olmama rağmen kadın=zar diye düşünenlere ayrıca gıcık olurum. Bekaret ona sahip olan kişinin derdidir ona kıymetlidir ya da değildir. Geri kalan kimseyi ilgilendirmez.
Ha söyşediniz tepki aldınız ki çoğunlukla öyle olur eyvallah der gisersiniz.
Zaten ilk ben açıcam o kapıyı saplantısına sahip biriyle de olmasın.
Ben erkeklerin en ufak bir temizliği el değmemişliği zaten hal etmediklerini düşünüyorum. Sanki kendileri sütten çıkma ak kaşık. Her sevgilim versin karım bakire olsun kafasındakiler kandırılmayı her türlü hak ediyor zaten.
Ha kendisi de bakirdir o zaman talep edebilir elbette.
Önce siz kendini aşın bu konuyu beyninizde, kabullenin. Sonra bir ilişkiye başlayın.

Bir de lütfen şu "beni bu halimle kabuledecek biri" düşüncesinden vazgeçin.
Ne olmuş size?
Eksiğiniz ne?
Evlenmeden sevişmişsiniz hepsi bu
Öyle ilk tanıştığınız adama da anlatmayın cinayet itiraf eder gibi.
Sizin itirafınız Allah'a tçvbeniz Allah'a
Gerisi de b.k yemiş
Sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…